13 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2993
Horoscopul pentru 13 martie 2020
13 martie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2993

Horoscopul pentru 13 martie 2020

BERBEC

Te enervează rutina acestei zile, dar încearcă să te concentrezi asupra proiectelor începute, chiar dacă nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a încheia o acţiune asupra căreia te-ai aplecat vreme îndelungată, pentru că se presupune că tot ce era de făcut deja s-a înfăptuit şi acum e doar vremea ultimelor retuşuri înainte de a-i pune punct. Mai apoi vei începe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine să duci la capăt acest capitol, în ciuda monotoniei instalate. Te vei simţi mult mai bine după ce-i vei pune punct definitiv!

TAUR

Eşti decis să pui punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. Poate eşti nevoit să spui adio brusc, fără să mai poţi modifica ceva în ultima clipă, de aceea rămâi cu un sentiment ciudat că poate s-ar mai fi putut face ceva ca să salvezi situaţia. Pregăteşte-te să o iei într-un sens complet nou şi, pentru că de obicei nu eşti atât de sigur pe deciziile tale, e şi normal să fii confuz şi un pic temător cu privire la ce te aşteaptă de acum încolo. Mergi pe calea aleasă, fără să mai priveşti înapoi, fără regrete şi nostalgii inutile.

GEMENI

Niciodată nu eşti singur. Chiar şi în cele mai dificile momente, dacă ai privi în jurul tău, ai descoperi cel puţin o persoană dispusă să te ajute sau să-ţi ţină companie la greu. E modul unora de a-şi întoarce serviciile faţă de tine, pentru că şi tu eşti un prieten gata să facă orice pentru cei la care ţine, aflaţi în situaţii similare. I-ai ajutat şi tu cândva, le-ai ridicat moralul în momente dificile, deci acum e vremea lui să facă la fel pentru tine. Aşa poţi descoperi cine îţi este cu adevărat prieten şi cine nu!

RAC

Fii pregătit pentru schimbări totale în viaţa ta! Da, chiar totale, deci fii atent la surprize dintre cele mai mari care te vor trimite într-o cu totul altă direcţie decât ai planificat cu grijă înainte. Lasă-te condus spre noul sens al vieţii tale cu încredere totală că eşti ghidat cu înţelepciune spre ce e cel mai bine pentru tine. Nu încerca să preiei controlul acestei schimbări, pentru că nu depinde de tine. Sunt forţe mai presus de tine care te vor îndruma perfect pe drumul minunat care se deschide acum în faţa ta. Tot ce poţi face tu e să te arunci cu maximă încredere pe aripa acestui vânt al schimbării, aşteptând cu optimism efectele!

LEU

Acceptă acest ritm alert de desfăşurare a acţiunii, pentru că e o perioadă când toată lumea e agitată, stresată, pe fugă. Şi tu eşti la fel, deci nu ai de ce să judeci pe alţii pentru nervii pe care îi generează în jur. Parcă toţi ar fi intrat într-un iureş fantastic, dorind să le rezolve pe toate pe loc, dar nu e bună această agitaţie. Viteza excesivă, în orice plan s-ar traduce ea, că e pe şosea, că e la muncă sau în comunicarea cu ceilalţi, naşte stres inutil, deci calmează-te mai întâi. Admite că toată lumea se grăbeşte în aceste zile şi nu mai turna şi tu gaz pe foc cu nervi inutili. Priveşte mai relaxat atmosfera aceasta un pic furtunoasă!

FECIOARĂ

Orice efort dă roade, fii sigur de asta, chiar dacă uneori ai impresia că pedalezi în gol. Continuă în acelaşi ritm, nu renunţa la proiectul început pentru că nu ai de unde să ştii care e momentul în care se vor vedea şi roadele. Merită să tragi tare mai departe, convins că există un termen bine stabilit acolo sus pentru toate. De tine depinde doar să dai startul, să urmezi acest sens cu încredere, oricât ar dura, şi să aştepţi cu interes ce te aşteaptă la final. De data aceasta chiar nu poţi tu controla rezultatele, trebuie doar să le aştepţi convins că vor veni la timpul potrivit!

BALANȚĂ

Azi ai putea găsi multă înţelegere în lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Dacă simţi nevoia să mergi din nou la biserică sau doar să te rogi acasă în intimitate, efectul este acelaşi şi simţi cum sufletul tău se eliberează de întrebări şi dileme. Discuţia foarte serioasă pe care o ai cu ceilalţi va avea şi asupra lor efect eliberator, pentru că ştii să asculţi şi, mai ales, ştii să dai poveţe înţelepte, desprinse din experienţa ta de viaţă. Eşti un interlocutor de nădejde de la care oricine are ceva de învăţat.

SCORPION

Banii sunt făcuţi să circule şi nu vei dori să stai prea mult cu ei în puşculiţă. Dacă un prieten aflat în impas te roagă să-l ajuţi cu bani, o vei face fără să stai pe gânduri, mai ales că ai o sumă acumulată în aşteptare în cont. Ai maximă încredere că îţi va da banii înapoi şi te bazezi pe buna voastră prietenie, dar nu strică să ceri şi nişte garanţii pentru ceea ce-i oferi. Îşi va returna el datoria, dar nu atât de repede pe cât promite acum.

SĂGETĂTOR

A sosit momentul să iei o pauză înainte de a extrage concluzia finală la proiectul care se apropie de sfârşit. Nu te grăbi să iei acum o decizie categorică, pentru că e posibil să mai descoperi ceva de rezolvat chiar pe ultima sută de metri. O zi de detaşare, departe de iureşul evenimentelor, poate fi de folos pentru a mai trece totul odată în revistă şi a înţelege mai bine nivelul la care ai ajuns. Poate chiar cea mai bună informaţie apare exact acum, la final, la timp pentru a schimba complet tot cursul planurilor tale, ca atare nu spune hop până nu sari!

CAPRICORN

Azi eşti în centrul atenţiei unui grup mai amplu de persoane care te laudă sincer pentru un succes pentru care ai muncit serios. Ai ajuns la capătul unui efort şi culegi roadele, dar ar trebui să recunoşti faptul că au participat şi alţii la acest succes. Fără ei nu ar fi mers lucrurile la fel de uşor şi de bine, deci este momentul ideal să scoţi în evidenţă şi contribuţia acestora. Ar fi încântaţi să vadă recunoştinţa ta pentru contribuţia adusă la reuşita ta, deci fii generos în cuvinte de apreciere şi de mulţumire!

VĂRSĂTOR

Agitaţia zilei are două tăişuri: ori te irită şi reacţionezi agresiv în cele mai nepotrivite momente, ori te susţine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu puţină teamă. Ai chef de acţiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profită de acest avânt care te cuprinde şi canalizează-l într-o direcţie constructivă, care să nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat până acum. O modificare de sens nu este imposibilă, deci nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, pentru că azi este favorizată iniţiativa îndrăzneaţă spre căi nebătute.

PEȘTI

Sunt multe lucruri în preajma ta care pot şterge starea de agitaţie care te-a copleşit, dar totul e să vrei şi tu să dai jos această haină grea a grijilor. Singur ai îmbrăcat-o, nu te-a obligat nimeni s-o porţi pe umeri şi ai tot încărcat-o şi ai încărcat-o până ce a ajuns să te copleşească. Lasă balastul emoţional chiar acum jos, la picioarele tale, şi umple spaţiul de atmosfera veselă şi pozitivă care pluteşte în jur. Deschide-ţi inima şi mintea, şi picură în ele speranţă, veselie, distracţie, vise frumoase! Ai să vezi ce repede dispare povara!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
77 locuitori

Pînzărenii Noi este un sat din cadrul comunei Pînzăreni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 77 de oameni. Satul Pînzărenii Noi a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.