09 februarie 2018, 16:40 Sport views 15078
Moldovenii au cucerit  medalii de bronz la Campionatul European pe cluburi la taekwondo (Foto)
09 februarie 2018, 16:40 Sport views 15078

Moldovenii au cucerit medalii de bronz la Campionatul European pe cluburi la taekwondo (Foto)

Luptătorii din Republica Moldova au obținut trei medalii de bronz la Campionatul European pe cluburi la taekwondo, care s-a desfășurat la Istanbul, Turcia.

Sportivii cadeți au intrat în luptă în prima zi a turneului, când reprezentantul Republicii Moldova Alin Manole, (categoria -53 kg) a cucerit prima medalie de bronz. Manolea câștigat două lupte, după ce a cedat primele trepte ale podiumului de premiere reprezentanților Turciei.

În a doua zi a competiției juniorul Danila Lupolov (categoria - 73 kg) a cucerit medalia de bronz în semifinală, luptând contra reprezentantului Azerbaijanului Umud Afandiyev.

Serghei Uscov, care a luptat în categoria de seniori (- 58 kg), a devenit al treilea premiant al Campionatului European. Sportivul nostru a pierdut lupta din semifinală contra viitorului campion european Georgii Gurtsiev din Rusia, cu scorul 10 - 12. În luna decembrie a anului 2017 sportivul de 18 ani din Tiraspol a cucerit medalia de bronz la Campionatul European.

Un alt reprezentant al Moldovei, Stepan Dimitrov a încercat să lupte pentru medalii în categoria de 58 kg, însă a pierdut a doua luptă contra sportivului din Kazahstan. De asemenea, Loredana Porcescu (juniori, - 59 kg) a avut șanse să aducă țării noastre încă o medalie, însă nu i-a ajuns un singur punct pentru a accede în

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

taekwondo , medalie , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1639
Populația:
1450 locuitori

Sociteni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Sociteni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Ialoveni și la 14 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1450 de oameni. Satul Sociteni a fost menționat documentar în anul 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.