05 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1821
Horoscopul pentru 5 noiembrie 2020
05 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 1821

Horoscopul pentru 5 noiembrie 2020

BERBEC

Inspiri încredere deplină pentru că ai atins un nivel de experienţă demn de tot respectul. Cine te vede acum pentru prima oară spune despre tine că eşti un om matur, cu scaun la cap, care ştie ce spune. Chiar dacă tu nu te simţi întotdeauna aşa, imaginea pe care o laşi în jurul tău te onorează, semn că lumea te apreciază şi îţi remarcă valoarea. Nu-i dezamăgi pe cei care spun asta despre tine, jucându-te cu încrederea lor, ci comportă-te conform vârstei pe care o ai. Dacă promiţi ceva, ţine-te de cuvânt, pentru că tot ce spui creează imaginea ta de om de încredere!

TAUR

Nu-ţi displace deloc starea de linişte care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj. Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ţi mai baţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu  piedicile care te ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşeşti să te bucuri de linişte, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a-ţi recăpăta buna dispoziţie. Fie că ai dus la capăt sau nu problemele din ultima perioadă, azi parcă nici n-ar exista, pentru că pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te măcina până mai ieri.

GEMENI

Implică-te, apucă-te serios de treabă, pentru că momentul este excelent pentru a da startul unei acţiuni de anvergură. Va atrage şi succes, şi satisfacţii, şi profit, deci merită să-ţi dai tot interesul pentru ceea ce urmează să se nască la orizont. Citeşte, informează-te din cât mai multe surse, caută specialiştii care te pot îndruma, deoarece nu e un proiect simplu şi nici nu se naşte peste noapte, ci necesită un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur că, la nevoia de cunoaştere de care dai dovadă azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informaţia de care ai nevoie pentru a da startul spre această nouă afacere.

RAC

Ai grijă de dragostea ta! Imaginează-ţi că dragostea e un ogor care necesită activităţi obligatorii pentru a da roade: îl ari, îl semeni, îl uzi, îl pliveşti. Aşa e şi cu sufletul, semn că se coace ceva, aici se pregăteşte o recoltă minunată, dar nu poate apărea pe un teren neîngrijit, asupra căruia nu te apleci cu grijă şi efort. Stai de vorbă cu sufletul tău să vezi ce nevoi are şi oferă-i-le din belşug, pentru că şi roadele spre care te îndrepţi vor fi abundente. Nu uita că munca ogorului implică şi riscuri, şi vicisitudinile vremii, şi paraziţi… ca atare grija ta trebuie să fie permanentă. Recolta pe care o vei culege cândva merită efortul, chiar dacă durează.

LEU

Merită să intri în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că vei descoperi o mulţime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci vei vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă. Oricare ar fi subiectul pe marginea cărora se nasc atâtea controverse, ai şi tu un cuvânt de spus peste toate, tot aşa cum ai şi ceva nou de învăţat din ce auzi.

FECIOARĂ

Cel mai bun profesor pentru tine acum e vocea ta interioară pentru că de acolo primeşti o mulţime de îndrumări înţelepte care merită ascultate. Nu ţine cont de nimeni altcineva decât de ceea ce auzi în momentele tale de linişte şi meditaţie, pentru că de acolo vin acum sfaturi utile, instrucţiuni demne de urmat! Se vede că ai învăţat multe de la viaţă şi acum ştii mai bine ce ai de făcut, deci nu trebuie decât să-ţi găseşti o clipă să stai de vorbă cu tine însuţi şi ideile vin valuri-valuri. Vocea ta interioară e de fapt acumularea atâtor informaţii şi cunoştinţe de pe parcursul anilor anteriori, iar acum are tot dreptul să vorbească răspicat.

BALANȚĂ

Vestea care soseşte azi pe cale oficială te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informaţia pe care o sperai. Pe moment, eşti decepţionat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce vei depăşi primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câştigat de pe urma acestei ştiri, deci nu trebuie să o respingi din start. Tot e ceva decât deloc, vei spune, şi te vei adapta din mers la noile condiţii astfel încât să poţi merge mai departe fără să strici nimic.

SCORPION

Vestea care soseşte azi pe cale oficială te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informaţia pe care o sperai. Pe moment, eşti decepţionat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce vei depăşi primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câştigat de pe urma acestei ştiri, deci nu trebuie să o respingi din start. Tot e ceva decât deloc, vei spune, şi te vei adapta din mers la noile condiţii astfel încât să poţi merge mai departe fără să strici nimic.

SĂGETĂTOR

Găseşti în preajma ta o persoană care îţi seamănă leit, ori ca fire, ori ca aspect exterior, şi multă lume aproape că vă spune că sunteţi fraţi. Faci echipă bună cu el, vă susţineţi unul pe altul şi vă place să fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Vă stimulaţi reciproc exact acele calităţi care vă recomandă ca exemplare caracteristice zodiei tale: comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovarăş, toate ar trebui să meargă de minune, încât devine o bucurie să faceţi totul împreună.

CAPRICORN

Înainte de a construi viitorul, fii sigur că ai lăsat trecutul în cea mai stabilă formă, ca să nu te întorci acolo când ţi-e lumea mai dragă. Ai foarte multe idei excelente pentru ziua de mâine şi abia aştepţi să începi să le pui în practică, pas cu pas, dar e nevoie să arunci şi o privire în urmă. Poate unele din planurile actuale depind de ceea ce ai realizat până în acest moment sau lecţiile deja asumate pot ajuta la ridicarea unui nou etaj la construcţia de până acum. Ai o viziune foarte clară asupra viitorului tocmai pentru că ţi-ai învăţat foarte bine lecţiile trecutului! Acum ştii clar încotro mergi.

VĂRSĂTOR

Unele lucruri ajung la final, într-o zi, şi nu are rost să rămâi ataşat de cele de demult. Lasă trecutul să se ducă, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire şi ai folosit cu succes. Acum contează direcţia spre care te îndrepţi, iar viitorul e de-a dreptul promiţător, numai că nu poţi vedea viitorul dacă tu stai încă blocat în trecut. Deschide poarta care face trecerea dintre ce a fost şi ce va fi şi aşteaptă cu încredere ce are viaţa să-ţi ofere de acum înainte. Se apropie evenimente minunate, care au legătură cu tot ce ai trăit până acum, semn că, bune, rele, evenimentele trecute le-au generat pe cele care urmează. Aşteaptă-le cu interes şi optimism!

PEȘTI

Dacă pleci la drum astăzi, stai cu urechile pâlnie la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că informaţiile interesante vin de pretutindeni. Fii receptiv la sfaturi, la idei, la cuvintele care se aud în preajmă, pentru că, printre ele, se află şi unele informaţii care se vor dovedi a fi esenţiale pentru planurile tale. Cele mai bune veşti nu sunt accesibile aici, alături de tine, ci la o oarecare distanţă de casă. Ori iei legătura prin telefon sau alte mijloace de comunicare cu acele zone, ori ajungi personal pe acolo datorită deplasărilor de azi, dar te întorci acasă cu încă o experienţă acumulată. Dacă ai sta pe loc, nu ar apărea această ocazie minunată de a mai învăţa ceva util.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
144 locuitori

Oricova este un sat din cadrul oraşului Călăraşi, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Călărași și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 144 de locuitori. Satul Oricova a fost menționat documentar în anul 1433.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.