20 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2306
Horoscopul pentru 20 decembrie 2019
20 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2306

Horoscopul pentru 20 decembrie 2019

BERBEC

Ai unele rezerve cu privire la călătoria pe care trebuie s-o faci, ori pentru că nu eşti în cea mai bună formă pentru a pleca la drum (ori fizic, ori financiar), ori pentru că nu sunt întrunite toate condiţiile unei deplasări în deplină siguranţă. Dacă poţi amâna călătoria pe altădată, ar fi mai bine, dar înainte de orice analizează condiţiile acestei călătorii, ca nu cumva să fii influenţat negativ de cineva care de fapt vrea să te ţină acasă. Oricât de obosit ai fi sau oricât de ocupat, o ieşire afară din mediul tău cotidian nu strică, ci ţi-ar fi de folos, dar trebuie să analizezi mai întâi dacă tu chiar poţi să pleci acum, dacă nu cumva sunt piedici mai mari decât voinţa ta care te ţin pe loc.

TAUR

Prietenia e cel mai de preţ dar pe care l-ai primit de la viaţă şi eşti de-a dreptul fericit că ai pe cineva alături de tine capabil de imense gesturi de afecţiune faţă de tine. Chiar dacă nu întotdeauna ştii să-i răspunzi la fel şi să-i oferi aceleaşi semnale de prietenie, primeşti atâta energie pozitivă încât eşti capabil să răstorni şi munţii cu ajutorul lui. Va veni o zi când îi vei întoarce serviciile în acelaşi mod, pentru că nu vei uita ce face pentru tine. Ţine cât poţi de această relaţie care poate dura şi o viaţă întreagă, dacă ştii s-o dezvolţi şi mai ales s-o apreciezi la justa valoare!

GEMENI

Nu eşti în apele tale, eşti copleşit de o durere, ori una fizică, ce generează boală, ori una emoţională, declanşând o stare de apatie, de pesimism, poate chiar şi o vagă depresie. Probabil eşti influenţat de cineva din anturaj care nu povesteşte decât lucruri triste, despre boli, lipsuri, suferinţe, despărţiri şi, pentru că te prinde într-un moment sensibil, te afectează tot ce auzi şi începi să vezi în jur doar ce e mai urât. Dacă ştii că eşti atât de vulnerabil la poveşti lacrimogene, ieşi din acel mediu şi închide-ţi urechile şi inima ca să nu le mai auzi. E o chestiune de voinţă să ieşi din mediul apăsător care te înconjoară.

RAC

Nu aştepta azi miracole, nici întâlniri spectaculoase, deoarece soluţiile cele mai bune pot apărea în cele mai comune situaţii. Pur şi simplu treci prin cel mai banal loc pentru a întâlni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situaţie minoră, în aparenţă, dar de care depinde viitorul altor acţiuni. Norocul vine într-un ambalaj tern şi obişnuit, fără a părea că are vreo valoare, dar, după ce te vei folosi de el, îşi vei da seama că era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru că par neimportante, ci, dimpotrivă, caută-le pe acestea înaintea celor care ies primele în evidenţă!

LEU

Dacă te agiţi atât de tare, aşa cum eşti tentat să faci azi, fii sigur că-ţi vei epuiza repede toate resursele de energie. Nu merită să te zbaţi atât de mult, lucrurile pot evolua şi dacă le iei mai cu uşurelul, dar pentru că eşti mai nervos şi mai grăbit, ai tendinţa de a tura prea mult motorul. Vei încheia ziua frânt de oboseală, dar fără să-ţi dai prea bine seama ce ai realizat, pentru că e posibil să consumi resursele de energie pentru nimicuri, punând prea mult patos în chestiuni neimportante: în dispute, în contradicţii, în acţiuni care nu sunt urgente, dar le faci tu să pară. Greu de spus fii calm, pentru că nu prea reuşeşti.

FECIOARĂ

Viitorul ţi se prezintă acum într-o lumină nouă, de parcă ţi s-au lărgit orizonturile, mintea ţi s-a luminat, inima ţi s-a umplut de optimism, şi datorită acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit. Eşti entuziasmat de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor şi vrei să faci paşi mari spre scopul ales. Uneori e bine să accepţi principii noi de viaţă, soluţii originale, idei creative, diferite decât toate cele pe care te-ai bazat înainte, pentru că o nouă viziune te poate propulsa spre ţeluri mult mai interesante. Acceptă noutatea din mers şi pune în aplicare tot ce descoperi.

BALANȚĂ

Conştiinţa te împinge într-o direcţie un pic cam îndrăzneaţă pentru tine, dar nu trebuie să stai prea mult pe gânduri. Porneşte pe această cale cu încredere şi entuziasm, convins că intuiţia ta nu poate greşi. Cât timp faci total ca la carte, după nişte reguli etice şi morale de netăgăduit, nu ai cum să greşeşti, deci mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit. Nu te gândi nici la riscuri, nici la pericole, ci fii convins că forţa aceasta care te împinge înainte este una pozitivă şi benefică scopurilor tale. Nu aştepta miracole de la alţii, ci totul e în tine: pune la treabă această voinţă fantastică!

SCORPION

Nu eşti în cele mai bune toane şi se vede că nimic nu-ţi convine după tonul pe care îl foloseşti cu cei care încearcă să-ţi intre în graţii. Ei încearcă să fie amabili şi prietenoşi, dar ceea ce primesc de la tine e un atac nemeritat. Ajustează-ţi comportamentul înainte de a da replica celor care întind o mână spre tine, pentru că, fără să-ţi dai seama, ai putea răni profund un prieten care îţi vrea binele. Calmează-te înainte de a da un răspuns, înainte de a lua o decizie, înainte de a-ţi expune părerea, pentru că eşti prea nervos ca să oferi ceea ce aşteaptă ceilalţi de la tine.

SĂGETĂTOR

Parcă în interiorul tău s-ar afla un ceas care merge exact în ritmul de care ai tu nevoie în acest moment. Dacă te grăbeşti, parcă timpul se dilată şi îţi ajung perfect orele pe care le ai la dispoziţie. Dacă ai timp berechet, reuşeşti să te organizezi în aşa fel încât să fii eficient şi să nu risipeşti orele degeaba. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine se sincronizează toate, parcă fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore şi minute, încât toate se întâmplă la momentul cel mai potrivit. Dacă ai putea menţine această minunată organizare cât mai mult de acum încolo, lucrurile ar merge ca unse spre ţelul suprem, ca atare încearcă să te adaptezi acestui ritm de înaintare, fără s-o lungeşti şi fără să intri în panică.

CAPRICORN

Eşti mult prea ataşat de trecut, dar în loc să scoţi de la naftalină amintirile plăcute şi stimulative, care să te încarce acum de curaj şi încredere, tu zgândăreşti foste răni sau vorbeşti despre vechi situaţii neplăcute pe care le credeai uitate, dar iată că nu le-ai şters încă din gând. Poate e un moment bun să repari ceva, după luni sau ani de suferinţă, pentru că priveşti spre trecut cu un dram de revoltă şi eşti gata să restabileşti. cumva, echilibrul firesc cu privire la cele întâmplate cândva. Aruncă o privire peste umăr cu realism, ca să înţelegi cum s-a ajuns aici şi să descoperi ce poate fi reparat retroactiv.

VĂRSĂTOR

Preferi să te retragi un pic în lumea ta pentru că ai câte ceva de lucru. Fie e doar nevoia de a avea puţină linişte în singurătate pentru a-ţi face ordine în gânduri şi emoţii, fie e dorinţa ta de a oferi celor dragi atenţie maximă, azi pui accent pe odihnă, somn, relaxare, pe izolare, şi te retragi din iureşul cotidian într-o lume intimă ceva mai liniştită în care ai starea şi timpul necesare pentru a aranja unele lucruri date peste cap în ultima perioadă. Nu apare nimic care să-ţi distragă atenţia de la ceea ce ţi-ai propus, deci, cu un pic de efort, poţi restabili echilibrul în multe planuri personale.

PEȘTI

Trebuie să vii cu picioarele pe pământ şi să te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi, pentru că a ajuns la un nivel în care nu-ţi poţi permite să-l laşi să se ducă unde vrea. E nevoie de control, de claritate mentală, de o strategie eficientă, de siguranţă în tot ce faci, arătând că eşti un om matur care ştie foarte bine ce face. Deşi nu eşti genul care priveşte lucrurile atât de strict şi de rigid, de data aceasta ţi se cere o astfel de atitudine ca să nu scapi nimic din vedere. Apleacă-te asupra sarcinilor asumate cu maximă seriozitate, pentru că nu e de glumit: în joc sunt renumele tău, imaginea ta profesională, veniturile tale, stabilitatea ta de zi cu zi.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
2253 locuitori

Văratic este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Văratic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 27 km de orașul Rîșcani și la 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2253 de oameni. Satul Văratic a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.