03 decembrie 2015, 16:54 Sport views 5699
Ştefan Stoica nu va rămîne antrenor al naţionalei Moldovei
03 decembrie 2015, 16:54 Sport views 5699

Ştefan Stoica nu va rămîne antrenor al naţionalei Moldovei

Ştefan Stoica nu va conduce naţionala Moldovei şi în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. Membrul Comitetului Executiv, Vladimir Ţîncler a declarat pentru un post TV că tehnicianul român nu merită să pregătească selecţionata, care a suferit trei înfrângeri sub comanda sa.

„Stoica nu va fi la naţională. De ce el trebuie să rămână? Am aşteptat că vom obţine un rezultat bun în meciul cu Azerbaidjan, însă am pierdut şi acolo. Poporul nu va înţelege. Naţionala a suferit trei înfrângeri consecutive. Cum el să fie antrenor la naţională?", a spus Vladimir Ţâncler.

La postul de antrenor al naţionalei Moldovei au fost propuşi Igor Dobrovolski, Lilian Popescu şi Ion Testemiţanu. Noul selecţioner va fi ales la ultima şedinţă a Comitetului Executiv, care va avea loc pe 23 decembrie. Moldova a suferit 7 înfrângeri din cele 10 meciuri disputate în acest an, fără să obţină vreo victorie.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
1648 locuitori

Vadul-Raşcov este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vadul-Rașcov și Socola. Amplasat pe cursul superior al Nistrului satul Vadul-Raşcov se află la o distanță de 23 km de orașul Șoldănești și la 104 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Vadul-Raşcov a fost atestat documentar la 14 ianuarie 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.