12 iulie 2019, 19:00 Caleidoscop views 1902
Horoscopul pentru 13 iulie 2019
12 iulie 2019, 19:00 Caleidoscop views 1902

Horoscopul pentru 13 iulie 2019

BERBEC

Felul în care te priveşte lumea azi îţi măreşte stima de sine. Chiar aveai nevoie de cuvinte atât de frumoase, de aprecieri sincere, de gesturi de afecţiune şi prietenie ca cele care vin azi către tine, pentru că de aici îţi extragi energia de a merge mai departe. Ca atare, când îţi pierzi încrederea în tine şi stima de sine e la un nivel periculos, încearcă să te priveşti prin ochii celor care ţin cu adevărat la tine. Numai cel care te iubeşte profund şi sincer te va ajuta să-ţi (re)descoperi calităţile şi te va încărca de energie pozitivă şi curaj, ca atare ţine-i pe cei dragi alături ca să-ţi ridice moralul. În ochii lor vezi cât de multe meriţi!

TAUR

Ştii cum se spune, Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi bagă şi-n traistă. La fel vei simţi şi azi, când vor fi întrunite condiţiile unei mari reuşite în care norocul are o pondere crescută, dar fără să faci şi tu ceva ca să duci la capăt această şansă, e greu de crezut că se va solda cu un succes. S-ar putea să ţi se pară greu să te apuci de treabă, să fie nevoie de un efort mare de voinţă – care momentan lipseşte din bagajul tu de resurse – deci, dacă nu pui serios umărul la treabă, vei rata o ocazie de zile mari. Mâine va fi prea târziu să mai încerci ceva.

GEMENI

Spune ce simţi şi succesul e garantat. Ia-ţi inima în dinţi şi exprimă-ţi mai clar iubirea, pasiunea, atracţia către cel care ţi-a furat minţile. Poate eşti în faţa unei iubiri copleşitoare, care te va domina cu totul, dar nu trebuie să păstrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declaraţie de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra celui căruia i te adresezi, ba chiar se poate lăsa şi cu cereri în căsătorie sau alte gesturi surprinzătoare. Ai grijă la cuvintele pe care le foloseşti, fii generos în declaraţii, fii cât mai pompos şi mai îndrăzneţ, pentru că tu chiar simţi ceea ce spui, deci e indicat să-ţi îmbraci discursul în cuvinte cât mai pasionale, pentru că-şi vor atinge repede ţinta.

RAC

Fii concis atunci când îţi exprimi punctele de vedere! Nu ocoli subiectul, pentru că azi vei fi mult mai bine înţeles dacă te bazezi pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru că ai la dispoziţie o serie de informaţii incontestabile, susţinute şi de documente scrise negru pe alb. Nu te teme să vorbeşti! Nimeni nu poate pune la îndoială afirmaţiile tale, de vreme ce tot ceea ce spui e scris în cărţi, e cunoscut de toată lumea ca fapt real, deci bazează-te pe ceea ce ştii şi eşti şi tu sigur de asta. Comunică întotdeauna clar ceea ce ai în minte, nu te pierde în emoţii sau ocolişuri de la subiect. Ai o părere: exprimă-te scurt şi la obiect!

LEU

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca să ţi se aprecieze meritele, ci mult mai bună ar fi o atitudine mai umilă, mai modestă, care va convinge mult mai uşor cât de bun eşti. Ştii că cei care se laudă cel mai tare riscă să dezamăgească cel mai mult, deci stai în banca ta şi du-ţi scopul la îndeplinire, pentru că rezultatul final va vorbi de la sine, fără să mai fie nevoie de alte elogii. Unii te văd ca fiind arogant, alţii că ai fi prea lăudăros, dar la urma urmei îţi cunoşti valoarea şi nu trebuie s-o scoţi prea mult în evidenţă. Lasă reuşitele tale să vorbească despre tine!

FECIOARĂ

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinţă în destin, deci pregăteşte-te sufleteşte! Priveşti spre viitor cu un soi de nerăbdare şi entuziasm, cu elan şi chef de acţiune, pentru că ceea ce se prefigurează la orizont, în faţa ochilor tăi, sună foarte bine! Implică-te trup şi suflet, cu încredere deplină în rezultatele finale, atâta doar că trebuie să fii conştient că nu vei ajunge repede acolo. Aşteaptă-te la o evoluţie lentă, de lungă durată, dar ai garanţii foarte certe că ceea ce acum visezi să primeşti la destinaţie, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.

BALANȚĂ

Ai rolul de a împăciui pe oricine, de a găsi o vorbă bună chiar şi pentru cei nervoşi, pesimişti sau revoltaţi de tot ce mişcă. Faci tu ce faci şi reuşeşti să restabileşti buna înţelegere chiar şi în cele mai tensionate medii, de parcă ai aşeza la masa tratativelor pe toţi cei care nu mai reuşesc să ajungă la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, ca atare foloseşte-te de aceste calităţi ale tale pentru că ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai înţelege, al unor prieteni care nu îşi mai vorbesc, al unor colegi care s-au rănit unul pe altul. Pune-i faţă în faţă, să discute calm!

SCORPION

Inima ta bate mai tare înaintea unui eveniment care deschide o perspectivă complet nouă în faţa ochilor. Ai şi emoţii, dar şi o dorinţă fantastică de a porni la drum, convins că, la final, te aşteaptă satisfacţii dintre cele mai mari. Dacă mai eşti şi stimulat de cei dragi, susţinut de pe margine, încurajat să continui cu încredere şi cu pasiune, succesul este din ce în ce mai aproape. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine evoluează lucrurile, dar la originea acestei reuşite sunt plăcerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar şi un dram de inconştienţă tinerească.

SĂGETĂTOR

Ai grijă cum îţi manifeşti azi agresivitatea, pentru că ai putea abuza de poziţia ta superioară, de energia ta copleşitoare, poate şi de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispoziţie, alunecând uşor spre infatuare, orgoliu, ba chiar şi spre o anumită atitudine autoritară periculoasă. Nu te bucura atât de mult că te afli pe o poziţie superioară, care îţi dă atâtea drepturi, pentru că nu poţi face chiar orice. Cineva ar putea avea de suferit de pe urma puterii pe care o exerciţi şi poate întoarce armele, cândva, şi mai agresiv!

CAPRICORN

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta cam impulsivă, dar noroc e că ai alături de tine o persoană care se va dovedi a fi un munte de calm şi toleranţă şi nu va cădea în plasa nervilor tăi. El aşteaptă să-ţi treacă nervii, stă cuminte pe margine până vede că te-ai răcorit, şi abia după aceea îşi spune părerea. Ştie că dacă spune ceva acum, când dai în clocot ca un vulcan, reacţia ta va deveni şi mai agresivă, pentru că te cunoaşte foarte bine. A mai observat şi altădată această atitudine la tine, de aceea preferă să te vadă că te-ai calmat înainte de a-ţi vorbi.

VĂRSĂTOR

Astăzi poți să începi un nou proiect la serviciu. Vei da dovadă de gândire rapidă și vei intui care sunt etapele în demararea acestuia. Constați că îți place să muncești cot la cot cu cei din echipă. Pe seară vei simți nevoia de a ieși alături de prieteni, pentru a se bucura de vremurile de odinioară, când nu te confruntai cu griji.

PEȘTI

Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu braţele deschise. Deşi pleci cu o uşoară reţinere, de parcă ai fi avut şi alte treburi de făcut în aceeaşi zi, atmosfera care te aşteaptă la destinaţie este atât de veselă, de pozitivă, de tonică, de luminoasă, încât te implici total în ceea ce se petrece acolo. Poate e momentul unei petreceri, a unei reuniuni de familie, a unei nunţi şi toată lumea se simte bine, deci hai, urcă în maşină sau în tren să ajungi cât mai repede acolo, pentru că va fi exact şansa de a te relaxa şi rupe de tot stresul din zilele anterioare. E doza ta de bucurie!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1749
Populația:
1211 locuitori

Țîbuleuca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Țîbuleuca alcătuia 1211 de oameni în anul 2011. Satul Țîbuleuca a fost menționat documentar în anul 1749.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.