21 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2519
Horoscopul pentru 21 ianuarie 2020
21 ianuarie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2519

Horoscopul pentru 21 ianuarie 2020

BERBEC

Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli în cea mai bună stare emoţională. În loc să te înarmezi cu răbdare, cu energie pozitivă, cu încredere, te laşi copleşit de pesimism şi negativism. Îl iei pe nu pot în braţe şi la tot ce ţi se cere, te retragi, fără măcar să încerci să vezi ce iese. Uneori, chiar şi pesimismul poate fi motivaţia de a lua taurul de coarne şi a porni într-o direcţie mai bună, deci nu te lăsa copleşit de oboseala psihică ce te cuprinde, ci transformă insatisfacţia în ambiţia de a arăta că eşti în stare de miracole chiar şi când condiţiile nu sunt prielnice succesului. Poţi, capul sus!

TAUR

Ascultă cu luare aminte ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin acum cele mai folositoare indicii cu privire la ce ai de făcut de acum înainte. Emoţiile sunt mesajele prin care intuiţia sau sufletul te îndrumă spre ceea ce e mai potrivit pentru tine. Dacă ceea ce simţi e negativ, apăsător, trist, înseamnă că trebuie să te opreşti din ceea ce doreai să faci, că sensul nu ţi se potriveşte. Dacă însă simţi entuziasm, atracţie, fericire, apucă-te imediat de treabă şi pune-ţi în practică gândurile, pentru că ele anunţă o direcţie favorabilă. Vezi ce simţi şi acţionează conform polarităţii emoţiei resimţite.

GEMENI

Prietenia se menţine prin gesturi reciproce şi sincere de devotament şi afecţiune. Apreciezi foarte mult emoţia cu care te învăluie un prieten apropiat, şi eşti încântat că ai norocul să ai pe cineva atât de bun alături de tine. Ţi-a demonstrat în repetate rânduri cât de fidel îţi este, cât de mult ţine la tine şi câte e capabil să facă atunci când ai nevoie de ajutorul său. Sigur că şi tu eşti în stare de aceleaşi gesturi de altruism oricând are nevoie, iar azi a venit un astfel de moment sensibil când îi poţi oferi ceva la fel de frumos şi de valoros în schimbul prieteniei sale sincere şi puternice.

RAC

Ceea ce iese din mâinile tale e demn de laude pentru că eşti serios, te apleci cu maximă concentrare asupra sarcinii asumate şi eşti un perfecţionist. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire acel proiect şi, mai ales, până nu-l faci perfect, pentru că ai încredere maximă în calităţile tale şi ştii că poţi face ceva ireproşabil. Ţine-te de aceste sarcini asumate şi du la îndeplinire ce ai început, convins că totul va ieşi ca la carte. Succesul nu e departe la investiţia de forţe pe care o dedici acestui scop şi tragi tare, conştient că numai de tine depinde reuşita.

LEU

Nu îţi plac discuţiile în contradictoriu, dar nici nu ştii să le aplanezi. Toată diplomaţia pe care o pui în joc de câte ori intri în contact cu persoanele mai nervoase din fire pare să fie inutilă, pentru că nu le poţi domoli patima cu care abordează orice subiect. Deşi eşti de părere că orice conflict poate fi aplanat dacă tonul este ţinut pe un teren mai paşnic, ceilalţi sunt de altă părere şi acţionează de fiecare dată agresiv, crezând că totul se rezolvă prin forţă. Încearcă să nu-i iriţi mai mult decât ai putea suporta!

FECIOARĂ

Ai mare noroc de persoana care îţi apare astăzi în cale cu îndrumări înţelepte, cu sfaturi utile, cu lecţii excelente de viaţă. Ai enorm de învăţat de la el, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce-ţi poate transmite, pentru că joacă rol de mentor pentru tine. El îţi poate da răspuns la zeci de întrebări, îţi transmite exact informaţia de care aveai nevoie, te poate ajuta să faci lumină în mintea ta un pic dezordonată, deci ascultă-i poveţele cu respect şi încredere, fără a te încăpăţâna degeaba şi fără a lăsa orgoliile să te conducă. Ştie ce spune şi-ţi vrea numai binele!

BALANȚĂ

Stresul devine copleşitor astăzi încât te face să reacţionezi aiurea la diversele provocări care se ivesc în cale. Înainte de a lua decizii capitale, încearcă să te linişteşti, ca să nu îţi exprimi ultimul cuvânt într-un moment de stres maxim. Ai putea regreta mai apoi că nu ai gândit mai îndelung, că nu ai luat decizii în momente mai liniştite, ci sub imperiul emoţiilor negative de moment. Se poate vorbi de o criză, când nervii te-ar putea face să acţionezi ciudat, agresiv, impulsiv, stricând totul peste noapte. Ia o pauză dacă vezi că eşti prea agitat, pentru că nu poţi chibzui sau hotărî corect la nervi.

SCORPION

Dacă ai ceva pe suflet, nu ţine doar pentru tine, deoarece, în doi, problemele trec mult mai uşor. Fă o destăinuire celui mai apropiat prieten, acea persoană pentru care ai băga şi mâna în foc că te-ar ajuta la nevoie, pentru că te vei simţi mult mai bine după ce îţi vei deschide inima în faţa lui. Sfaturile sale, felul în care se oferă să te ajute sau chiar intervenţia sa rapidă în poblema care te macină îţi vor demonstra, încă o dată dacă mai era nevoie, că eşte un prieten adevărat. Şi tu ai face la fel pentru el.

SĂGETĂTOR

Ai impresia că s-au strâns în jurul tău numai oameni critici, recalcitranţi, puşi pe harţă şi, cu asemenea anturaj, baţi pasul pe loc fără să construieşti nimic bun. Decât cu asemenea tovarăşi, mult mai bine ţi-ar fi de unul singur, ca atare, dacă vezi că nu te poţi integra deloc în grupul strâns în jurul tău, mai bine faci opinie separată şi încerci să-ţi duci treburile la capăt fără ajutorul nimănui. Adevărul e că, decât cu aşa tovarăşi, care spun nu la tot ce propui, care comentează tot ce faci, mai degrabă te izolezi pentru o zi şi-ţi vezi de treburile tale fără a te consulta cu nimeni. N-ai cu cine coopera azi!

CAPRICORN

Ai muncit mult la un proiect de durată care se apropie acum de sfârşit. Ca la orice final de drum, este vremea unei recapitulări generale din care să îţi dai seama dacă ai rezolvat tot ce ai intenţionat la început şi dacă ţi-ai atins cu brio ţelurile propuse. Ultimele retuşuri se fac acum, pe loc, şi după ce vei pune şi punctul final, vei fi mândru de roadele culese. Poate roadele se numără în bani sau doar în satisfacţia muncii împlinite, dar nu te grăbi să începi deja altă activitate. Ia o pauză!

VĂRSĂTOR

Nu eşti lăsat să te manifeşti în voie, de parcă cineva s-ar afla mereu lângă tine şi-ţi taie elanul sau îţi pune pumnul în gură. Nu poţi să fii tu însuţi în asemenea companie, pentru că ai tendinţa de a-ţi înfrâna orice impuls, din cauza celui care te tot trage de mânecă sau încercările tale de a te exprima se soldează cu interpretări greşite ale intenţiilor tale. Ai mereu senzaţia că, orice ai spune se înţelege exact pe dos, din cauza unui mare blocaj de comunicare de care, momentan, nu poţi trece. Mai bine taci şi aştepţi să se clarifice lucrurile.

PEȘTI

Eşti preocupat de o direcţie nouă spre care vrei să porneşti în perioada următoare şi nu poţi sta degeaba. Vrei să mai adaugi o cărămidă cât de mică la edificiul pe care îl vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate să schimbe cumva sensul spre care ai pornit iniţial. Ascultă de cei cu mai multă experienţă, întreabă, citeşte, informează-te, cere sfaturi autorizate, pentru că din toate direcţiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante în ceea ce vrei să faci de acum înainte.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
1072 locuitori

Şamalia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Şamalia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 37 km de orașul Cantemir și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1072 de oameni. Satul Şamalia a fost menționat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.