22 ianuarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2947
Horoscopul pentru 23 ianuarie 2021
22 ianuarie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2947

Horoscopul pentru 23 ianuarie 2021

BERBEC

Amintirile placute te fac sa te simti extrem de optimist azi. Niste evenimente ce urmeaza iti vor schimba definitiv cursul vietii si nu in sens negativ. Ai incredere in tine oriunde mergi , pentru ca astrele sunt de partea ta si te pot ajuta sa obtii ceea ce nu credeai ca vei avea vreodata.

TAUR

Cele mai multe batai de cap ti le da dragostea in aceasta perioada. Simti ca partenerul s-a racit si este tot mai cufundat in munca, in timp ce tu cersesti un strop de afectiune. Ar trebui sa fii mai intelegator cu partenerul pentru ca eforturile facute sunt pentru amandoi.

GEMENI

Te deranjeaza superficialitatea celor din jur, mai ales daca tu tratezi destul de serios o chestiune ce pare importanta. Daca poti, ia pe cont propriu rezolvarea problemei si nu incerca sa trezesti interesul colegilor atunci cand vezi clar cum decurg lucrurile. Nu te arunca in lupta pentru o pozitie de conducere deocamdata pentru ca astrele nu sunt de partea ta.

RAC

Iti doreai sa ai parte de o relatie, iar acum cand o ai nu esti deloc multumit pentru ca ti se pare ca nu are niciun viitor. Inainte sa iei o decizie, gandeste-te bine si vezi in ce sens te-a ajutat relatia pe care o ai. Poate fi doar un moment mai putin fericit ce va trece foarte curand.

LEU

Inceteaza sa mai faci comparatii, in aceasta zi, iar acest lucru ar fi un bun punct de plecare catre pacea ta spirituala. Daca vei continua sa doresti sa cunosti vietile altora nu vei face altceva decat sa uiti sa le-o prezinti pe a ta. Cel mai bine ar fi bine sa pleci intr-o vacanta la munte pentru relaxare.

FECIOARĂ

Astazi esti mai serios decat de obicei si preferi sa joci rolul de martor al evenimentelor. Nu oferi celor din jur solutii la probleme decat in cazul in care le cer si esti mai mult concentrat pe propria persoana. In loc sa te gandesti la ce nu ai, mai bine te-ai bucura de ceea ce ai.

BALANȚĂ

Nimic nu te impiedica sa fii in centrul atentiei astazi, asa ca profita de ceea ce ti se ofera. Poti chiar sa intalnesti niste persoane influente si pline de verva care sa te ajute in cariera. Stii ca totul vine cu un pret, dar esti dispus sa platesti oricat pentru cateva minute de celebritate.

SCORPION

Daca stii sau simti ca ceea ce faci nu este tocmai corect, ar fi mai bine sa te opresti sa sa mergi pe un alt drum. La locul de munca se anunta o veste nu tocmai fericita, insa nu trebuie ca teama sa puna stapanire pe tine, ci ai incredere in fortele tale. In plus, la experienta ta nu este prea dificil sa gasesti alt loc de munca.

SĂGETĂTOR

Este bine sa definesti cu precizie unele relatii pentru ca observi cum unii din jurul tau incep sa le confunde cu o relatie romantica. Nu da sperante celor din jur pentru ca mai apoi sa fii nevoit a le distruge visele. Sinceritatea a fost dintotdeauna cea mai buna solutie de rezolvare a unor neintelegeri.

CAPRICORN

Esti mai sobru decat de obicei si acest lucru se datoreaza mai mult nenumaratelor griji pe care ti le faci cu privire la viitorul tau. Esti dispus sa iti faci o schimbare de cariera sau sa incepi o noua scoala. Oricum ar fi nu te lasa prada lipsei de speranta pentru ca in curand se va ivi o oportunitate pe plan profesional.

VĂRSĂTOR

Nimic nu pare sa te indispuna mai tare decat intrebarile pe care unele persoane abia cunoscute ti le pun. Nu poti decat sa le raspunzi cat de politicos poti pentru a nu face o impresie gresita. In sinea ta iti promiti ca nu vei mai avea de-a face cu ei prea curand.

PEȘTI

Ai vrea sa poti ajuta un prieten aflat intr-o situatie delicata, insa nu prea ai cum si te simti destul de vinovat ca nu poti intinde o mana de ajutor. Dincolo de aceste aspecte, ziua de astazi sta sub semnul norocului, asa ca nu te mira daca vei gasi pe strada bani sau vreun obiect de valoare.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
357 locuitori

Zahorna este un sat din cadrul comunei Dobruşa, raionul Șoldăneşti, cu o suprafaţă de circa 1.80 kilometri pătraţi și perimetrul de 7.82 km. Satul Zahorna este situat la o distanță de 26 km de orașul Șoldănești și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 357 de oameni. Satul Zahorna este menționat în documente la începutul secolului al XVII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.