23 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3383
Horoscopul pentru 23 ianuarie 2020
23 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 3383

Horoscopul pentru 23 ianuarie 2020

BERBEC

Se vede că te apasă ceva pe suflet şi, în loc să cauţi compania celor veseli care să-ţi abată gândul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemănătoare. Poate aveai nevoie să vezi că mai sunt şi alţii în aceeaşi situaţie, pentru că uneori e mai uşor să te compari cu cei care se află pe acelaşi nivel decât să priveşti cu invidie la cei de deasupra. Când vezi că şi alţii suferă de aceleaşi lipsuri sau dezamăgiri, parcă te mai linişteşti un pic. Mai mult, de la cei care trec prin situaţii similare poţi primi sfaturi deja verificate pe care le poţi aplica şi tu pentru a depăşi impasul.

TAUR

Ai o zi întreagă la dispoziţie pentru a te gândi pe îndelete la strategia pe care să o adopţi în perioada următoare. Discuţiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare, deoarece primeşti opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ţi-ai făcut-o despre direcţia spre care te îndrepţi. Mai mult decât atât, sfaturile lor devin şi un stimulent pentru tine, deoarece te impulsionează să treci la etapele următoare cu mai mult curaj şi elan, convins că ceea ce doreşti să construieşti este realizabil.

GEMENI

Opreşte-te puţin din sarcinile noi pe care ţi le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu poţi trece la altceva dacă nu te achiţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după tine. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini de demult, mai bine laşi în aşteptare orice altceva pentru că te vei simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheamă înapoi.

RAC

Suportă, pe cât posibil, condiţiile ceva mai austere în care nimereşti azi, pentru că o eventuală reacţie din partea ta ar putea crea tensiuni şi mai mari. Dovedeşte tuturor că eşti mai înţelept tocmai prin capacitatea ta de a te abţine de la replici dure sau critici severe, chiar dacă ai avea tu multe de spus, pentru că cei care sunt în preajma ta pot fi în toane şi mai negative, generând animozităţi greu de ţinut sub control. Taci şi suportă, e atitudinea cea mai potrivită de azi, pentru că doar aşa se vor dezamorsa cel mai uşor conflictele care mocnesc.

LEU

Primeşti mai multe invitaţii de a petrece ziua în împrejurări amuzante, încât nu ştii pe care s-o alegi. Capacitatea ta de a te împărţi între mai multe direcţii e proverbială, ca atare vei şti să onorezi şi o invitaţie şi alta pe parcursul aceleiaşi zile, astfel încât să fii şi tu mulţumit, dar şi cei de la care ai primit aceste oferte. Vei reuşi să faci atât de multe lucruri într-o singură zi, ceea ce o va transforma într-o zi de succes din care nu vor lipsi veselia, prietenia, distracţia, comunicarea, acele valori pe care le apreciezi tu cel mai mult.

FECIOARĂ

Când primeşti de la cei din jur atâtea semne de apreciere la adresa ta, capeţi mai mult curaj de a duce mai departe ce ai început. Practic, primeşti exact energia şi motivaţia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine iar de dragul celor care au arătat că au încredere în tine, îţi aduni şi ultimele forţe pentru a pune punctul final. Ai cu ce te lăuda, lasă modestia la o parte şi arată-le tuturor ce a ieşit din mâinile tale şi de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult ca să ajungi aici, iar rezultatul merită expus lumii. Vei primi felicitări: le meriţi!

BALANȚĂ

Azi poţi începe nişte proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan până nu simţi că ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca să nu te întorci din drum sau să-ţi pierzi elanul când vei descoperi că ai scăpat ceva din vedere. Imaginează-ţi că ai urcat în nacelă şi acum aprinzi focul care încălzeşte aerul din balonul, dar balonul nu se ridică până nu ajunge exact la capacitatea ideală pentru a zbura. Cam aşa eşti şi tu acum: vei porni în trombă exact atunci când toate detaliile de plecare vor fi aşezate la locul potrivit şi în forma ideală. Vezi cum aranjezi lucrurile încă de la sursă!

SCORPION

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le tratezi ca pe o ocazie excelentă de a te apuca imediat de altceva. Ca atare azi spui adio unei etape şi deja te concentrezi asupra celei care vine la rând. Ai extras, din paşii parcurşi până acum, exact învăţămintele potrivite şi ştii ce ai de făcut de acum înainte. Chiar dacă unii sunt derutaţi că pun punct acum unui demers, tu eşti conştient că acest final era necesar pentru a începe, de mâine, un drum nou. Punct… şi de la capăt!

SĂGETĂTOR

Stai puţin pe loc şi fă un ocol prin mintea ta de odinioară. Ai trecut cândva printr-o experienţă din care nu ai extras toate învăţămintele, dar acum revine în actualitate cu o greutate mai mare decât atunci. Nu aluneca nici spre tristeţe, nici spre depresie, pentru că nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca să priveşti cu luciditate acel moment şi să înţelegi ce era de înţeles de aici. Cu cât eşti mai calm, cu atât şansele să vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Ascultă cu maturitate ce-ţi transmit propriile tale amintiri, pentru că ele ies la iveală dintr-o zonă îndepărtată pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.

CAPRICORN

Nu te întrista dacă vezi că lucrurile nu ies chiar aşa cum ai dorit, ci lasă-te dus un pic şi de val, pentru că doar aşa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situaţii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tău se va dovedi a fi, mai târziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci luptă cu gândirea negativă care-ţi dă târcoale. La ceva trist, tu răspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reacţionează cu o glumă, pentru că în spatele acestor aparenţe nedorite se află sigur rezultatul cel bun către care vâsleşti. După furtună vine întotdeauna vreme bună, dar soarele e încă după noi. Important e ca tu să vezi deja soarele, chiar dacă nu e pe cer!

VĂRSĂTOR

Faci echipă bună cu o persoană la fel de energică şi de implicată în proiectul care te preocupă şi vă stimulaţi excelent unul pe altul. Găseşti în el colaboratorul cel mai eficient care te împinge şi pe tine de la spate, te motivează să depui toate eforturile pentru a ajunge cât mai repede la rezultatul dorit. Chiar dacă uneori mai ridică tonul şi se comportă agresiv, nu te deranjează atitudinea sa, pentru că are efect benefic asupra ta în momentele când îţi pierzi încrederea. Nu te lasă să micşorezi ritmul ci te obligă să vâsleşti mai departe!

PEȘTI

Nu te afli în cea mai bună companie pentru ceea ce ai de făcut astăzi, dar nu ai cum să schimbi situaţia. Trebuie să te adaptezi unor oameni încărcaţi negativ, care te molipsesc şi pe tine de tristeţe. Chiar dacă intenţiile lor sunt aparent bune, felul în care le pun ei în aplicare nu e în acord cu starea ta de spirit, pentru că ei le pun mai întâi pe cele rele în faţă. Cum să ajungi la rezultate bune când toate sună riscant, rău, periculos? Nu poţi da randament când toţi cei din jur te trag înapoi cu discuţii panicarde, dar faci totuşi nişte sacrificii pentru a nu-i enerva şi tu odată în plus.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2038 locuitori

Micleuşeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Huzun și Micleuşeni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2038 de oameni. Satul Micleuşeni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.