06 martie 2018, 14:45 Sport views 34524
O imagine rară de la Kremlin! Infantino și Putin, meci de fotbal, jucat la patru ace
06 martie 2018, 14:45 Sport views 34524

O imagine rară de la Kremlin! Infantino și Putin, meci de fotbal, jucat la patru ace

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi-au demonstrat abilităţile tehnice cu mingea de fotbal la Kremlin, într-un video promoţional al forului internaţional, cu 100 zile înaintea startului Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

În videoclip apar o succesiune de legende ale fotbalului care jonglează mingea cu capul sau piciorul, un antrenament, în timp ce un cronometru indică faptul că au mai rămas 100 zile până la turneul final. Maradona, Ronaldo, Carles Puyol, Diego Forlan, Wayne Rooney, David Trezeguet sau Carlos Valderrama se numără printre vedetele prezente în videoclipul care îi arată apoi pe Putin şi Infantino jonglând cu mingea şi făcând schimb de pase într-un salon la Kremlin.

Clipul aminteşte că au mai rămas 100 de zile până la meciul de deschidere al turneului, programat pe 14 iunie pe arena moscovită Lujniki, Rusia - Arabia Saudită.

Sursa: www.digisport.ro

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , FIFA , fotbal , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1706
Populația:
263 locuitori

Şoltoaia este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Satul Şoltoaia a fost menționat documentar în anul 1706.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.