Arată noutățile începînd cu...

eye 11584 Vizualizări

Cum să îţi alegi un parfum care ţi se potriveşte


Foto: gq.ro

Dacă nu eşti genul care să cumpere un parfum după ce a văzut o reclamă pe TV, cel mai probabil ai nevoie să ştii cîteva trucuri despre cum ar trebui să-l alegi.

Poţi mereu să te bazezi pe iubita ta, care nu dă greş atunci cînd îşi face cadou un parfum nou. Doar că, dacă jumătatea ta feminină nu există în ecuaţie sau dacă ea este excepţia care confirmă regula şi care o dă mereu în bară la capitolul cadouri, te ajutăm noi. Deci: dacă te-ai plictisit de actualul parfum pe care îl porţi şi vrei să-l schimbi, noi îţi spunem la ce să fii atent atunci cînd îţi alegi o aromă nouă.

Începe cu lucruri cunoscute

Vezi ce conţine parfumul pe care îl foloseşti deja şi identifică esenţele care îl compun. Dacă, spre exemplu, îţi place mirosul de santal, atunci cînd vei alege următorul tău parfum vei avea grijă ca acesta să conţină şi această aromă.

Învaţă cum să miroşi un parfum

Pulverizează parfum pe un blotter şi foloseşte-l precum un evantai. Astefel, cantitatea de acool se diminuează rapid şi poţi simţi aroma care rămîne. Păstrează blotterul pe perioada întregii zile şi mai miroase-l din cînd în cînd. Ţine cont de faptul că în primele 20 de minute ceea ce simţi sînt notele de vîrf ale parfumului, notele de mijloc sînt evidente în următoarele patru ore, iar notele de bază sînt cele pe care le simţi la şase-opt ore după ce ai pulverizat parfumul pe blotter. Dacă încă îţi mai place cum miroase după opt ore, consideră-l un semn bun.

Încearcă parfumul pe piele

Urmăreşte cum îşi schimbă parfumul mirosul în contact cu pielea ta, de-a lungul zilei şi vezi dacă te simţi confortabil cu aroma pe care o porţi. Parfumul trebuie să-ţi dea o stare plăcută şi nu trebuie să-ţi atragă permanent atenţia. În plus, nu strică să-ţi întrebi si iubita, dacă ei îi place alegerea ta, lupta e pe jumătate cîştigată.

Cuvinte cheie:

frumusete , sfat

Localităţile Moldovei şi diasporei

Veveriţa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
194 locuitori

Veveriţa este un sat din cadrul comunei Hîrceşti, raionul Ungheni. Satul Veveriţa este situat la o distanţă de 38 km de oraşul Ungheni şi la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 194 de oameni. Satul Veveriţa a fost întemeiat în anul 1925.

Citeşte mai departe