02 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2568
Horoscopul pentru 2 septembrie 2019
02 septembrie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2568

Horoscopul pentru 2 septembrie 2019

BERBEC

Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore şi nu ai vrea să greşeşti. Eşti tentat să investeşti, să cumperi ceva şi consideri că şi momentul e prielnic, şi preţul e convenabil, deci ce să mai aştepţi? Poţi aduce la zi o serie de plăţi obligatorii, cum ar fi taxe, impozite, facturi ceva mai mari decât de obicei, dar deşi vezi cum se duc banii din portofel sau din cont, măcar eşti mulţumit că ai reuşit să mai scapi de o serie de plăţi. Te vei simţi bine după ce vei şterge de pe listă o mulţime de datorii.

TAUR

Chiar dacă ultima perioadă a generat conflicte, azi sunt toate şansele de a redresa situaţia în cuplu, în familie, în orice gen de parteneriate defectuoase. Discuţia pe care o ai cu ceilalţi membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a înţeles greşit înainte. Acum aveţi fiecare starea necesară de înţelegere şi ascultare pentru a lămuri lucrurile fără nervi, cu calm, cu toleranţă, exact aşa cum fiecăruia îi place. Găseşti multă compatibilitate în omul de lângă tine, în cel cu care îţi împarţi viaţa, formaţi un tot unitar bine închegat şi nu ai decât motive de bucurie când vezi ce bine vă completaţi unul pe altul.

GEMENI

Criticile celor din jur îţi taie tot elanul cu care ai început o activitate nouă şi, în loc să scoţi la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te laşi copleşit de atitudinea lor agresivă. Nu te lăsa păgubaş atât de uşor, e doar un hop trecător care are rolul de a te motiva şi mai mult, ca atare hai, ambiţionează-te să demonstrezi că ştii ce vrei, că poţi obţine ceea ce vrei, chiar şi în ciuda atâtor oprelişti. Unii nu ştiu altceva decât să judece pe alţii iar azi tu eşti cel care intră în colimatorul răutăţilor lor, cu sau fără motive. Adună-ţi forţele şi demonstrează tuturor că cel care ştie cel mai bine ce face eşti tu!

RAC

Ai învăţat multe de la viaţă şi ai ocazia de a arăta concret efectele unei lecţii asumate cândva. Atunci ai greşit, ai plătit pentru greşeala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiţie şi dorinţă de a deveni mai bun. Acum se văd urmările acelui moment decisiv şi acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive să greşeşti, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelentă de a demonstra cât de mult te-ai maturizat şi ce bine ai învăţat lecţia respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problemă are întotdeauna o soluţie!

LEU

Nimereşti într-un mediu foarte violent, în care se spun lucruri dure, se apelează la nervi, ceea ce tensionează relaţiile cu cei care îţi apar în cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine să-ţi ţii şi tu sub control nervii, pentru că atmosfera creată poate fi de fapt scânteia unui scandal şi mai mare, pentru că şi tu eşti iritabil şi-ţi sare ţandăra imediat. E nevoie de o imensă toleranţă din partea ta, deşi ţi se vorbeşte urât, dar decât să torni şi tu gaz pe foc, mai bine te retragi cât timp este încă linişte.

FECIOARĂ

Joci un rol important într-un grup de persoane copleşite de emoţii negative. Unii se plâng întruna, alţii vorbesc doar de probleme, lipsuri şi necazuri, unii îşi deşartă bagajul de fonduri negative asupra ta, dar norocul tău e că rămâi lucid şi raţional în ciuda acestei atmosfere sumbre. Gândeşti limpede ce trebuie făcut în orice situaţie nefastă care ajunge la urechile tale, ca atare cel care vrea să te asculte, are numai de câştigat de pe urma sfaturilor tale. Neimplicat emoţional în problemele din jur, vezi imediat ce e mai bine!

BALANȚĂ

Şansele de reuşită într-o confruntare aprinsă sunt de partea ta astăzi, ca atare profită de vântul prielnic de care te bucuri azi pentru a-ţi face dreptate sau a ieşi primul într-o competiţie dură. Deţii toate resursele necesare succesului, dar nu uita că una din valorile care vor cântări cel mai mult în cazul unei comparaţii de forţe cu oameni la fel de bine pregătiţi va fi calitatea! Cel mai bun va câştiga cu adevărat, dar tu eşti cu un cap deasupra tuturor şi te poţi remarca extrem de uşor, tocmai pentru că ai studiat, ai acumulat informaţie şi acum ai ocazia de a le pune în lumină.

SCORPION

Îţi iese în cale exact persoana de care aveai nevoie, care îţi va face ziua luminoasă, ca atare ieşi în lume, cunoaşte oameni, dă  un telefon, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Şi tu, la rândul tău, poţi juca un rol cheie în problemele unui prieten care nici nu-ţi spune bine prin ce trece, că tu deja i-ai oferit soluţia salvatoare. Schimbul de opinii, dialogul, întâlnirile, lucrul în tandem sunt favorizate azi, şi fiecare are ceva de câştigat. Ai şansa de a te remarca în ochii unei persoane care, de acum înainte, s-ar putea să te numească cel mai bun prieten!

SĂGETĂTOR

Unii oameni nu pot fi schimbaţi, oricât te-ai strădui tu să le inspiri o viziune nouă, o altă atitudine de viaţă, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva în pielea lor şi priveşte-te şi pe tine cât de deschis eşti la schimbare. Da, poate tu ai făcut multe modificări în modul tău de a fi sau de a gândi, dar tot au rămas unele principii de neclintit. Aşa sunt şi cei din jurul tău, se cramponează de o idee fixă şi nu acceptă altceva pentru nimic în lume. Trebuie să-i înţelegi, pentru că unii chiar nu acceptă să se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face într-o astfel de situaţie? Orgoliu şi încăpăţânare au şi alţii!

CAPRICORN

Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul se rezolvă ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj. Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii. Faci paşi mari spre un ţel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

VĂRSĂTOR

Ai toate motivele de satisfacţie astăzi, de parcă îţi ies toate ca la carte! Şi planul sentimental e favorizat, având parte de momente tandre şi emoţionante alături de cel drag, dar şi planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca. Competiţia care se resimte la serviciu se dovedeşte a fi de bun augur, semn că nu trebuie să dai înapoi când apare altul mai curajos sau mai bine pregătit decât tine, ci dimpotrivă, să faci un pas în faţă şi să arăţi ce ştii, ce poţi, care e talentul tău principal! Ai cu ce te mândri şi cu ce te lăuda, îţi mai trebuie doar un dram de tupeu şi de încredere în propriile forţe. Aici trebuie să lucrezi cel mai mult!

PEȘTI

Prietenul la nevoie se cunoaşte, ca atare azi poţi privi cu încredere în jurul tău, ca să vezi pe cine te poţi baza la nevoie. Ajunge doar să arunci o vorbă că ai avea nevoie de un sfat şi atunci vei vedea cine sare în sprijinul tău. Nu aştepta un miracol din senin, pentru că nu se va întâmpla nimic dacă nu recunoşti sincer că nu ştii ce trebuie făcut într-o anumită situaţie complicată. Trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui fără jenă că nu ştii, că nu ai soluţii la problema respectivă. Cineva va fi alături de tine trup şi suflet şi te va îndruma pas cu pas, împărtăşindu-ţi din propria sa experienţă.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
258 locuitori

Cucuieţii Noi este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Cucuieţii Noi a fost atestat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.