25 septembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2246
Horoscopul pentru 25 septembrie 2020
25 septembrie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2246

Horoscopul pentru 25 septembrie 2020

BERBEC

Stresul te face să vezi în jur doar inamici şi belele, dar problema nu e la tine, ci la cei pe care ai ghinionul să-i atragi alături de tine. Cineva cu reputaţie îndoielnică, cu un caracter dubios, cu intenţii nu tocmai bune se apropie de tine şi urmăreşte să se folosească de tine, dar trebuie să-ţi sune repede clopoţelul, încă de la primele semne că ar avea ceva de ascuns. Stai departe de el, ia-ţi măsuri de precauţie, nu-i împărtăşi, vise, dorinţe şi mai ales secrete intime, pentru că nu sa va da în lături să se folosească şi de ele. Fii deci atent la persoanele suspecte din preajma ta!ţă, deci nu-l privi pe cel de lângă tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece şi el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteţi la fel de stresaţi, deci înţelege-l!

TAUR

Nimic nu se repară peste noapte, ci e nevoie de o perioadă de convalescenţă pentru ca totul să se echilibreze. Eşti pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să mai ai răbdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag înapoi, te mai încearcă unele mici dureri, fireşti după o perioadă de criză. Priveşte aceste cuvinte ca pe o metaforă, pentru că tu eşti într-o astfel de etapă, cea de după boală: acum urmezi cu sfinţenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca. Continuă ce ai început, eşti aproape de vindecare!

GEMENI

Munceşti cu plăcere, pentru că ai ocazia de a-ţi pune mai bine în valoare calităţile şi talentele în domeniul în care lucrezi. Cu atât mai plăcut devine efortul cu cât rezultatele muncii tale sunt apreciate şi aduc o stare de bucurie pe chipul sau în inima celor cărora te dedici. Că e vorba şi de ceva veleităţi artistice puse în joc sau reuşeşti să combini perfect utilul cu plăcutul în ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totală împlinire, de parcă ai reuşit să duci la capăt tot ce ţi-ai propus şi ai făcut şi pe alţii fericiţi cu produsul muncii tale.

RAC

Dacă ai un ban la dispoziţie, primul tău gând e să ieşi la cumpărături pentru a investi ceva mai mult ca de obicei în aspectul exterior. Îţi permiţi o zi la salonul de frumuseţe sau o raită prin magazinele de fiţe pentru a-ţi schimba garderoba sau, dacă pentru tine frumuseţe înseamnă artă, vei căuta să-ţi înfrumuseţezi spaţiul în care trăieşti cu un obiect scump pe care îl doreşti enorm, cum ar fi un obiect de mobilier sau un tablou. Termini ziua cu un sentiment de fericire deplină, descoperind, pentru a câta oară, că banii aduc totuşi fericirea…

LEU

Ai ocazia de a sta în compania unei persoane care îţi inspiră virtuozitate, măiestrie, perfecţiune! Îţi este net superior şi onoarea de a-i sta alături e în beneficiul tău, primeşti de la el informaţii valoroase, sfaturi utile, deci ţine-le minte, pentru că le vei folosi cândva. Că e un expert într-un domeniu pe care tu abia acum îl studiezi, că e un nume de răsunet sau o celebritate, îl priveşti cu un sentiment de extaz, de beatitudine, de admiraţie sinceră, de parcă nu-ţi vine a crede că ai asemenea şansă. Foloseşte din plin acest prilej unic de a învăţa mai mult, mai sus, mai bine!

FECIOARĂ

Încetul cu încetul se face oţetul. Aşa şi tu, eşti într-un prelung proces de dezvoltare, de perfecţionare, dar eşti pe calea cea bună. Se văd deja efectele studiului tău aprofundat, şi eşti din ce în ce mai mulţumit de tine. Multă lume vede ce mult ai evoluat, apreciază progresele tale şi te motivează să mergi mai departe în efortul tău de cizelare şi desăvârşire. Într-o zi vei ajunge la nivelul visat, dar acum eşti conştient că încă mai ai câte ceva de acumulat, câteva etape de parcurs, câteva etaje de ridicat la propria ta construcţie, deci continuă-ţi munca!

BALANȚĂ

Deşi veştile bune vin din mai multe direcţii, ceva îţi spune să nu te bucuri deocamdată. Nu spune hop până nu sari, spune o zicală, şi aceasta va fi şi atitudinea ta de acum, chiar dacă, la prima vedere, ţi-ar veni să sari în sus de bucurie pentru cele auzite. Posibil să ai nevoie de o confirmare înainte de a te baza pe informaţiile excelente care sosesc, şi ai noroc: cineva îţi va spune că totul e în regulă, e demn de încredere şi te poţi folosi cu succes de ceea ce ajunge la urechile tale, lăsând la o parte suspiciunea şi nesiguranţa.

SCORPION

Te afli într-o companie extrem de animată, dar parcă nu-ţi găseşti locul printre ei. Aceştia mai mult te irită, te deranjează cu energia lor necontrolată, pentru că nu reuşesc să se concentreze la un singur ţel. Vor ba una, ba alta, şi pentru că îşi risipesc forţele fără rost, ai senzaţia că te afli într-un spaţiu cuprins de haos. Cineva ar trebui să-i organizeze pe toţi, deci, dacă tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi să preiei tu această sarcină şi să-i determini pe toţi să se adune într-o singură direcţie?

SĂGETĂTOR

Experimentează azi încrederea totală, lasă-te complet în voia celui de lângă tine sau în voia sorţii. Nu mai încerca să le controlezi tu pe toate. Aruncă-te în gol, convins că ai şi centură de siguranţă şi susţinători pe margine. Nu eşti singur într-un demers pe care îl construieşti pas cu pas, ai alături oameni de nădejde de la care poţi primi idei bune, sfaturi practice, poate şi o intervenţie salvatoare. Nu te mai îndoi de nimic, nici de tine, nici de ceilalţi, pentru că deţii toate resursele unei evoluţii stabile şi concrete, către un succes total.

CAPRICORN

Fii pregătit pentru o nouă aventură! Dar ca să poţi începe ceva nou, în primul rând trebuie să te asiguri că ai  lăsat locul complet curat în urmă. opreşte-te un pic şi priveşte înapoi, la etapele care se apropie de final, ca să te asiguri că nu ai lăsat nimic nerezolvat. La un final de capitol, trebuie să te eliberezi de resentimente, de regrete, de amintiri neplăcute, pentru că după ce îţi eliberezi sufletul de emoţii negative, vei fi pregătit pentru o renaştere. Lasă tot ce te-a deranjat în urmă, închide acel capitol pentru totdeauna, acceptând faptul că din toate acestea ai mai învăţat ceva util pentru tine.

VĂRSĂTOR

Ai făcut parte dintr-un colectiv amuzant, cu tonus bun, dar, brusc, intră zâzania între voi şi nu vă mai înţelegeţi la fel de bine ca înainte. Deşi diferendele de opinie sunt absolut normale în orice loc în care se adună atâtea tipuri de oameni, parcă nu mai reuşiţi să calmaţi spiritele, pentru că cel care strică atmosfera o ţine pe a lui cu încăpăţânare. Aliază-te cu cei care gândesc ca tine şi încercaţi să-l excludeţi pe musafirul nepoftit dintre voi, pentru că ar fi păcat să se destrame armonia din cauza unei singure persoane.

PEȘTI

Eşti în compania unei persoane care te copleşeşte cu entuziasmul său, cu stilul său hiperdinamic, ce nu prea se potriveşte cu al tău, dar te va molipsi şi pe tine foarte repede. Nu stagna, nu aştepta, nu sta blocat într-o stare de lucruri care nu mai evoluează, ci acceptă invitaţia companionului tău de a face ceva, de a lua taurul de coarne, de a trece la fapte. Poate propune nişte iniţiative care nu prea sunt pe stilul tău, căci el e un rebel, dar vei vedea că are şi asupra ta o influenţă benefică, dându-ţi iar chef de muncă, de viaţă, de acţiune. Urmează-l!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
445 locuitori

Ştiubeieni este un sat din cadrul comunei Vasileuţi, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 445 de locuitori. Satul Știubeieni a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.