Arată noutățile începînd cu...

eye 15221 Vizualizări

Vîrsta la care femeile devin, cu adevărat, gospodine

Dacă de-abia te-ai însurat, ai de aşteptat pînă cînd soţia ta va deveni o gospodină desăvîrşită şi îţi va găti bucatele savuroase pe care le aştepţi. Nu o spunem noi, ci un studiu recent citat de presa britanică.

Femeile devin, cu adevărat, gospodine la vîrsta de 55 de ani, susţin cercetătorii. Studiul arată că de-abia atunci ele ajung să gătească perfect, reuşind să pregătească o cină bună pentru cel puţin 12 persoane, sau să facă din ingrediente puţin ofertante o masă completă.

Pînă la vîrsta de 55 de ani, femeile sunt capabile să gătească foarte bine 15 feluri complexe de mîncare, susţin oamenii de ştiinţă.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de femei de către compania The Co-operative Food. "Rezultatele demonstrează că însuşirea aptitudinilor gastonomice durează mult timp, iar încrederea vine odată cu vîrsta", a declarat şefa departamentului de marketing al companiei respective.

"Semnul că o femeie găteşte perfect este faptul că nu se panichează atunci cînd lucrurile merg greşit şi reuşeşte să găsească o soluţie pentru respectiva problemă", a adăugat ea.

Cuvinte cheie:

bucataria , femei

Comentarii

 (1)
  • #1 naly
    бред какой-то

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sturzeni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1526 locuitori

Sturzeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Sturzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1526 de oameni. Satul Sturzeni a fost menționat documentar în anul 1660.

Citeşte mai departe