15 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 1989
Horoscopul pentru 15 mai 2020
15 mai 2020, 09:00 Caleidoscop views 1989

Horoscopul pentru 15 mai 2020

BERBEC

Este o zi extrem de oscilantă, pentru că treci de la plus la minus şi de la bucurie la tristeţe de la o oră la alta. Cu alte cuvinte, ai parte de ambele feţe ale moenedei într-o singură zi, tocmai de aceea numai de tine depinde cum ţii sub control aceste trăiri, ca să nu laşi pe niciuna să te copleşească. Fiecare dintre aceste atitudini contrare se potriveşte unei anumite situaţii, deci aici intervine intuiţia ta, pentru a te folosi de starea ta în locul şi momentul oportun.

TAUR

Îţi lipseşte motivaţia, curajul, determinarea, deşi exact acestea sunt de obicei atuurile tale forte, dar de data aceasta preferi să stai cuminte în banca ta. Parcă aştepţi ca scânteia să vină din altă parte, şi spui înainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu mă bag. Păcat, ai face faţă de minune dacă te-ai mobiliza un pic, dar te laşi cuprins de o oarecare stare de lehamite combinată cu teama de a nu greşi, ceea ce, evident, te opreşte din elan. Dacă intuiţia îţi spune să mai aştepţi, poate e bine s-o asculţi, dar nu da cu piciorul la această acţiune.

GEMENI

Intervii în dispute şi totul revine la normal foarte uşor, pentru că ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele şi de a-i aduce la masa tratativelor chiar şi pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fără să judeci pe nimeni, ajuţi la împăcarea taberelor adverse, dar nu va fi uşor pentru tine. Te vei simţi epuizat la finalul conflictului, dar mulţumit că ai avut un rol cheie în rezolvarea situaţiei, chiar dacă adeseori armele vor fi îndreptate şi spre tine. Certuri, neînţelegeri, animozităţi mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorită ţie!

RAC

Fii atent la ideile pe care ţi le împărtăşeşte un prieten mai matur, pentru că, dacă le vei ţine minte, într-o zi te vei putea folosi de ele. Poate e o propunere de afaceri, poate e şansa de a cumpăra la un preţ bun un obiect de care ai nevoie sau o prietenie de care vei şti să profiţi, în sensul bun al cuvântului. De fapt, beneficiile apar şi de o parte şi de cealaltă, pentru că şi tu ai multe să-i oferi amicului tău cu care te completezi atât de bine.

LEU

Stai şi gândeşte-te foarte lucid la situaţia în care te afli, fără să o vezi doar într-o lumină roz. Da, să fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totuşi… Dacă intuiţia îţi spune că există pe undeva şi un risc, şi o minciună, şi un motiv de îngrijorare, ocupă-te acum de ele, ca nu cumva să treci la etapa următoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singură cale, spunând că e singura pe care o accepţi, ci arată-te dispus să încerci şi alte soluţii, poate mult mai bune decât cele la care te gândeai.

FECIOARĂ

Nu te juca nici cu nervii celor din jur şi nici cu răbdarea lor, pentru că ai o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracţia ta spre distracţie. Chiar dacă tu te simţi bine în pielea ta şi ai tendinţa de a le lua pe toate peste picior, nu ai alături de tine oameni la fel de relaxaţi. Unii sunt prea rigizi, conservatori, învechiţi şi ar putea înţelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovadă de superficialitate din partea ta, ca atare ajustează-ţi tonul în funcţie de interlocutor, ţinând cont de toanele acestuia.

BALANȚĂ

Te afli la cheremul altora mai puternici decât tine care abuzează de poziţia lor. Deşi nu le recunoşti superioritatea întru totul, te supui totuşi în faţa autorităţii lor, pentru că eşti conştient că se pot folosi de dreptul lor de a sancţiona pe cei care nu fac precum li se ordonă. Eşti un simplu pion pe o tablă de şah unde alţii deţin frâiele jocului, dar asta nu înseamnă că le aprobi deciziile umil. E vremea lor, dar, într-o zi, vei avea şi tu dreptul la replică şi te vei folosi de el cu încredere.

SCORPION

Culmea că exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tărie ideilor tale, dar înainte de a te supăra pe ei, ar fi bine să te gândeşti dacă nu cumva au dreptate. Dacă spun nu, poate că refuzul lor e în beneficiul tău şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că era un fel de a te opri să faci vreo prostie. Nu te încăpăţâna să mergi mai departe pe drumul tău făcând abstracţie de prieteni sau de familie, pentru că ai putea să greşeşti şi să regreţi că nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din altă perspectivă.

SĂGETĂTOR

Dacă aveai o călătorie în plan pentru astăzi, se poate ivi o situaţie care să-ţi cam strice cheful de a mai pleca la drum. Nici măcar o informare prealabilă nu ar fi de ajuns, pentru că neprevăzutul apare după ce vei fi plecat deja de acasă, încât călătoria în sine poate fi mai degrabă un chin, decât o plăcere. Ca atare înarmează-te cu răbdare, pentru că nu-ţi ies toate aşa cum ai stabilit la plecare. Ori se schimbă vremea de la o oră la alta, ori la destinaţie nu te aşteaptă ceea ce ai sperat, ori maşina îţi creează unele probleme.

CAPRICORN

Vechile reuşite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru că îţi aduci aminte de momente similare de odinioară în care ai acţionat la fel şi totul a mers foarte bine. Merită să repeţi reţeta de atunci, pentru că dacă a mers prima oară, la fel trebuie să se întâmple şi acum. Ai acumulat în trecut cunoştinţele necesare pentru ceea ce faci acum, deci trebuie să umbli puţin prin memorie pentru a scoate la lumină acel bagaj de informaţii folositor acum.

VĂRSĂTOR

Fii mai rezervat când vine vorba de investiţii sau cumpărături, pentru că nu e cel mai generos moment de care ai parte. Cu cât eşti mai econom şi mai precaut, cu atât vei gestiona mai bine un moment de criză pentru bugetul propriu. Nu te gândi la ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează, pentru că, dacă începi să dai iama prin bani, nu vei mai avea la momentul culminant. Mai taie de pe listă câteva puncte inutile şi trasează priorităţile perioadei următoare cu multă prudenţă în materie de bani.

PEȘTI

Ceea ce te opreşte pe moment e influenţa nefastă a celor din jur, care te trag înapoi, îţi spun că nu se poate, îţi transmit temerile şi neputinţele lor, deşi tu eşti altfel croit decât ei. Tu eşti curajos, optimist, dinamic, şi nu merită să te laşi copleşit de starea negativă pe care aceştia ţi-o induc. Ieşi din acest mediu şi apucă-te de treabă, fără să ţii cont de rezervele, suspiciunile şi poveştile lor sumbre. Dacă e nevoie să abandonezi un grup pentru că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, merită să faci şi asta. Tu poţi, treaba lor ce spun ceilalţi!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
364 locuitori

Izvoare este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Orhei şi la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 364 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.