20 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2293
Horoscopul pentru 21 septembrie 2021
20 septembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2293

Horoscopul pentru 21 septembrie 2021

BERBEC

Astazi risti sa fii predispus la pierderea in gand. Daca esti usor distras, ti-ar putea fi foarte greu sa faci ceea ce ti-ai propus. Poate ca ai multe lucruri in minte sau ai putea dori doar sa te afli in alta parte. Mergi si urmeaza-ti visele pentru putin timp. Este bine sa te rasfeti putin. Te poate ajuta chiar sa te reintorci in timp si sa te reorientezi. Gasirea unui echilibru mic intre aceste vise si sarcina pe care o ai la indemana poate aduce armonie zilei tale!

TAUR

Desi esti incurajat sa iti impartasesti mai mult ceea ce ai astazi in mintea ta, auto-exprimarea are plusurile si minusurile ei. S-ar putea sa nu iti fie frica sa tii un discurs lung si puternic, probabil facand o scena intentionata. Cu toate acestea, este prudent sa iei in considerare mai multe scenarii inainte de a il alege pe cel care iti va oferi cea mai buna ocazie de a iti arata rapid punctul de vedere fara a ii ofensa pe ceilalti. O abordare strategica, dar rapida, permite transmiterea mesajului tau deasupra zgomotului multimii. Tine-ti capul in sus si spune adevarul.

GEMENI

Emotional, lucrurile ar putea fi mai tensionate pentru tine, pe masura ce altii tind sa arate o atitudine egoista. Egoismul nu trebuie intotdeauna considerat negativ. Uneori este sanatos si necesar sa se adopte o pozitie mai egoista. Trebuie sa ai grija de tine in orice moment. Deci, nu incerca sa alegi o lupta atunci cand alte persoane demonstreaza acest comportament.

RAC

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa iti pierzi rabdarea. Esti gata sa-i lasi pe toti sa stea? Pune o amprenta unica pe ceva care a fost putin cam invechit pentru a improspata lucrurile. Pune-te in pozitia de a avea o aventura neasteptata. Exista destul de mult timp ramas pentru a fi serios mai tarziu in aceasta zi!

LEU

Uneori tot ce trebuie sa faci este prima miscare, mai ales in ceea ce priveste cariera. S-ar putea sa te gandesti ca o data ce ai facut mingea sa se deplaseze, ar trebui sa se descurce singura. Dar s-ar putea sa nu realizezi ca ai o echipa care este dispusa sa faca mai multe pentru tine. De asemenea, sunt este dornica sa promoveze numele tau. Este adesea usor sa te concentrezi pe oameni care par sa conspire impotriva ta si nu pe cei care conspira si avanseaza odata cu tine

FECIOARĂ

Uneori tot ce trebuie sa faci este prima miscare, mai ales in ceea ce priveste cariera. S-ar putea sa te gandesti ca o data ce ai facut mingea sa se deplaseze, ar trebui sa se descurce singura. Dar s-ar putea sa nu realizezi ca ai o echipa care este dispusa sa faca mai multe pentru tine. De asemenea, sunt este dornica sa promoveze numele tau. Este adesea usor sa te concentrezi pe oameni care par sa conspire impotriva ta si nu pe cei care conspira si avanseaza odata cu tine

BALANȚĂ

Exista o posibilitate sa te simti inselat sau ca se profita de tine intr-un anumit fel. Te simti ca si cum ai plati mai mult decat trebuie? Aceasta zi iti ofera ocazia de a iti recunoaste eforturile si eventual, de a iti corecta unele nemultumiri. Este ciudat faptul ca in ciuda tendintei de a te astepta la corectitudine, te simti incomod atunci cand cineva se pronunta in favoarea ta.

SCORPION

Exista posibilitatea sa te afli in cautarea stimularii mentale. Vrei sa inveti ceva nou? Poate ca poti incerca sa iti extinzi cunostintele pe un anumit subiect care iti atrage atentia. Ai obosit sa vorbesti despre aceleasi lucruri vechi? Incearca sa te pierzi intr-o runda plina de provocari sau sa incepi conversatii interesante cu prietenii sau familia. Vei putea simti invigoranta si vei putea impartasi acea pasiune cu cei din jur!

SĂGETĂTOR

Intuitia iti va fi astazi cea mai buna prietena. Ai un talent special pentru a te gandi la solutii care nu traverseaza niciodata mintile altor oameni. Sapatul in propriile experiente de viata iti poate permite sa vezi lucrurile intr-o lumina noua si intuitia ta este aproape la fata locului. Ai incredere in abilitatile tale de astazi si cauta mesajul ascuns sau solutia care iti imbunati situatia.

CAPRICORN

Legaturile personale ar putea veni cu usurinta astazi pentru tine. Incearca sa porti anumite conversatii profunde despre problemele critice cu prietenii si colegii. Daca iesi in afara zonei tale de confort pentru a te apropia de cineva nou, probabil ca iti va raspunde pozitiv cu acest sentiment. Aceasta energie poate ajuta la transformarea strainilor in prieteni si poate duce la anumite apropieri in familie. Poti gasi noi parteneriate daca te adresezi cu un salut consistent.

VĂRSĂTOR

Fiind asert si increzator in tine, ceilalti pot dori sa asculte ce ai de spus astazi. Exista un proiect sau o idee pentru care cauti sa obtii ajutor? Poti utiliza aceasta scanteie speciala pentru a intensifica totul si pentru a iti spune punctul de vedere rapid si eficient. Increderea ta iti va aduce probabil tot ajutorul de care vei avea nevoie pentru a iti duce planurile la bun sfarsit.

PEȘTI

Incearca sa iei in considerare daca petreci suficient timp cu oricine este special pentru tine. Daca vei petrece mai multe ore cu colegii, prietenii sau partenerii, este posibil sa existe un dezechilibru pe care trebuie sa-l privesti. Aseaza-te si creeaza o diagrama a locului in care sa petrecut timpul in ultima vreme. Daca o portie este considerabil mai mare decat celelalte, fa-ti un plan de petrecere a timpului cu oamenii reprezentati de portiunile mai mici.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
473 locuitori

Sîrbeşti este un sat din cadrul comunei Ciutuleşti, raionul Floreşti. Satul Sîrbești este situat la o distanță de 15 km de orașul Florești și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 473 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sîrbești datează din anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.