25 februarie 2016, 10:33 Sport views 6221
Două medalii au fost cucerite în Belarus (Foto)
25 februarie 2016, 10:33 Sport views 6221

Două medalii au fost cucerite în Belarus (Foto)

La Turneul Internațional de lupte din orașul Minsk dotat cu premiile multiplului campion olimpic și mondial Alexandr Medvedi, două medalii au revenit reprezentantelor Republicii Moldova.

Iulia Leorda a cucerit medalia de argint la categoria 53 de kilograme, iar Svetlana Saenco s-a învrednicit de medalia de bronz la categoria 75 kilograme.

Leorda este premiantă a ediției inaugurale a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Singapore, Iar Svetlana Saenco, discipolă a antrenorului Victor Peicov, a obținut locul IX la Jocurile Olimpice de la Londra 2012. Ambele sportive vor participa în scurt timp la turneele de calificare pentru obținerea licențelor olimpice la Rio 2016.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

medalie , lupta , sport , Belarus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
8 locuitori

Elenovca este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 197 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Elenovca a fost înființat în anul 1916.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.