13 aprilie 2018, 16:00 Sport views 3218
Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, la cea de-a cincea ediţie
13 aprilie 2018, 16:00 Sport views 3218

Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, la cea de-a cincea ediţie

În vederea marcării anului Stefan cel Mare și Sfînt, preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a aprobat un plan de acțiuni ce conține 50 de măsuri de amploare în domenii precum istoria, cultura, educația, sportul.

Astfel, pe 29 aprilie, la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, va avea loc cea de-a cincea ediţie a Campionatului Euro-Asiatic Voievod Moldova 2018, informează Noi.md.

Pe parcursul acestui an, vor mai fi organizate expoziții, dedicate lui Ștefan cel Mare, conferințe științifice, competiții sportive, editate lucrări (științifice și de popularizare), organizate concerte, produse filme, desfășurate diferite concursuri tematice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

sport , Voievod

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1506
Populația:
1098 locuitori

Cerniţa este un sat şi comună din raionul Floreşti. Cerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Florești și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1098 de oameni. Satul Cernița a fost menționat documentar în anul 1506.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.