01 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2641
Horoscopul pentru 1 iulie 2019
01 iulie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2641

Horoscopul pentru 1 iulie 2019

BERBEC

Nu poţi pune preţ pe promisiunile sau pe informaţiile pe care ţi le transmite azi un amic. Ţi se pare necopt, lipsit de experienţă, şi nu crezi că se bazează pe date foarte clare. Ai senzaţia că-şi dă şi el cu părerea, fără a se fi documentat serios înainte, de aceea ai prefera să mai primeşti informaţii şi din altă sursă. Dar, culmea, dacă apare cumva şi o altă sursă de informaţie, aşa cum doreai, părerile vor fi contradictorii încât te încurci şi mai tare în tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecăţi de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!

TAUR

Conflictele care se mai încing în preajma ta nu-şi vor arăta latura agresivă sau dificilă, ci dimpotrivă, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefică în viaţa ta. Ascultă-i pe cei care te mai trag de mânecă, îţi atrag atenţia asupra unei posibile erori, te împing de la spate cu o atitudine ceva mai autoritară, pentru că, dacă le urmezi sfaturile, chiar şi pe cele care sună a dojană, vei avea numai de câştigat. Nu-i privi pe critici ca şi cum ţi-ar vrea răul, ci exact invers: ca şi cum te-ar împinge spre cel mai bun lucru pe care îl poţi face!

GEMENI

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ţi se adresează cei pe care îi iubeşti. Au şi ei problemele şi nervii lor, şi tot tu trebuie să fii cel care tolerează atitudinea lor un pic cam agresivă. Dacă vezi că nu sunt în apele lor, lasă-i în pace, nu mai turna şi tu gaz pe foc cu tot felul de reproşuri sau critici, aşteaptă să le treacă, pentru că vor aprecia mai mult înţelegerea de care dai dovadă tăcând şi suportându-le nazurile, decât dacă ai începe să le atragi atenţia în fiecare clipă că sunt nervoşi, arţăgoşi, nepoliticoşi. Tu cu ai face dacă ai fi în locul lor?

RAC

Ai ajuns la capătul unui proiect şi deja poţi sărbători reuşita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar eşti mulţumit de rezultate. Acum, privind înapoi, spui că nici nu mai contează eforturile depuse în ultima perioadă pentru a ajunge aici, ci contează numai sentimentul de satisfacţie a muncii împlinite care te învăluie acum şi te face să te simţi bine. Meriţi felicitări, tocmai pentru că ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, când aproape că ai fi fost tentat să renunţi, dar iată că insistenţa şi răbdarea îţi sunt acum răsplătite pe deplin!

LEU

Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ţi restabili echilibrul emoţional, de a-ţi face sufletul să zâmbească. Ieşi în lume şi profită de ocaziile excelente care apar în calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbări majore în viaţa ta de acum înainte. Treci prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile tale viitoare. Ieşi în întâmpinarea norocului: nu ştii de unde şi când apare, dar merită să-l cauţi!

FECIOARĂ

Obstacolul care apare azi în planurile tale nu-ţi este deloc străin, pentru că ai mai trecut cândva prin situaţii similare. Ajunge doar să repeţi reţeta de atunci, să-ţi aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecută, pentru că ai deja experienţă în acest sens. Dacă atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va întâmpla şi acum, pentru că ştii exact cum să intervii. Se vede că ai învăţat ceva din lecţiile primite de la viaţă şi, chiar dacă problema se repetă aproape identic, acum ştii să o repari mult mai bine şi mai repede. Ştii cum se spune: tot păţitu-i priceput!

BALANȚĂ

Ce e de făcut când există două lucruri pe care le iubeşti la fel de mult în acelaşi timp? Cum să te împarţi între ele? Aşa te vei simţi şi azi, tras între două atracţii la fel de puternice: două iubiri, două relaţii, două locuri la fel de frumoase de văzut, două pasiuni la fel de mari de urmat. Va trebui să iei o decizie, oricât de greu ţi-ar fi, dar chiar dacă totuşi vei alege doar una dintre variantele care îţi fac cu ochiul, tot vei rămâne cu gândul la cealaltă, întrebându-te cum ar fi fost dacă alegeai invers. Poate reuşeşti să le împaci pe amândouă, măcar o perioadă.

SCORPION

Tu ai creat ceva de care eşti foarte mândru şi simţi nevoia să prezinţi lumii roadele muncii tale, dar azi dai numai peste invidioşi puşi pe harţă care critică tot ce le arăţi tu. Nu pune la suflet, nu toată lumea aplaudă ceea ce tu faci din plăcere, ci contează să-ţi urmezi mai departe drumul în care tu crezi şi în care tu pui atâta energie pozitivă. Invidia îi roade, răutatea îi face să comenteze ceea ce reuşesc să facă alţii, când ei nu sunt în stare de nimic pozitiv, decât de critici. Nu ţi-ai găsit anturajul cel mai potrivit să expui rodul pasiunii tale, ca atare alege oameni care îţi împărtăşesc pasiunea şi plăcerea de a crea.

SĂGETĂTOR

Priveşti în jur şi nu vezi prea multe motive de bucurie. Te simţi singur, neînţeles, dat la o parte, nu ai pe ce te baza pentru a zâmbi şi a te relaxa măcar un pic, dar nu trebuie să vezi ce NU ai, ci faptul că această aparentă linişte îţi prieşte de minune pentru a face puţină ordine în mintea ta. Tocmai pentru că nu se întâmplă nimic, exact acest nimic e cheia problemelor tale. E linişte, nu te bate nimeni la cap, poţi sonda în adâncul minţii tale căutând soluţii, şi datorită pasivităţii şi liniştii depline din jurul tău, vei aranja toate lucrurile la locul cel mai potrivit. Profită, aşadar, de tihna şi calmul care planează în jur, chiar dacă, la prima vedere, ai fi tentat să spui că e izolare şi monotonie. Sunt şi ele bune uneori!

CAPRICORN

Dacă te simţi blocat într-un punct sensibil din care nu mai vezi nicio ieşire, bazează-te pe cei care îţi sunt alături. Posibil să ai în preajmă pe cineva care a trecut cândva prin ceva similar situaţiei de faţă şi te-ar putea sfătui foarte bine, ba chiar te-ar putea acompania pe drumul tău spre rezolvarea problemei, tocmai pentru că te înţelege foarte bine prin ce treci. Te poţi lăsa întru totul în mâinile lui, mergi pe calea pe care ţi-o arată, pentru că numai cineva care a trecut prin astfel de momente ştie să-ţi ofere cele mai utile îndrumări. Chiar dacă momentan te simţi blocat în impas, ai încredere totală în cel de lângă tine!

VĂRSĂTOR

Priveşte-te pe tine însuţi într-o lumină mai frumoasă, pentru că eşti un copil al lui Dumnezeu. Nu te mai privi în oglindă cu ochi critici, nu-ţi mai găsi doar defecte şi slăbiciuni. Admiră-te mai mult, laudă-ţi talentele cu mai mult entuziasm, pentru că eşti perfect aşa cum eşti. A-ţi scoate mai mult în valoare calităţile e un semn că te respecţi pe tine însuţi, în toată splendoarea, deci evită să te mai aşezi singur la zid şi să tragi fără întrerupere. De ce te vezi ca pe cel mai mare duşman al tău? Schimbă polaritatea gândurilor atunci când te analizezi din cap până în picioare şi descoperă acel punct forte care te aşează în fruntea tuturor!

PEȘTI

Chiar dacă ai de a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu încerca să te erijezi într-un fel de judecător sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur. Unii oameni nu pot fi schimbaţi, nici tu nu te poţi schimba, deci acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sunt, singurul lucru pe care poţi să-l faci când intri în contact cu caractere urâte, e să le ocoleşti, să nu le permiţi să te afecteze cumva, dar evită să-i critici sau să-i judeci. Nu ai de unde să ştii ce anume îi face pe ei să se comporte aşa, ca atare tolerează-i, dar nu pica în plasa lor: de a te face şi pe tine să te porţi la fel ca ei!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
429 locuitori

Hutulu este un sat din cadrul comunei Lebedenco, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Cahul și la 188 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 429 de oameni. Satul Hutulu a fost menționat documentar în anul 1861.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.