08 mai 2020, 18:20 Caleidoscop views 2388
Cel mai popular sistem de plată din lume
08 mai 2020, 18:20 Caleidoscop views 2388

Cel mai popular sistem de plată din lume

Mastercard este un sistem de plată care își propune să creeze o „lume fără numerar". Gigantul internațional este foarte popular și oferă clienților săi numeroase oportunități de plăți fără numerar. Compania are mai multe tipuri de carduri pentru companii și persoane fizice, fiecare având propriile sale privilegii unice.

Cum să alegeți un card MasterCard pentru nevoile dvs.?

Este demn de remarcat faptul că sistemul gestionează plățile electronice, dar nu se ocupă direct de emiterea cardurilor din plastic. Puteți emite un card de debit sau de credit la orice bancă care este partener MasterCard.

Pachetele premium oferă posibilitatea de a utiliza servicii și bonusuri unice, însă suma completă a privilegiilor pentru un card este stabilită de bancă. Prin urmare, anumite oportunități și condiții ar trebui clarificate direct cu instituția financiară care a emis produsul către client.

Astăzi Mastercard oferă următoarele tipuri de carduri:

Standart - este un instrument financiar convenabil pentru plăți electronice. Potrivit pentru aproape orice nevoie, de la cumpărături în magazin sau online și terminând cu călătoriile.

Gold - pentru clienții care doresc să primească servicii prioritare, reduceri, participă la programe bonus și efectuează tranzacții cu bani siguri.

World - este un alt nivel de confort, dreptul la servicii și privilegii exclusive din întreaga lume.

Platinum - un card conceput pentru cei care nu doresc compromisuri: este vorba despre plăți rapide, o rețea internațională de recepție și statutul unui oaspete special.

World Black - design de elită, oportunități unice și o abordare specială pentru cei mai bogați clienți.

Corporate - o carte corporativă cu multe caracteristici și acces la zonele de lounge ale aeroporturilor mondiale.

Securitatea plăților

Sistemul de plată acordă multă atenție securității. Compania dezvoltă și îmbunătățește constant metode de criptare a datelor care protejează fondurile și informațiile personale despre deținătorii de carduri. Activitățile Mastercard vizează procesarea oricăror tranzacții în bani și proceduri conexe, inclusiv plăți fără contact, plăți online, transferuri, astfel încât protecția împotriva fraudei și furtului este prioritatea sa.

MasterCard are mai multe niveluri de securitate și folosește cele mai noi tehnologii, cum ar fi parolele SecureCode unice și protocolul 3D Secure, care protejează datele instrumentului financiar de interferențele terților. Nivelurile de protecție corespund standardelor europene și mondiale. Aceste reguli nu depind de tipul de card pe care îl alege clientul.

Când plătiți, vânzătorul nu primește un număr de card, ci o criptare complexă, care este o singură dată și este valabilă doar în timpul tranzacției. Prin urmare, nimeni nu va cunoaște numărul de telefon, adresa sau datele personale ale cumpărătorului, dacă nu le specifică în informațiile însoțitoare.

 

Cuvinte cheie:

sistem

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
5111 locuitori

Ciuciuleni este un sat și comună din raionul Hînceşti. Ciuciuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5111 oameni. Satul Ciuciuleni a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.