12 ianuarie 2018, 15:45 Sport views 17474
Alexandru Spiridon este noul antrenor al naţionalei Moldovei de fotbal
12 ianuarie 2018, 15:45 Sport views 17474

Alexandru Spiridon este noul antrenor al naţionalei Moldovei de fotbal

Fostul asistent al lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg a devenit antrenorul reprezentativei Moldovei de fotbal. Tehnicianul în vârstă de 57 de ani a semnat un contract pe o perioadă de un an, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an.

Alexandru Spiridon l-a înlocuit pe banca tehnică al naţionalei pe Igor Dobrovolski.

Asistenul lui Spiridon va fi Andrei Martin iar antrenorul de portari a fost ales Sergiu Botnaraş.

Noul antrenor al echipei noastre a recunoscut că nu cunoaşte mulţi fotbalişti moldoveni: "Sincer vorbind nu cunosc mulţi fotbalişti moldoveni, pot să-i remarc doar pe Epureanu, Gaţcan şi Ioniţă. Vom încerca să ne pregătim cât mai bine pentru partidele din cadrul Ligii Naţiunilor, putem juca împotriva oricărei echipe" a declarat Spiridon.

Spiridon a declarat că îl va convoca pe golgheterul Diviziei Naţionale, Vitalie Damaşcan pentru partidele amicale cu Azerbaidjan şi Coreea din Sud, dar și pe frații Macrțchi de la Petrocub Hâncești. Va fi prima convocare la naţională pentru atacantul de 18 ani al celor de la Sheriff Tiraspol.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

antrenor , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
81 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Prajila, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Florești și la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 81 de oameni. Satul Antonovca a fost înființat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.