02 noiembrie 2016, 10:15 Sport views 5272
Sportivul moldovean a devenit antrenor al unui club din Dubai
02 noiembrie 2016, 10:15 Sport views 5272

Sportivul moldovean a devenit antrenor al unui club din Dubai

Specialistul moldovean Emil Caras face parte din stafful de antrenori al clubului de fotbal „Al Nasra", actualmente condus de românul Dan Petrescu.

În acest mod, Emil Caras a urmat exemplul specialistului român şi s-a transferat de la clubul rus „Kuban" pe Peninsula Arabică. Potrivit informaţiei molfootball.com; Caras a participat deja la primul antrenament al echipei „Al Nasra".

Emil Caras îşi va continua activitatea sub conducerea antrenorului român Dan Petrescu, conlucrarea cu care durează din anul 2009. Detaliile contractului cu clubul din Emiratele Arabe Unite (EAU) deocamdată nu se comunică, dar se ştie deja că noul staff al tehnicienilor a început antrenamentele cu echipa din Dubai.

Echipa "Al Nasra" evoluează în Premier League a Campionatului EAU la fotbal, în care, după cinci tururi, se află pe poziţia a noua. Dan Petrescu l-a substituit în postul de antrenor principal pe specialistul sîrb Ivan Jovanovic, demis sîmbăta trecută, 29 octombrie, pentru rezultate slabe.

Caras are deja experienţă de muncă pe Peninsula Arabică. Încă în 2014 el, timp de jumătate de an, a făcut parte din stafful de antrenori al clubului "Al Arabi" din Qatar, pe care, de asemenea, l-a condus Dan Petrescu. Ambii antrenori, în afară de "Kuban" şi "Al Arabi", au muncit în comun la "Alania" (Vladicavcaz), "Dinamo" (Moscova), clubul roman "Tîrgu-Mureş" şi "Jiangsu Suning" din China.

Emil Caras, în vîrstă de 48 de ani, anterior a condus cîteva cluburi din Divizia Naţională a Campionatului Moldovei la Fotbal – "Dacia" din capitală, FC "Tiraspol" şi "Olimpia" Bălţi (care ulterior a devenit "Zarea" – n.red.).

Ultimul loc de muncă al acestuia a fost clubul "Kuban" (Krasnodar), care, sub conducerea lui Dan Petrescu, în actualul sezon a repurtat doar trei victorii în 15 meciuri şi, la momentul plecării din club, la începutul lui octombrie, se afla pe poziţia 14 în Liga Naţională de fotbal (divizia a doua a campionatului Rusiei – red.).

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

sport , antrenor , Dubai

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
507 locuitori

Şercani este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 507 oameni. Satul Șercani a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.