Arată noutățile începînd cu...

eye 9431 Vizualizări

La Căuşeni s-a desfășurat al 2-lea eveniment sportiv din cadrul Anului Ștefan cel Mare (Foto, Video)


Ieri, în incinta sălii sportive moderne a Centrului pentru Tineret şi Sport din oraşul Căuşeni s-a desfășurat Turneul Regional de Lupta Naţională „VOIEVOD", consacrat Anului Ștefan cel Mare și Sfînt, Domnitor al Moldovei.

La turneu au participat circa 100 de "voievozi" din 10 raioane ale ţării – Căuşeni, Criuleni, Anenii Noi, Orhei, Străşeni, Soroca, Dubăsari, Vadul lui Vodă, Teleneşti şi municipiul Chişinău.

Sportivii au arătat un adevărat spectacol pe saltea, demonstrînd tehnici de lupte excelente.

La finalul concursului de la Căuşeni cei mai buni sportivi au fost premiați cu medalii, diplome şi trofee, înmînate de oaspeţii de onoare – Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Oleg Cuciuc și preşedintele Centrului Veteranilor Războiului din Afganistan, Iurie Sîrbu.

Conform bilanțului, locul 1 l-au ocupat sportivii clubului „Maximus" din Orhei, ei acumulînd 89 de puncte. Locul II le-a revenit sportivilor de la Clubul „Number One" din Criuleni, care au acumulat 82 de puncte, iar locul 3 – echipei Școlii Sportive din Căuşeni, care a acumulat 45 de puncte.

Preşedintele Federaţiei de Luptă Naţională „VOIEVOD", Nicolae Pascaru, şi administrația locală au apreciat desfăşurarea Turneului Regional drept una de succes.

Competiția face parte din suita de evenimente consacrate Anului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfînt și are drept scop promovarea unui mod de viață sănătos în rîndul tinerei generații.

Următoarea competiţie urmează să fie desfășurată în municipiul Chişinău.

Cuvinte cheie:

Căușeni , sport , Voievod

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dolinnoe

Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
877 locuitori

Dolinnoe este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dolinnoe, Valea Satului și Valea Coloniţei. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 10 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 877 de oameni. Satul Dolinnoe a fost înființat în anul 1910.

Citeşte mai departe