13 noiembrie 2020, 19:00 Caleidoscop views 1960
Horoscopul pentru 14 noiembrie 2020
13 noiembrie 2020, 19:00 Caleidoscop views 1960

Horoscopul pentru 14 noiembrie 2020

BERBEC

Mulţi au rezerve asupra sensului cam îndrăzneţ spre care eşti gata să te avânţi, dar nu trebuie să te compari cu ceilalţi. Mulţi sunt fricoşi, laşi, nesiguri pe ei şi te văd şi pe tine în aceeaşi ipostază, or tu eşti un aventurier pregătit de orice provocare! Nu te gândeşti la riscuri, ci eşti gata să dai startul acelui sens nou, convins că te îndrepţi spre visul tău cel mare. Curaj e bine să ai, aşa e, dar nu transforma curtajul într-o formă de revoltă, pentru a le demonstra altora cu orice preţ de ce eşti tu în stare. Porneşte pe drumul cel nou, dar câteva măsuri de precauţie nu strică: nu exagera cu îndrăzneala aruncându-te chiar în gol!

TAUR

Eşti alături de cineva drag care trece prin momente dificile şi te bucuri că-i poţi fi de folos la greu. Şi el a făcut ceva similar pentru tine altădată, ca atare oferă-i tot ce poţi pentru a-l vedea din nou zâmbind. E trist, se vede că suferă, dar compania ta îi ridică moralul. Dacă ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tăi, dar chiar nu depinde de tine rezolvarea necazurilor sale, în schimb îi faci foarte bine cu o îmbrăţişare sau o mângâiere, un umăr de plâns sau o ureche de ascultat. Susţinerea emoţională contează enorm!

GEMENI

Dacă fugi de lume nu înseamnă că rezolvi animozităţile din mediul în care te afli, ci mai bine te confrunţi direct cu cei care au ceva de reproşat. Ai tendinţa de a le închide uşa în nas celor care vin la tine cu jalba-n proţap, dar nu izolarea e soluţia. Stai drept în faţa lor şi află ce au aceştia de spus, mai ales dacă tu nu te simţi vinovat de nimic. Unii nu ştiu altceva decât să critice, să judece, să comenteze maliţios ce au alţii de spus, dar nu tăcerea sau fuga e calea cea mai bună cale de a restabili armonia în aceste relaţii. Invită-i cu curaj la dialog şi ascultă-le opiniile, fără a pune nimic la suflet. Sigur e o neînţelegere pe undeva, dar dacă nu vrei să auzi nimic, nu ai cum s-o şi repari!

RAC

Uneori, conştiinţa îţi spune să te opreşti, pentru că e mult mai diplomatic să taci şi să nu duci mai departe ce ai început dacă ştii că cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar dacă ar fi în beneficiul tău să continui ce ai început, azi te gândeşti mai mult la ceilalţi. Dacă cel puţin o persoană are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori să-l faci, ceva te trage de mânecă la timp şi astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va înţelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te dărui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi făcut aşa în locul tău, dar tu crezi în aceste principii şi te supui lor, sacrificându-te pe tine.

LEU

Totul se învaţă, inclusiv comunicarea şi relaţionarea cu cei din jur. Azi primeşti o lecţie bună despre amabilitate, despre politeţe, despre cum să te comporţi ireproşabil. Întâlneşti o persoană educată, care se poartă minunat în relaţie cu oricine şi astfel poţi afla şi tu cum e mai bine să tratezi oamenii din jurul tău. Eşti pe drumul cel bun către perfecţiunea spre care tinzi, deci nu te opri din învăţat, chiar dacă ai uneori impresia că unii îţi predau aceste lecţii cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comportă-te ca ei şi într-o zi vei fi şi tu un exemplu în ochii altora! Nimeni nu s-a născut învăţat.

FECIOARĂ

Te afli într-un mediu foarte pestriţ şi, când se adună la un loc oameni atât de diferiţi, e greu de crezut că găseşti un ton potrivit pentru a ta face plăcut în ochii tuturor. Te poţi aştepta ca mulţi să te critice, să te atace, să se enerveze pe tine pentru cine ştie ce nimicuri, dar într-o atmosferă atât de tensionată, fă un efort să rămâi amabil şi prietenos, rezervat şi raţional, pentru că aceasta e atitudinea ideală pentru a-i dezarma chiar şi pe cei mai nervoşi. Nimeni nu te va putea certa la nesfârşit dacă tu îi zâmbeşti şi-i vorbeşti paşnic!

BALANȚĂ

Te apropii mult mai uşor de oamenii care îţi seamănă din cel puţin un punct de vedere: aceeaşi vârstă, aceeaşi profesie, acelaşi mediu social, pentru că acesta e punctul comun care facilitează primele discuţii. Aveţi multe de povestit împreună din acelaşi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuală prietenie. Nici ţie nu-ţi vine a crede să descoperi că mai sunt şi alţii care gândesc ca tine, au aceleaşi preocupări ca şi tine, preferă să facă aceleaşi lucruri, şi simţi nevoia să împărtăşeşti cu ei ceea ce vă leagă.

SCORPION

Nu te grăbi să renunţi la ceva doar pentru că ţi se pare că de la o vreme nu se mai întâmplă nimic. Uneori, abandonul survine cu câteva clipe înainte de a se arăta efectele muncii depuse, deci nu renunţa încă! Mergi mai departe, cu încredere în şansa finală, pentru că ţi-ar părea rău să spui acum stop şi mâine să afli că altul a trecut pe aici şi a cules roadele eforturilor tale de până acum. Eşti aproape de marele succes, e doar o chestiune de zile, deci lasă neîncrederea la o parte şi vâsleşte mai departe cu spor, chiar dacă încă nu se vede ţărmul… Nu e departe!

SĂGETĂTOR

Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoana iubită te aşează în centrul universului său şi te simţi foarte bine în această postură. Iubirea îţi dă energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole. Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau… chiar ziua nunţii!

CAPRICORN

Te întâlneşti cu un vechi amic despre care probabil nu mai ştiai nimic şi revederea este emoţionantă şi amuzantă. Este o ocazie excelentă de a lega din nou relaţia care, în trecut, ţi-a făcut mare plăcere, încât profiţi de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în vieţile voastre în ultimii ani şi a reînnoda prietenia de odinioară. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arăta utilitatea, ca atare, dacă acest om revine în calea ta după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău, deci reprimeşte-l în viaţa ta!

VĂRSĂTOR

Ceva îţi spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiţia te trage de mânecă şi spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenţa de acum te va ajuta să nu risipeşti energia fără rost într-un sens riscant. Mai chibzuieşte, nu te grăbi la rezultate rapide şi facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândeşte-te şi la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

PEȘTI

E momentul perfect pentru distracţie, iar ocazii vor apărea multiple, totul e să profiţi tu de ele din plin! Prietenii te invită să ieşi, dar ai avea chef şi de o aventură nouă, indiferent în ce plan vrei să-i dai startul. Că e o escapadă pe afară sau că e o aventură romantică, ieşind la vânătoare de inimi, te simţi bine în pielea ta şi te distrezi cu adevărat, cum n-ai mai făcut-o demult. Te comporţi ca un copil pus pe şotii care face tot felul de glume cu cei dragi, pentru că ştie că umorul lui este gustat şi corect interpretat de ceilalţi.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1454
Populația:
5640 locuitori

Lăpuşna este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lăpuşna, Anini și Rusca. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Hîncești și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5640 de oameni. Satul Lăpușna a fost menționat documentar în anul 1454.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.