09 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3074
Horoscopul pentru 10 mai 2021
09 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3074

Horoscopul pentru 10 mai 2021

BERBEC

Exista posibilitatea sa fii anuntat in ultimul moment ca o calatorie pe care trebuia sa o faci in urmatoarele zile a fost anulata. Incearca sa nu fii dezamagit si sa gasesti o solutie pentru a rezolva aceasta situatie neplacuta. Vei avea ocazia sa cunosti o persoana care iti va propune o noua colaborare pe termen mai lung.

TAUR

Planurile pe care le aveai pentru aceasta zi vor trebui amanate din cauza unei intalniri cu prietenii sau cu rudele. Ar fi indicat sa eviti orice fel de speculatii si sa nu incerci sa iei anumite decizii deoarece risti sa ai parte de unele necazuri. Ar fi mai bine ca in aceasta zi sa stai deoparte de unele investitii pentru a nu iesi in pierdere.

GEMENI

Ziua de astazi va fi una foarte incarcata si plina de evenimente neasteptate. La locul de munca vei fi nevoit sa faci unele calatorii mai scurte pentru a indeplini unele sarcini ce vor avea unele beneficii pe plan profesional. Incearca sa nu iti neglijezi prea mult partenerul de viata deoarece va fi foarte suparat pentru ca nu ii acorzi atentia cuvenita.

RAC

In aceasta zi vei avea parte de reusite in tot ceea ce faci, asa ca te poti baza pe intuitia ta. La locul de munca vei avea oportunitatea sa te asociezi cu anumiti colegi la un proiect ce pare sa fie destul de profitabil. Incearca sa nu iti neglijezi partenerul de viata deoarece risti sa provoci un scandal ce se va lasa cu multe jigniri.

LEU

In decursul acestei zile ar fi indicat sa nu iei in considerare barfele colegilor, deoarece risti sa intampini unele neplaceri. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut pentru a nu face unele greseli. Spre seara, partenerul de viata te va surprinde cu o cina romantica unde vei reusi sa iti recapeti buna dispozitie.

FECIOARĂ

Astazi poate fi greu pentru tine mai ales cand simti ca nimic nu este la locul lui. Ar putea fi faptul ca incerci sa fii cineva care nu esti? In cazul in care lucrurile nu merg, nu insista. Ar fi indicat sa astepti momentul potrivit in care te simti mai sigur cu cine esti si unde te duci. Elibereaza-te de stres si te vei simti mai bine.

BALANȚĂ

Exista posibilitatea ca dorinta de avansare in cariera sa te determine sa iei in considerare promovarea educatiei intr-un anumit fel. O persoana apropiata tie, probabil, o femeie, ti-ar putea reaminti avantajele revenirii in scoala pentru a putea avansa. Este timpul pentru o schimbare. Fii pregatit!

SCORPION

Se pare ca in aceasta zi vei fi nevoit sa pleci intr-o calatorie in interes de familie. Este o zi buna pentru comunicare si negociere si vei avea sanse bune de a finaliza o activitate in care ai investit o multime de bani. Ar fi indicat sa eviti controversele cu o persoana mai in varsta.

SĂGETĂTOR

Se pare ca in aceasta zi esti intr-o forma foarte buna si nimic nu iti va strica buna dispozitie. Sunt sanse sa primesti o suma de bani de la un prieten apropiat ce te va ajuta sa cumperi un obiect la care te gandeai zilele trecute. Persoana iubita iti va da o veste neplacuta in legatura cu o ruda mai indepartata.

CAPRICORN

Se pare ca la locul de munca incepi sa simti efectele muncii indelungate iar acest lucru te streseaza. Daca lucrezi la un proiect personal sau poate ai unele proiecte la locul de munca, vei ramane surprins de rezultatele acestora. Partenerul de viata iti va propune sa faci o vizita la anumite persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult.

VĂRSĂTOR

In cazul in care astazi erai nevoit sa participi la unele discutii destul de importante cu membrii familiei, ar fi bine sa amani pe alta zi aceasta intalnire. Starea ta de agitatie te va face sa reactionezi putin mai ciudat si risti sa fii inteles gresit de cei din jur. Exista posibilitatea ca un prieten sa nu isi fi respectat o promisiune facuta fata de tine, dar ar fi indicat sa dai dovada de intelegere pentru a putea evita o cearta pe termen mai lung.

PEȘTI

Vei avea parte de succes in ceea ce privesc afacerile, iar datorita capacitatii tale de comunicare, vei reusi sa inchei noi contracte de afaceri. Ideile tale vor fi apreciate si vor fi puse in aplicare cat de curand. Persoana iubita iti va propune in aceasta zi sa mergeti in vizita la anumiti prieteni, dar ar fi bine sa nu eviti sa te odihnesti fiindca vei avea unele probleme de sanatate.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.