25 noiembrie 2015, 12:35 Sport views 5871
Antrenorul Zimbru, Ştefan Stoica, a demisionat
25 noiembrie 2015, 12:35 Sport views 5871

Antrenorul Zimbru, Ştefan Stoica, a demisionat

Zimbru Chişinău a rămas fără antrenor! Tehnicianul român Ştefan Stoica şi-a prezentat demisia, după o întâlnire cu conducerea clubului.

Stoica a decis să plece după ce echipa sa a pierdut derby-ul cu Sheriff, scor 1-4. După plecarea românului, interimatul la Zimbru va fi asigurat de Veaceslav Rusnac.

Stoica a preluat echipa din strada Butucului în luna iunie. În acest timp, galben - verzii au obținut nouă victorii în Divizia Națională, două remize, iar în alte patru meciuri au suferit înfrângeri.

După 15 etape Zimbru ocupă locul trei în clasamentul campionatului naţional. Ştefan Stoica a pregătit în paralel şi echipa naţională a Moldovei din luna octombrie.

Cu el pe banca tehnică, selecţionata ţării noastre a pierdut ultimele trei meciuri din acest an.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

antrenor , demisie , fotbal

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
493 locuitori

Valea Norocului este un sat din cadrul comunei Izvoare, raionul Sîngerei. Satul Valea-Norocului de află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.