18 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 1993
Horoscopul pentru 19 martie 2020
18 martie 2020, 19:00 Caleidoscop views 1993

Horoscopul pentru 19 martie 2020

BERBEC

Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiţie, pe ceea ce simţi în adâncul sufletului, pentru că nu te înşeală! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile şi dincolo de aparenţe, ca atare vei simţi de la o poştă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acţiune are sau nu şanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva. Lasă-te complet pe seama acestor simţăminte cu totul aparte, pentru că ele îţi vor transmite exact ce trebuie să faci. Nu cere păreri sau sfaturi de la alţii: tu eşti propriul consilier perfect!

TAUR

Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început. Eşti un exemplu de echilibru şi toleranţă, de răbdare şi luciditate, pe care ar merita să-l urmeze şi alţii. Tu taci şi faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul şi nici nu pierzi controlul. Îţi manageriezi perfect resursele proprii.

GEMENI

Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă gluma la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, ca să te înţeleagă lumea corect.

RAC

Situaţia în care te simţi, momentan, prins ca într-o capcană nu merită atâta stres cât consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai uşor la normal dacă priveşti totul detaşat, calm, pozitiv, ca şi cum e doar un impas banal peste care vei trece uşor. Fii convins că totul are rezolvare şi, cu cât te stresezi mai mult, cu atât poţi complica şi mai mult lucrurile, ca atare priveşte detaşat situaţia, ca şi cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru că această atitudine zen te va ajuta să clarifici mai repede situaţia. După ce va trece, vei uita atât de repede de ea, tocmai pentru că era ceva total neînsemnat, dar căreia i-ai acordat prea multă atenţie.

LEU

Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de data aceasta îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai bună abordare. Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte, sau poate celălalt stă la pândă să te prindă cu cea mai mică greşeală ca apoi să te pună la index. Ajungi la concluzia că soluţia cea mai bună, în această situaţie, e să rămâi cuminte în banca ta, reprimându-ţi toate vorbele. Aştepţi să ţi se dea cuvântul altădată!

FECIOARĂ

Se simte un aer nou în casa ta, de parcă unele planuri la care ţi-ai adus contribuţia alături de cei dragi capătă un ritm mult mai alert şi evoluează mult mai repede spre nivelul visat. E un salt vizibil, ai toate motivele să fii entuziasmat pentru felul cum explodează lucrurile spre bine, dar acest succes e urmarea unei strategii pozitive pe care ai construit-o mult înainte. Acum i-a venit rândul să-şi arate efectele, deci nu e deloc o surpriză, pentru că tu muncit serios ca acum să vezi efectele miraculoase ale eforturilor tale. Ai gândit pozitiv în permanenţă, ţi-ai spus mereu că se poate, ai vrut mai mult şi mai bine, iar acum condiţiile favorabile se adună pentru ca totul să sară deja câteva etape, mult mai aproape de nivelul visat.

BALANȚĂ

Dacă ai avut o zi dificilă la serviciu, lasă toate grijile la uşă, nu le trage după tine şi acasă! Nu merită cei dragi supărările tale, stresul tău de peste zi, frustrările acumulate, ci acasă trebuie să fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru că cei dragi merită tot ce-i mai frumos. Chiar dacă eşti pe cale să explodezi de la nimic, abandonează acest gând, opreşte-ţi nervii în faşă, şi ai să vezi că atmosfera din jurul tău se va ameliora vizibil. Cineva trebuie să se abţină când apar motive de enervare, şi de data aceasta tu eşti acela. Mai înţelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, şi astfel nu laşi furtuna să se instaleze în preajma ta.

SCORPION

Cel mai de preţ lucru, în acest moment, e faptul că cineva care ţine cu adevărat la tine îţi stă alături la bine şi la greu. E dispus să preia pe umerii săi ceva din problemele tale, sare în ajutorul tău oricând ai nevoie şi. astfel, totul merge mult mai uşor pentru că nu eşti singur în faţa provocărilor vieţii. E modul său de a-ţi întoarce nişte servicii similare pe care şi tu, cu alte ocazii, i le-ai dăruit cu inima deschisă, oferindu-vă unul altuia tot suportul necesar în momente cheie. Priveşti la el cu încredere, cu recunoştinţă, mândru că ai asemenea prieten!

SĂGETĂTOR

Conflictul în care eşti implicat ajunge azi într-un punct periculos în care rişti să rupi o relaţie. Că te cerţi la cuţite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o înţelegere sau îţi pierzi un prieten de o viaţă, regretul va fi la fel de mare, pentru că nu ai fi dorit să se ajungă aici. Tensiunea escaladează până acolo încât consideri că singura ieşire din război este capitularea, întorcând spatele oricăror încercări de negociere. Poate e bine să luaţi o pauză amândoi ca să calmaţi spiritele, dar nu te gândi chiar la o despărţire definitivă!

CAPRICORN

Iubirea poate fi un joc şi la fel te comporţi şi tu, astăzi, faţă de cel cu care dezvolţi o relaţie. Nu priveşti întâlnirile cu el ca şi cum ar necesita un comportament mai special, mai controlat sau mai serios, ci te laşi dus de val, de emoţii, de senzaţii, fără să te gândeşti neapărat la viitor. Consideri că sunt momente când e mai bine să te laşi purtat de destin încotro vrea el, fără să urmăreşti ceva anume. Şi celălalt se bucură de senzaţii plăcute şi frumoase, deci de ce să nu vă jucaţi un pic? Va veni şi ziua asumării responsabilităţilor, dar nu acum!

VĂRSĂTOR

Apelezi la o persoană al cărei rol este acela de a analiza imparţial o situaţie în care tu te simţi defavorizat. Este ca un arbitru din afara unui conflict, un specialist într-un domeniu pe care nu-l stăpâneşti perfect, un părinte gata să-ţi dea poveţe înţelepte, de aceea stai ca pe ghimpi cu urechile pâlnie la ce are de zis, convins că intervenţia lui va face lumină în problema în care eşti implicat. Nu meriţi tu un asemenea verdict care te pune într-o lumină defavorabilă, de vreme ce consideri că ai urmat paşii corecţi până aici, ca atare aştepţi ca şi arbitrul respectiv să spună că adevărul e la tine!

PEȘTI

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu ştii cum să mai depăşeşti cine ştie ce moment critic. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare trece şi prin momentele de vârf, şi prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îţi revin la un moment dat. Nimic nu durează veşnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viaţa ta sau a altora prin comparaţie.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
38 locuitori

Măgura este un sat din cadrul comunei Pietrosu, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 38 de oameni. Satul Măgura a fost menționat documentar în anul 1598.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.