28 aprilie 2020, 10:30 Caleidoscop views 4550
Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă din Federația Rusă
28 aprilie 2020, 10:30 Caleidoscop views 4550

Dulceață „Made in Moldova”, apreciată de o vedetă din Federația Rusă

Calitatea produselor „Made in Moldova” și gustul acestora sînt apreciate în întreaga lume.

De această dată „vedeta” este dulceața de nuci grecești fabricată de compania Orhei-Vit. Aceasta a fost scoasă în prim plan de o interpretă cunoscută pe plan internațional, în special în spațiul CSI.

Într-o postare pe rețeaua de socializare Instagram, aceasta a expus dejunul servit, menționînd dulceața pe care a servit-o pe clătite.

Produsul a fost recunoscut și de următorii din Republica Moldova care au ținut să atragă atenția la țara de origine a dulceții.

Mai devreme cunoscuta prezentatoare de televiziune și fostă participantă la proiectului "Dom-2", Olga Buzova, după cum și-a obișnuit publicul, a împărtășit ce produse a ales pentru prînz.

Prezentatoarea TV își ține mereu fanii la curent cu ce face și cum își petrece timpul liber, pe Instagram Stories. Astfel, într-un story, Olga a filmat bucatele de pe masă. Tot acolo, admiratorii ei au putut vedea și o sticlă de suc produs în Moldova, de aceeași companie. Importatorul produselor Orhei-Vit în Seychelles furnizează pentru toate hotelurile și restaurantele din insule.

Contactați de Bani.md, reprezentanții companiei Orhei-Vit au declarat că cazurile date nu reprezintă un parteneriat comercial și s-au arătat plăcut surprinși de aprecierea oferită și de această dată de vedeta din Federația Rusă.

Sursa: bani.md

Cuvinte cheie:

Rusia , vedete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1837
Populația:
1122 locuitori

Slobozia-Chişcăreni este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 19 km de orașul Sîngerei și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1122 de oameni. Satul Slobozia-Chişcăreni a fost menționat documentar în anul 1837.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.