10 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3852
Horoscopul pentru 11 iunie 2021
10 iunie 2021, 19:00 Caleidoscop views 3852

Horoscopul pentru 11 iunie 2021

BERBEC

Nu trebuie sa incerci prea multe pentru a crea distractie, deoarece calitatea si jocul tau sunt deja in plina forta astazi. Suna-ti prietenii si invita-i sa ti se alature sau acorda-ti permisiunea sa petreci ore nesfarsite cu activitati care iti stimuleaza mintea. Cu toate acestea, uita sa gandesti liniar sau de-a lungul unui protocol rigid acum. Inima ta canta numai daca poti sa te misti, chiar si cu chestiuni legate de lucru. Din fericire, flirtruriile tale cu cineva fermecator ar putea sa-ti faca inima sa se hraneasca putin. O atingere capricioasa a romantismului sau a creativitatii, arunca o vraja de incantari.

TAUR

Vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri pentru atingerea unor noi obiective de astazi si nu te opresti pana nu reusesti. Nu lasa insecuritatile altora sa devina o prioritate de a ta. Ai incredere in intuitia ta si in modul in care te comporti in jurul altora. Doar pentru ca cineva se simte trist, nu inseamna ca trebuie sa faci tot posibilul ca sa se simta mai bine. Cel mai bun lucru pe care il poti face in aceasta situatie este sa-l intoarci prin expunerea fericirii.

GEMENI

Exista posibilitatea sa te lupti astazi cu anumite sentimente puternice. Optimismul este cheia pentru mentinerea unei vibratii ridicate. Sentimentele placute pot fi la fel de intense ca si alte emotii. Ce te face sa te simti bine? Notiuni de baza intr-un anumit timp pot ridica starea ta de spirit si te vor pastra pozitiv. Inconjoara-te cu lucrurile preferate.

RAC

Ai incredere ca te poti simti increzator si competent cu o abilitate sau o sarcina fara calificare. Sigur, exista intotdeauna loc de imbunatatire cu orice, dar este foarte probabil ca ai lucrat recent foarte mult la stapanirea unui lucru care la inceput parea imposibil. Ti-ai castigat respectul. Este posibil ca persoanele in varsta sau potentialii clienti sa te fi remarcat pana acum. Acorda-le atentia cu modestie justificata, nu cu umilinta falsa sau cu ingamfare.

LEU

Ai incredere ca te poti simti increzator si competent cu o abilitate sau o sarcina fara calificare. Sigur, exista intotdeauna loc de imbunatatire cu orice, dar este foarte probabil ca ai lucrat recent foarte mult la stapanirea unui lucru care la inceput parea imposibil. Ti-ai castigat respectul. Este posibil ca persoanele in varsta sau potentialii clienti sa te fi remarcat pana acum. Acorda-le atentia cu modestie justificata, nu cu umilinta falsa sau cu ingamfare.

FECIOARĂ

Ziua de azi este o zi promitatoare. In cele din urma, vei avansa prin salturi si limite in ceea ce trebuie facut. Orice ar fi, vei reusi sa gasesti o solutie la toate problemele de astazi. Vei reveni la priceperea si profesionalismul pe care il valorifici dupa cateva saptamani de oprire a progresului. Nu tolera incalcarea eticii acum sau in viitor.

BALANȚĂ

Astazi vei dori sa fii aproape de o persoana pe care o simpatizezi. Poate ca vibratia asta te gaseste inconjurat de o multime de oameni speciali. Daca poti face astazi unele conexiuni, acestea trebuie sa fie profunde. Da tot ce poti mai bun! Vei invata ceva nou despre tine si vei putea mira chiar si o persoana speciala care avea alte pareri despre tine.

SCORPION

Nu te simti vinovat daca te poti strecura intr-un colt retras pentru a trage un pui de somn. Nu e ca si cum te-ai fi transformat intr-un lenes. Bunastarea nu este doar despre exercitarea si dreptul de a manca. De asemenea, trebuie sa potrivesti unele reguli in rutina ta. De fapt, lipsa odihnei poate avea un impact grav asupra sanatatii tale. Deci, continua, deconecteaza-te si reincarca-ti bateriile, chiar daca acestea sunt doar cateva minute. Restaurarea energiei tale pentru restul zilei poate fi o miscare pozitiva a corpului.

SĂGETĂTOR

Te simti atras de o noua aventura astazi. Vrei sa faci o plimbare pentru a profita de orice moment? Daca simti ca trebuie sa tragi la sorti pentru a incepe un nou capitol in viata ta sau pentru a evada pentru o zi, este posibil sa nu poti ignora aceasta dorinta. Va fi vorba de noutate, de primele momente si de experiente proaspete de astazi.

CAPRICORN

Vei observa ca creativitatea este o buna solutie pentru a rezolva o problema veche. Indiferent de ce e in fata ta, exista o cale sa o rezolvi. Ar putea sa nu fie evident la prima vedere. Cu toate acestea, daca poti obtine acele sucuri creative care curg, exista o multime de idei minunate care te asteapta sa le aduci la suprafata. Intoarce totul cu capul in jos si scutura. Verifica dintr-un unghi diferit. Ideile tale pot fi absolut geniale. Vazand lucrurile dintr-o directie diferita, incepi saptamana cu un mare succes!

VĂRSĂTOR

In aceasta zi ar fi bine sa iei in considerare planificarea unui concediu romantic. Cu influenta de astazi va fi usor sa te conectezi cu cineva special. Iesi la cina impreuna cu sotul sau partenerul tau sau planifica o intalnire cu cineva nou care ti-a facut cu ochiul. Nu lasa timiditatea sau insecuritatea in calea ta. Daca esti singur, gandeste-te sa iubesti cea mai importanta persoana din viata ta.

PEȘTI

E bine sa visezi, mai ales in zile ca azi. Extinderea mintii si gandirea posibilitatilor sunt modalitati pozitive de a iti spori cunostintele. Acorda-ti putin timp sa te gandesti. De ce nu stai pe spate sa privesti norii sau stelele? Incearca sa visezi despre lucruri care nu par practice si nici posibile. Multe lucruri reale au iesit din visele cuiva. Creativitatea ta va inflori daca iti vei face timp.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
1476 locuitori

Unguri este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Unguri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 30 km de orașul Ocnița și la 175 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1476 de oameni. Satul Unguri este menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.