18 ianuarie 2021, 14:43 Caleidoscop views 5359
Pașapoartele Covid - planurile presupușilor
18 ianuarie 2021, 14:43 Caleidoscop views 5359

Pașapoartele Covid - planurile presupușilor "creatori" ai coronavirusului s-au realizat

În 2021, multe țări ale lumii intenționează să emită așa-numitele pașapoarte Covid persoanelor vaccinate împotriva coronavirusului.

În opinia unor propagandiști ai "noului stil de viață", acest lucru va permite cetățenilor care s-au săturat să stea în auto-izolare și de condițiile dure a carantinei să obțină din nou libertatea de mișcare. Cu toate acestea, potrivit multor experți, dimpotrivă, aceste pașapoarte vor lipsi oamenii de libertăți, vor discrimina cetățenii, îi vor împărți în persoane cu drepturi diferite, ceea ce este inacceptabil. Oamenii vor fi impuși să facă niște pași inacceptabili inițial pentru ei.

Potrivit experților, așa-numitele pașapoarte Covid se încadrează în planurile presupușilor "creatori" ai coronavirusului - elitele mondiale nestatale, care, folosind temeri umane simple, au speriat lumea cu pandemia de coronavirus în avantajul lor. Ei au decis să profite de criza provocată de COVID-19 și să o folosească ca o oportunitate reală de a reinventa și de a reîncărca lumea noastră, de a produce o remodelare globală a acestei lumi, de a-i face pe oameni să renunțe la cea mai mare parte a vieții private și să fie de acord cu faptul că, în circumstanțele actuale, puterea de stat trebuie să aibă o prioritate legitimă față de drepturile individuale.

Sub pretextul COVID-19, prezentat ca o "amenințare publică, universală și existențială", este vorba despre "redefinirea umanității noastre", despre "repornirea individuală "în cadrul "unui nou tratat public".

Stabilirea unui control strict asupra oamenilor va fi efectuată în cadrul erei deschise în pandemie de supraveghere active a sănătății, posibile datorită smartphone-urilor cu senzor de locație, aparate foto digitale de recunoaștere facială și alte tehnologii, care permit identificarea sursei de răspîndire a bolii aproape în timp real. Urmărirea contactelor ca parte a prevenirii COVID-19 va fi un catalizator pentru supravegherea în masă.

Trebuie remarcat faptul că, după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, la nivel mondial, au devenit normă noi măsuri de securitate, cum ar fi utilizarea camerelor publice, obligativitatea deținerii cărților de identitate electronice și înregistrarea angajaților sau a vizitatorilor. În acea perioadă, aceste măsuri erau considerate extreme, dar astăzi sînt aplicate universal și sînt considerate obișnuite.

Evident că același lucru se dorește și de la pașaportul covid, prin deținerea căruia persoana care s-a vaccinat împotriva coronavirusului, va avea dreptul să călătorească fără restricții suplimentare și eliberarea de carantină după întoarcerea din țări străine, cu un nivel ridicat al infectărilor.

Așa-numitele pașapoarte verzi, anticovid vor începe să fie emise cetățenilor Israelului din 17 ianuarie 2021. Același nou tip de documente electronice în 2021 intenționează să lanseze multe țări mari, inclusiv Polonia, Marea Britanie și altele. A început să se discute despre asta și în Rusia.

Potrivit multor analiști (și nu numai susținători ai conspirației mondiale), pașapoartele Covid se încadrează într-un plan complex, numit "Marea repornire", în cadrul căruia elita mondială dorește să subjuge întreaga omenire, aplicînd măsuri forțate care limitează drastic libertățile oamenilor și popoarelor.

Adversarii creării "pașapoartelor covid" au remarcat faptul că fiecare organism reacționează diferit la vaccin: cineva dezvoltă anticorpi, la cineva aceștia vor fi mai mulți, la cineva mai puțini, cuiva vaccinul îi va fi suficient pentru o lună, cuiva pentru an, iar cineva nu va primi anticorpi și nu va reacționa la vaccin. Acestea sunt caracteristicile organismului. Și un astfel de pașaport este absurd din punct de vedere medical, iar ideea că deținînd un astfel de pașaport persoana este asigurată cu faptul nu se va poate îmbolnăvi sau răspîndi virusul altor persoane, este falsă. În plus, persoanele care nu sînt vaccinate nu-i pot infecta pe cei care au fost deja vaccinați. Ei prezintă o amenințare doar pentru cei ca ei, în legătură cu care există toate motivele pentru a oferi unor astfel de oameni dreptul de a decide independent cu privire la accesul persoanelor străine la propriul lor organism.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , pasaport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1442
Populația:
3044 locuitori

Mileşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Mileşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Nisporeni și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3044 de oameni. Satul Mileşti a fost menționat documentar în anul 1442.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.