09 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2486
Horoscopul pentru 9 decembrie 2019
09 decembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2486

Horoscopul pentru 9 decembrie 2019

BERBEC

Trebuie să faci o alegere importantă între a rămâne legat de o acţiune care a devenit obositoare pentru tine, dar cu care eşti obişnuit, şi a porni spre alta complet nouă care seamănă cu o gură de aer proaspăt. Nici nu e grea decizia în situaţia de faţă, dar vei alege prima variantă numai dacă vrei să te chinui tu singur pe mai departe. Planul numărul doi oferă mai multă libertate de gândire, de mişcare de decizie, dar tu parcă tot către prima variantă înclini, pentru că eşti indecis. Cântăreşte acum cu un dram de detaşare, ascultând şi ce-ţi transmite inima, nu doar mintea, care te trimite spre muncă şi stres, nu spre relaxarea pe care ţi-ar oferi-o cel de-al doilea drum care ţi se deschide înainte.

TAUR

E o zi în care să nu faci nimic complicat sau obositor, ci să te apleci mai mult asupra nevoilor tale profunde. E un moment bun să te opreşti din orice efort fizic sau mental şi să asculţi ce îţi transmite vocea ta interioară. Probabil, prins în iureşul atâtor evenimente  cotidiene, nu s-a mai făcut auzită demult, şi ai acum uimirea să descoperi câte lucruri ai trecut pe linie secundară, deşi vocea aceea interioară ţi-a vorbit întruna. Dar cum s-o auzi în asemenea stres de zi cu zi? Acum ai starea potrivită pentru a sta de vorbă cu tine însuţi şi ce poate fi mai potrivit decât să te relaxezi ascultând muzică, meditând, scriind sau citind, pentru că aşa îţi auzi cel mai bine gândurile.

GEMENI

Nu-ţi place locul în care te afli pentru că, din cauza unei vagi manii a persecuţie, te simţi cumva neglijat, dat la o parte sau chiar inferior în comparaţie cu cei din jur. Simţi că tu nu te poţi ridica la nivelul celor din preajma ta şi aproape că-ţi doreşti să te retragi în umbră, fără să te observe nimeni. Nu eşti cu nimic mai prejos, ca atare lasă angoasele deoparte şi fă un pas în faţă. Şi tu ai atuurile tale care merită puse în valoare, pentru că nici tu nu poţi fi ca ceilalţi, dar nici ceilalţi nu sunt ca tine. Fiecare sunteţi unici şi speciali în felul vostru, ca atare pune-te şi tu în valoare cu mai multă încredere în ceea ce reprezinţi.

RAC

Pui atâta pasiune într-o activitate, încât unii spun despre tine că exagerezi, că devii obsedat de ea. Da, poate depui prea multă energie în acest plan, dar ţi-l doreşti cu ardoare şi nu te poţi abţine să nu tragi tare, chiar facă asta ar însemna să abuzezi de propriile puteri. Fii sigur că la final vei fi complet vlăguit, nu vei mai avea pic de energie, dar vei fi fericit că ţi-ai atins scopul cel mare. Totuşi, nu te comporta ca şi cum ai fi posedat de acest singur ţel, pentru că unii te privesc ca pe un ciudat, deoarece te agiţi prea tare, te enervezi prea mult, ridici tonul de la orice, şi scoţi la iveală trăsături de caracter care, de obicei, nu te reprezintă. Las-o mai moale cu patima!

LEU

Porneşti într-o nouă aventură, dar lucrul pe care îl apreciezi cel mai mult e că eşti însoţit de persoane care pot pune şi ele umărul la ceea ce doreşti să atingi. Nu te aştepta la un succes imediat, calea poate fi lungă şi anevoioasă, dar cât timp eşti atât de bine susţinut şi încurajat de pe margine, nimic nu este imposibil. Eşti foarte curios încotro merge acest demers nou, te implici trup şi suflet cu multă pasiune, şi vezi cu ochii tăi ce bine evoluează totul datorită ajutoarelor care vin de la cei care au încredere în drumul tău. Susţinut şi stimulat, totul merge mult mai bine.

FECIOARĂ

Unii te susţin în lupta ta pentru dreptate, pentru că şi ei cred în aceleaşi idealuri şi văd în tine un reprezentant demn de încredere pentru a le susţine şi lor cauza. Când vezi că eşti susţinut cu atâta vehemenţă, prinzi şi mai mult curaj să lupţi pentru scopul propus, deoarece aşa ştii că nu eşti singurul care crede într-o idee. Şi tu şi adepţii tăi sunteţi convinşi că adevărul e de partea voastră, că inamicii puternici pot fi înfrânţi pe căi corecte, şi împreună, deveniţi o armată pregătită de luptă pentru un singur scop: victoria!

BALANȚĂ

Te integrezi imediat în orice mediu, dând dovadă de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent în comunicare. Reuşeşti să te apropii de oricine, chiar şi de cei cu care nu pari a avea ceva în comun, dar găseşti uşor subiecte de conversaţie pe oriunde ai merge. Eşti conştient că, în mediul în care intri azi, tu trebuie să fii cel care mai trece de la el orgolii. Te vei simţi bine printre aceşti oameni, chiar dacă sunt total necunoscuţi, pentru că îţi pui în joc toate calităţile tale în domeniul comunicării şi relaţionării paşnice cu lumea.

SCORPION

Mintea ta merge brici şi îţi vin replicile ca pe bandă rulantă, numai că eşti într-o pasă ceva mai agresivă şi ai tendinţa de a-ţi impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate. Crezi că numai tu ai dreptate şi nu stai la discuţii cu restul lumii ci aştepţi ca toţi să te asculte pe tine. Încearcă să-ţi foloseşti această energie mentală într-un sens constructiv, nu pentru a te certa cu alţii şi nici pentru a tensiona inutil atmosfera. Transform-o în ambiţie, în voinţă, în competitivitate pentru a urca pe un nivel superior în planurile tale.

SĂGETĂTOR

Ce să alegi: noul sau vechiul, schimbarea sau stabilitatea? Pentru că eşti într-o pasă uşor comodă, vei accepta să rămâi pe un nivel cu care eşti deja obişnuit, de parcă ţi-ar fi teamă să porneşti spre ceva nou care te-ar solicita prea mult din punct de vedere fizic şi mental. Eşti la mijloc între două direcţii diametral opuse: una te stimulează să faci o schimbare, să te implici cui ambiţie spre ceva nou, în timp ce cealaltă te îmbie să preferi lucrurile deja cunoscute, aşezate pe un teren confortabil.

CAPRICORN

Ai putea avea un vis cu conotaţii aparte în această noapte, ca atare încearcă să te concentrezi asupra acestor simboluri, atât la culcare, cât şi la deşteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tău, care îţi oferă garanţia că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva să spulbere starea de incertitudine care te apasă, de aceea cauţi un răspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credinţele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel răspuns, deci roagă-te, meditează, citeşte, gândeşte, pentru că vei încheia ziua un pic mai înţelept şi un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelaţia misiunii tale personale pe acest pământ.

VĂRSĂTOR

Cineva intervine în bucuria ta şi strică atmosfera armonioasă şi veselă în care te afli. E un musafir nepoftit, o surpriză neplăcută, o situaţie care dă peste cap nişte planuri pe care le priveai cu mult entuziasm. În loc să te distrezi şi să te bucuri de o zi relaxantă într-un grup de prieteni, trebuie să-ţi deturnezi repede toate planurile ca să te ocupi de ceea ce apare azi ca din senin. Nu îţi strică toată ziua, poate doar câteva ore din program, ca atare ocupă-te repede de sarcina care apare pe nepusă masă ca să te eliberezi şi să te întorci la treburile amuzante pe care le aveai în agendă pentru azi.

PEȘTI

Ţine-te de proiectul pe care l-ai pornit, chiar dacă nu merge întotdeauna atât de repede şi de bine precum ai sperat. Păstrează interesul viu pentru ce ai început, munceşte cu seriozitate, conştient că roadele de la final vor fi răsplata cea mai minunată! Spiritul tău întreprinzător se combină cu o tenacitate maximă şi când îţi doreşti atât de mult rezultatele pentru care tragi tare, ele nu vor întârzia să apară. Tot ce obţii e numai rezultatul muncii tale asidue şi a imensei dorinţe de a reuşi, ca atare nu te opri din vâslit, chiar dacă valurile sunt uneori mari şi îţi mai taie elanul.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1614
Populația:
84 locuitori

Sverida este un sat din cadrul comunei Onişcani, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Călărași și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 84 de oameni. Satul Sverida a fost menționat documentar în anul 1614.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.