Arată noutățile începînd cu...

eye 1171 Vizualizări

Curtea din Peru a acuzat ”elitele criminale care domină asupra lumii” de apariția pandemiei


Curtea de apel a provinciilor Chincha și Pisco din regiunea de Sud a Ica a declarat despre implicarea "elitelor criminale care domină asupra lumii" în crearea pandemiei de coronavirus de tip nou.

O astfel de afirmație au emis membrii curții într-una din deciziile lor, a cărei copie a publicat luni pe site-ul său ziarul Peru.21.

"Nici unul dintre guverne mondiale, nici o persoană fizică sau juridică, nici apărarea inculpatului nu poate confirma că epidemia are proprietatea de "previzibilitate", în afară de creatorii săi care fac parte din noua ordine mondială, cum ar fi Bill Gates, Soros, Rockefeller și alții, care o controlează și o îndreaptă în condiții de secretizare excepțională din corporațiile lor globale, care și-au construit prognoze pînă în anul 2030", se arată într-un document din 21 decembrie, transmite tass.ru.

De la începutul pandemiei, în lume s-au infectat cu coronavirus aproximativ 90,3 milioane de oameni, mai mult de 1,9 milioane au murit.

Cuvinte cheie:

Peru , Pandemie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Camenca

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1608
Populația:
9060 locuitori

Camenca este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 9060 de oameni. Camenca a fost menționată documentar în anul 1608.

Citeşte mai departe