Arată noutățile începînd cu...

eye 895 Vizualizări

Un videoclip amuzant: "Cînd în suflet ești delfin, dar te-ai născut hipopotam"


Pe net a apărut un videoclip amuzant în care un hipopotam de la Grădina Zoologică din Cincinnati înoată în bazin ca un delfin, ieșind la suprafață și scufundîndu-se rapid în apă.

Internauții au fost surprinși cum un astfel de animal puternic precum hipopotamul se mișcă atît de repede și se distrează în apă ca un delfin și îl imită cu succes, în ciuda greutății sale enorme.

În același timp, unii internauți au remarcat că acest hipopotam din videoclip este deja renumit în întreaga lume și numele ei este Fiona. Ea s-a născut prematur, foarte mică, nu putea merge sau înota și se afla sub supravegherea constantă a medicilor și a lucrătorilor de la grădina zoologică.

Angajații grădinii zoologice au creat un blog special, unde descriau starea de sănătate a Fionei și înregistrau diverse videoclipuri cu mici realizări ale hipopotamului.

Unele înregistrări cu Fiona pe Facebook au adunat peste un milion de vizualizări.

Cuvinte cheie:

animale

Localităţile Moldovei şi diasporei

Pleşeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
1199 locuitori

Pleşeni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tătărăşeni, Hănăseni şi Pleşeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1199 de locuitori. Satul Pleșeni a fost menționat documentar în anul 1835.

Citeşte mai departe