Arată noutățile începînd cu...

eye 951 Vizualizări

Povestea emoționantă a unei prietenii: O gîscă zboară în fiecare zi alături de un om (Video)


O gîscă zboară în fiecare zi alături de un om pentru că acesta i-a salvat viața cu mulți ani în urmă și nu vrea să se despartă de prietenul său credincios.

Acestei istorii emoționante este dedicat un videoclip aparte, postat pe canalul youtube.com. transmite Noi.md.

În el se spune că în 2014, Mike Jivanjee se plimba cu prietenii cu barca pe lacul Oswego. Ei au observat o gîscă abandonată și singuratică care se îneca. Familia a respins-o pentru că puiul avea un picior rănit.

Mike a început să aibă grijă de gîscă și a numit-o Kylie. El avea grijă de ea, dar nu o ținea în captivitate. Mike era sigur că atunci cînd va învăța să zboare, îl va părăsi pentru totdeauna. După un an, Mike a eliberat-o pe Kylie departe de casă. Cînd s-a întors, ea îl aștepta deja la barcă. Gîsca era prea atașată de el ca să se despartă.

Acum, cînd se plimba cu barca pe lac, ea îl găsește oriunde și plutește lîngă el.

Cînd Mike a salvat puiul de gîscă, el nici nu s-a gîndit că va căpăta un prieten pe viață.

Cuvinte cheie:

pasari

Localităţile Moldovei şi diasporei

Giurgiuleşti

Statut:
Sat
Prima atestare:
1484
Populația:
2995 locuitori

Giurgiuleşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Giurgiuleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 55 km de orașul Cahul și la 250 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2995 de oameni. Satul Giurgiulești a fost menționat documentar în anul 1484.

Citeşte mai departe