27 noiembrie 2017, 15:15 Sport views 4646
Sportivii noștri au cucerit 5 medalii la turneul de taekwondo din Israel
27 noiembrie 2017, 15:15 Sport views 4646

Sportivii noștri au cucerit 5 medalii la turneul de taekwondo din Israel

Performanta uluitoare pentru Moldova la turneul de taekwondo Israel Open G1. Sportivii nostri au cucerit 5 medalii la competitia care s-a desfasurat in perioada 25-26 noiembrie. Vadim Dimitrov, Ana Ciuchitu si Serghei Uscov se vor intoarce acasa cu aurul.

Totodata, Tatiana Timblari si-a adjudecat medalia de argint, iar Stepan Dimitrov a cucerit bronzul. In total, 300 de sportivi din 19 tari au participat la Open-ul din Israel.

Saptamana viitoare, Stepan Dimitrov, dar si Aaron Cook vor participa la Grand Prix-ul din Coasta de Fildes, competitie din seria G8.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

taekwondo , medalie , sport , Israel

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
956 locuitori

Palanca este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Localitatea este situată într-o zonă colinară din inima Codrilor. Satul Palanca se află la o distanţă de 24 km de oraşul Călăraşi şi la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 956 de oameni. Prima menţiune documentară a satului Palanca datează din anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.