06 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3103
Horoscopul pentru 6 noiembrie 2020
06 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3103

Horoscopul pentru 6 noiembrie 2020

BERBEC

Sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru tine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită. Familia este în centrul universului întotdeauna, dar azi parcă se petrece ceva  şi mai deosebit! Ocupă-te şi tu mai mult de cei dragi, pentru că orice sursă de energie trebuie şi ea alimentată, nu-i aşa? Dacă ei te încarcă pe tine de atâtea lucruri minunate, la fel trebuie să oferi şi tu înapoi. Schimbul de energie pozitivă este susţinut reciproc şi fiecare se bucură astfel de darurile celuilalt.

TAUR

Caută un pic în adâncul tău ca să descoperi artistul din tine. Se ştie că eşti una dintre cele mai creative zodii, asta e adevărat, dar au fost momente când nu ai lăsat simţul tău artistic să te domine. Ai o existenţă în care vrei să te bazezi pe lucruri mai solide, mai palpabile, considerând arta un hobby de vacanţă, dar vine un moment în care exact această latură a sufletului tău cere să se manifeste mai intens. Indiferent spre ce îţi canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reală satisfacţie şi îţi vei da seama că viaţa ta nu are nici un rost dacă nu te exprimi artistic. Încearcă să valorifici mai mult aceste daruri!

GEMENI

Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, ca şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figură şi le vezi ca pe o joacă.

RAC

Nu te opri doar pentru că, momentan, ai impresia că ai ajuns într-un impas. Ia o pauză, asta da, e bine, dar nu renunţa la planurile tale. După o zi, două, de răgaz, vei vedea lucrurile din nou într-o notă optimistă şi vei duce mai departe ce ai început. Nu te mai uita înapoi cu sentimente de vină, de regret, de îngrijorare cum că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp încă să schimbi macazul şi să duci planul tău pe alt nivel. O mică schimbare de atitudine, profitând de oportunităţile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare nu renunţa, nu abandona, nu dărâma ceea ce deja ai clădit. Respiră un pic şi apoi continuă!

LEU

Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Eşti convins că fiecare are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi vor da seama de felul cum te-au tratat şi vor repara greşeala. Dai dovadă de atâta înţelegere şi toleranţă, care îi vor dezarma foarte repede pe cei nervoşi şi agresivi, deci nu aluneca şi tu pe aceeaşi pantă!

FECIOARĂ

Nu le poţi controla chiar pe toate în viaţă, ca atare evenimentele care se anunţă la orizont vin ca un tăvălug spre tine, nu te poţi opune lor. Lasă garda jos şi acceptă lucrurile aşa cum vin, pentru că ar putea fi mult mai bune decât ai putea tu crede. Ştii prea bine că nu eşti cel mai bun la luat decizii şi, dacă ai vrea să le aşezi pe toate la locul lor cu atâta rigurozitate, s-ar putea să nu iasă chiar aşa cum visezi. Schimbările care se anunţă vor fi mai bune decât crezi, deci lasă-le să se manifeste, dă-le voie să se instaleze în viaţa ta, cu încredere deplină că sunt în avantajul tău. Acceptă noutatea!

BALANȚĂ

Azi primeşti de undeva, nici tu nu ştii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva ca prin farmec o situaţie care se apropia de final. Ai avut răbdare să ajungi aici şi e de apreciat felul cum ai gestionat situaţia, cu calm, ţinând totul sub control, chiar dacă a durat mult până la rezultate. Soluţiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a încheia cu succes o etapă sau un întreg proiect, deci e şi vremea celebrării nivelului atins. Orice final de drum merită sărbătorit, pentru că ai muncit mult pentru el! Dacă tot ai terminat, nu te apuca deja de ceva nou, stai o zi, două, să savurezi victoria şi să te gândeşti la etapa următoare.

SCORPION

Exagerezi cu munca! Gândeşte-te mai mult la tine, la liniştea ta, poate chiar la sănătatea ta. Ai atins un nivel de oboseală şi de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de pauza. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-te de activităţi care fac bine sufletului şi spiritului, îţi vei reîncărca bateriile. Nu te implica în proiecte grele, de anvergură, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru că nu vei face faţă. Cum eşti o fire pasională, ai putea depune prea mult zel în ce ai de făcut, dar excesul de zel nu duce neapărat la reuşite, ci poate genera erori şi eşecuri. Las-o mai moale pentru o zi, adună-ţi forţele şi vei continua altădată. Acum retrage-te un poc din forfota lumii.

SĂGETĂTOR

Ai o sumă de bani la dispoziţie, dar nu o poţi canaliza într-o singură direcţie ca să scapi de o plată mai consistentă, ci trebuie s-o drămuieşti în aşa fel încât să acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii ale acestei perioade. Dacă e vorba de sosirea unor bani care ţi se cuvin, şi aceştia vin cu ţârâita, nu toţi deodată ca să poţi simţi ceva de pe urma lor. Venind puţin câte puţin, practic se şi duc imediat. Ideal ar fi dacă găseşti brusc o a doua sursă de venit pentru că da, se poate întâmpla azi şi o asemenea minune!

CAPRICORN

Nu prea te poţi baza pe prieteni astăzi. Dacă ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi considerai prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor tale, ceea ce te pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie faţă de tine. Nu este exclus ca o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relaţie ce părea să evolueze bine, ca atare ai grijă încotro duci azi discuţiile ce pot deveni periculoase mai ales pentru prieteniile proaspăt începute.

VĂRSĂTOR

Amintirile te ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol în viaţa ta de acum înainte. Fă un efort să nu te mai întorci iar şi iar în acelaşi loc, iartă şi uită, şterge cu buretele ce a fost ca să poţi trece la etapele următoare.

PEȘTI

Nu eşti de acord cu răspunsul pe care îl primeşti la o solicitare legală pe care ai făcut-o la o instituţie abilitată, dar unde-i lege nu-i tocmeală şi nu prea mai poţi face nimic decât să te supui ei. Asta nu înseamnă că nu vei profita de ocazie atunci când se va ivi pentru a-ţi lua revanşa şi a scoate adevărul la iveală, pentru că tu consideri că ai dreptate. Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt. Nu abandona lupta pentru dreptate!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
3212 locuitori

Pituşca este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Pituşca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Călărași și la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3212 oameni. Satul Pitușca a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.