22 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2509
Horoscopul pentru 23 februarie 2021
22 februarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2509

Horoscopul pentru 23 februarie 2021

BERBEC

S-ar putea sa simti ca partea ta romantica este expusa. Esti ca un dansator pe scena si accepti acest rol cu ​​placere! Exista o mare combinatie de energii la locul de munca, permitandu-ti sa devii mai realist cu privire la dragoste si sa o abordezi cu fler si curaj dramatic. Fii mai expresiv cand vine vorba de nevoile si dorintele tale.

TAUR

Poti simti nevoia de a iti pune toata energia intr-un proiect de grup. Vei dori sa iti rasucesti manecile si sa te apuci de lucru. Esti de obicei, o persoana meditativa, ghicitoare, dar astazi cauti rezultate concrete si actiuni. Cine stie? Aceasta munca grea te poate ajuta chiar sa te relaxezi putin.

GEMENI

Ai atat energia fizica, cat si puterea interioara pentru a face lucrurile sa se intample, asa ca ar trebui sa profiti la maximum. Ia in considerare cu atentie nevoile si aspiratiile tale si formuleaza-ti un plan de actiune pentru a le face realitate. Rezultatele te-ar putea surprinde!

RAC

Astazi te-ai putea juca cu ideea de a publica, poate vei face publice anumite lucruri pe care le-ai facut. Informatiile spirituale ar putea veni de departe, probabil prin prieteni sau un grup cu care esti afiliat. Inspiratii de tot felul ar putea sa apara si sa te faca sa uiti ideea principala, asa ca ar fi mai bine sa iti scrii gandurile.

LEU

O modalitate de a folosi acest lucru schimbarea. Poate ca tu si colegii tai sunteti de parere ca locul de munca are nevoie e de un nou program sau alte beneficii. Ai fi bine sa prezinti acest lucru factorilor de decizie. Chiar daca a fost facuta inainte, foloseste-ti influenta pentru a incepe o petitie sau pentru a gasi modalitati creative de a face un grup mai eficient.

FECIOARĂ

Cu haosul de zi cu zi al muncii si al vietii, poate fi dificil sa obtii putin timp singur. Daca nu faci planuri specifice, poate trece mult timp. Ia situatia in mana si fa aceste planuri. Daca esti singur, gandeste-te sa faci aranjamente pentru o intalnire sau petrecere a unui timp cu un prieten.

BALANȚĂ

Acorda-ti timp pentru a afla mai multe despre problemele lui si apoi calculeaza cu atentie pentru a acorda ceea ce ar putea fi cu adevarat de ajutor pentru el. Daca acesta cauta un echilibru in viata lui, ajuta-l sa faca o schimbare reala. In cele din urma, vei detensiona atmosfera, prin aducerea unei claritati si a unei mici scantei inapoi in viata lui.

SCORPION

Fiind inconjurat de familie si de prieteni, iti poti duce energia la un nou nivel. Aceasta latura grandioasa, unica pentru tine poate sa straluceasca astazi, astfel incat sa poti arata destul de bine. Trimiti unui prieten un text, un apel telefonic sau poate o invitatie. Cu aceasta vibratie puternica, poti sa te simti multumit, mai aproape de cineva pe care-l iubesti si sa te reincarci pentru zilele viitoare.

SĂGETĂTOR

Nu te simti vinovat de alunecare daca trebuie sa scapi putin agitatia din jur pentru a iti limpezi mintea. Cu cat ai mai multe responsabilitati, cu atat mai important este sa profiti de orice "ocazie" ce ti se poate oferi. Chiar si 15 minute de singuratate din cand in cand pot face minuni pentru starea ta de spirit si ajuta la restabilirea energiei tale.

CAPRICORN

Energia pe care o ai este doar dreptul de a pune in evidenta un anumit lucru sau de a ajuta pe cineva apropiat. Daca ai retinut ceea ce ai de facut, totul este potrivit doar pentru a lasa deoparte partea ta moale. Prieten, membru din familie sau iubit, iti vor aprecia eforturile si te vor face sa stii ceea ce vrei cu adevarat sa faci.

VĂRSĂTOR

Unele persoane spun ca pierzi timp din cauza tendintei tale de a-ti observa viata mai degraba decat de a ti-o trai direct. Daca asa este, atunci ziua de astazi va fi o adevarata schimbare pentru tine. Vei lua in considerare sentimentele tale si vei fi mai prezent si conectat cu cei din jurul tau. Se simte bine pentru o schimbare, nu?

PEȘTI

Nu este nevoie sa te retragi din ceea ce faci doar pentru ca acum ai o senzatie de nesiguranta. Nu lasa teama sa te impinga sa numeri bani. In schimb, reconsidera modul in care te poti bucura pur si simplu si pentru mai putin. Nu exista nici un motiv sa te feresti de toata distractia doar pentru a iti mentine lumea in siguranta.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
117 locuitori

Camencuţa este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de Glodeni şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 117 oameni. Satul Camencuța a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.