04 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3613
Horoscopul pentru 4 noiembrie 2020
04 noiembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3613

Horoscopul pentru 4 noiembrie 2020

BERBEC

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi… jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus să dai o sumă de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc. Ei şi ce? vei spune, e dorinţa ta fie înseamnă să-ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de pluş, deşi tu ai trecut demult de vârsta potrivită pentru aşa ceva.

TAUR

Principiile tale sunt de neclintit şi crezi în ele până în pânzele albe, încât e normal să fii revoltat să vezi că unii le critică, le pun la îndoială sau nu le respectă. Luptă pentru a te face auzit, pentru că nu sunt decât principii sănătoase şi merită să le scoţi mai mult în lumină. Nu înseamnă că vei face aliaţi sau adepţi, dar măcar îţi urmezi inima şi conştiinţa şi nu te laşi dominat de alţii care nu se folosesc de adevăr şi cinste. Azi ai putea avea câştig de cauză într-o astfel de dispută de idei şi principii, pentru că tu te bazezi numai pe fapte reale, pe bun simţ, pe lege, în timp ce alţii le ocolesc.

GEMENI

Azi sufletul tău cere cu mai multă putere să îi îndeplineşti o dorinţă. Nu i te poţi opune, e atât de intensă, încât va deveni un fel de obsesie şi până nu te ocupi de ea, nu te poţi relaxa. Orice îşi doreşte inima ta, devine literă de lege pentru tine şi laşi deoparte orice altă activitate pentru a te ocupa doar de ea. Că vrea o zi de pauză şi de relaxare sau vrea să te ocupi de ceva ce îţi face mare plăcere, vei avea numai de câştigat din punct de vedere emoţional şi psihic, pentru că este ceva ce te înalţă, te linişteşte, te bucură şi te face să te simţi în deplină armonie, trup şi suflet. Oferă-ţi acest dar, îl meriţi!

RAC

Azi ai curaj să-ţi transmiţi gândurile în Univers în mai multe direcţii simultan, de parcă ai avea o legătură directă cu cineva acolo sus care îţi ascultă lista de dorinţe. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj să visezi cât mai multe, şi apoi, odată emise aceste planuri spre cer, crede cu tărie în şansele lor de materializare. Deţii toate resursele să le vezi atinse, dar cel mai important instrument e gândirea pozitivă. Chiar dacă mai încearcă unii să-ţi taie elanul, nici nu-i auzi şi spui că visul tău e deja

LEU

Când deţii tu controlul anumitor lucruri, te simţi mult mai puternic şi ai curaj total să treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fă tot posibilul să fii tu propriul tău şef în situaţia de faţă, pentru că numai aşa eşti pregătit pentru provocarea menită să aducă mari schimbări în viaţa ta. E numai binele tău în joc, nu depinzi de alţii şi nici nu-i privesc pe alţii ce vrei tu să faci, ca atare ia-ţi inima în dinţi şi taurul de coarne, pentru a schimba macazul major în faţa ta. Eşti oricum într-o continuă transformare de sine, iar efectele acestui proces te motivează şi te împing spre transformări şi mai grozave!

FECIOARĂ

Încearcă să nu-ţi exprimi azi părerea despre o situaţie care nu-ţi convine, pentru că tonul tău e mai degrabă pesimist, trist, demoralizat, fără putere de convingere, ceea ce nu te reprezintă de obicei. La originea acestei situaţii se află o judecată greşită a oamenilor la adresa ta şi te doare eticheta pusă de aceştia. Nu încerca să desfiinţezi azi opinia lor, pentru că nu deţii argumentele cele mai puternice, deci adună informaţii şi dovezi pentru că va veni şi ziua când vei spune lucrurilor pe nume iar adevărul va ieşi la iveală. Poate acum, pe moment, îţi accepţi tacit înfrângerea, dar imediat ce te vei simţi din nou puternic şi încrezător, vei face lumină, restabilind dreptatea.

BALANȚĂ

Cineva apropiat trece prin momente dificile şi are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta să depăşească momentul. Se bazează în totalitate pe tine şi îţi dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ţi-ai asumat-o, dar eşti conştient că el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar şi ştii ce trebuie făcut, dar dacă ţi-ai aduce bine aminte, ţi-ai da seama că şi el a fost alături de tine într-o ocazie asemănătoare, deci a venit vremea să-i întorci cumva serviciile. Lasă orice altă activitate deoparte şi dedică-te lui, pentru că tu deţii cheia problemei sale. Eşti colacul lui de salvare!

SCORPION

O noutate de zile mari se iveşte la orizont – un câştig nou, un job nou, o colaborare nouă – dar cere şi din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma această scânteie abia întrezărită într-o flacără. Nu te crampona de detalii şi fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru că nu ele contează, ci concentrează-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naşte în mintea ta. Ai mai trecut prin astfel de situaţii, ai deja experienţă, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să construieşti concret ceea ce deocamdată e ca un gând undeva în mintea ta. Fii sigur că se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializată curând!

SĂGETĂTOR

Iubeşti frumosul, tot ce provine din şi spre inima ta, şi oferi cantităţi uriaşe de bunătate şi afecţiune celor din jurul tău. La această dorinţă fantastică de a dărui iubire, chiar şi o relaţie nouă e pe cale să se nască acum. O întâlnire cu cineva care te atrage poate evolua foarte repede spre o poveste frumoasă de dragoste, în care investeşti mult, tocmai pentru că vezi că sentimentele sunt reciproce. Dedică-te celor la care ţii cu inima deschisă, convins că şi lor le place ceea ce le dăruieşti, dar că şi ei au multe de oferit înapoi. Iubirea îţi face viaţa mai frumoasă, de aceea o aşezi şi azi pe primul plan.

CAPRICORN

A venit un moment pe care îl aşteptai cu înfrigurare pentru că urmează să iei o decizie majoră, ceva ce poate schimba în totalitate un sens de mers de acum înainte. Eşti pregătit sufleteşte pentru marea modificare de direcţie, convins că trebuia să ajungi odată şi-odată aici. Nu te crampona de lucrurile pe care le cunoşti, ai încredere în acest moment pentru că va genera o alegere înţeleaptă pentru tine. Ca la orice răsturnare totală de situaţie, te poţi aştepta la o scurtă perioadă de derută şi instabilitate, dar după un timp vei începe să descoperi ce bine se aşează lucrurile pe făgaş normal. Hotărăşte-te şi alege!

VĂRSĂTOR

Ai atât de multe de transmis lumii, atât de multe informaţii şi experienţe de împărtăşit, încât ar trebui să găseşti o cale de a te adresa unui public cât mai larg. Cine stă azi în preajma ta, are numai de câştigat, pentru că tot ceea ce spui e de valoare şi le va fi de folos la un moment dat. Dacă nu ai deja o carieră în domeniul educaţiei, caută cea mai accesibilă formă să dai din prea plinul tău de cunoştinţe şi altora. Fie că predai cu bucurie o lecţie unui începător, fie că vorbeşti unei săli imense de discipoli, eşti încântat să observi atâta receptivitate în rândul celor care te ascultă.

PEȘTI

Nu lăsa emoţia să te copleşească, încearcă să-ţi păstrezi luciditatea în acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva să iei o decizie greşită. Tu oricum ai o atitudine predominant raţională, ca atare, un astfel de moment în care inima ta este sensibilizată, nu prea te reprezintă. Eşti influenţabil, sensibil, vulnerabil şi poţi fi şi uşor manipulat în această stare fragilă, ca atare închide orice uşă prin care ar putea intra stimulii afectivi, şi lasă doar mintea la cârmă. Nu auzi, nu vezi nimic din ceea ce te-ar putea sensibiliza, şi bine faci, pentru că decizia finală va fi lucidă şi bună.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
51 locuitori

Hlinaia Mică este un sat din cadrul comunei Rotunda, raionul Edineţ. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 de oameni. Satul Hlinaia Mică a fost întemeiat la sfîrșitul secolului XIX. Relieful zonei este deluros, cu soluri de ciornoziom. Localnicii au folosit izvoarele pentru a amenaja cîteva lacuri artificiale, apa cărora este folosită pentru irigare.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.