10 august 2015, 15:13 Sport views 6086
Radu Albot s-a plasat pe locul 93 în ratingul ATP
10 august 2015, 15:13 Sport views 6086

Radu Albot s-a plasat pe locul 93 în ratingul ATP

Liderul tenisului moldovenesc continuă să-și îmbunătățească poziția în clasamentul ATP.

Datorită accederii în semifinala turneului din Liberets, tenismanul moldovean Radu Albot a stabilit un nou record personal și național, avansând cu șase poziții în clasamentul reactualizat luni de ATP. Acum sportivul ocupă locul 93, acumulând 543 de puncte.

Astfel, Albot i-a devansat în rating pe astfel de sportivi titulari cum ar fi finlandezul Iarkko Nieminen și spaniolul Albert Mantanies (locul 100).

În această săptămână, tenismanul moldovean va participa, în procesul de pregătire pentru US Open, la competițiile de la Praga.

În 2015, Albot a devenit de patru ori finalist la turneele din categoria Challenger și de două ori a ajuns în semifinale. El a mai participat la trei turnee din seria "Marele Șlem" – la deschiderea campionatului din Australia, Rolan Garros și Wimbledon.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , top , record

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
796 locuitori

Volodeni este un sat din cadrul comunei Bleşteni, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de circa 0.93 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.19 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 796 de oameni. Satul Volodeni a fost menționat documentar în anul 1635 cu denumirea Vlădeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.