28 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2358
Horoscopul pentru 28 iunie 2019
28 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2358

Horoscopul pentru 28 iunie 2019

BERBEC

Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţa unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor. Nu primeşti variante de rezervă în schimb, ca atare pare să fie o zi în care nu-ţi ies treburile, ci trebuie să renunţi la ceea ce doreai să faci iniţial.

TAUR

Apare şansa unei noi relaţii sau iei decizii în cuplul deja format, pentru acum că se trasează următorii paşi într-un plan important pentru viitor. Eşti pus pe fapte mari, dai naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul. Eşti în faţa unui nou început şi pe umerii tăi cad cele mai grele decizii, dar eşti persoana potrivită s-o faci! Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubeşti mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru că aşa poţi păstra contactul cu realitatea şi poţi gândi limpede.

GEMENI

Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera pozitivă din jurul tău, de parcă n-ai prea fi în apele tale. Ceilalţi sărbătoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ţi găseşti locul printre ei. Poate starea ta fizică nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret în succesul cu care se laudă ceilalţi şi prea vrei să te lauzi cu ceva la care nu ai participat aşa cum ar fi trebuit. Dacă ceilalţi te invită să te alături lor, fă-o, pentru că te vei molipsi de bună dispoziţie, ceea ce va deveni motivaţia perfectă pentru a te apuca de ceva nou!

RAC

Deşi încerci de fiecare dată să vorbeşti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai plăcuţi interlocutori, încât nici nu ar merita să te porţi atât de frumos cu ei. La tonul tău amabil, ei îţi răspuns cu ton ridicat, la vorbele tale frumoase, ei răspund cu critici, încât nu ai nicio satisfacţie în relaţia ta cu lumea. Cu toate acestea, reuşeşti să-ţi păstrezi cumpătul şi să nu cazi în capcana întinsă de ei, aceea de a te scoate din sărite cu orice preţ. Nu le merge, ci tu rămâi zâmbitor şi calm până ce dezamorsezi tensiunea.

LEU

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai dragă fiinţă din viaţa ta. Când vezi că şi aceasta crede în aceleaşi idealuri şi se arată dispusă să participe la construirea planului tău cel mai măreţ, cum să nu prinzi tot mai mult curaj să mergi înainte? Eşti bine motivat de cei dragi şi, dacă vă uniţi forţele în aceeaşi direcţie, rezultatele vă vor face pe toţi fericiţi. Pe de altă parte, e posibil să observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care încearcă să-ţi intre în graţii şi îţi face curte: ar merita să-i acorzi atenţie dacă şi tu aşteptai iubirea în viaţa ta!

FECIOARĂ

Veştile care sosesc de departe te cam îngrijorează şi te şi demoralizează, deopotrivă, de parcă ai afla numai lucruri triste despre eşecuri, pierderi sau alte evenimente cu tentă uşor dramatică. Îţi pierzi tot cheful când vezi că dai numai de oameni pesimişti şi împovăraţi de probleme şi, dacă te prinde într-un moment fragil din punct de vedere emoţional, imediat te molipsesc şi pe tine. Dacă ai avea cel puţin un aspect bun de care să-ţi agăţi toată energia, ziua ar fi salvată, dar dacă şi tu începi să vezi în jur doar rele şi necazuri, e greu de crezut că ceva te mai poate ridica la suprafaţă. Luptă cu depresia, apatia, gândirea negativă şi tristeţea care-ţi dau târcoale.

BALANȚĂ

Stai cu ochii şi urechile îndreptate la persoana care apare azi în calea ta, pentru că el se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Cariera ta poate cunoaşte un punct de apogeu, ce are la bază o lecţie primită de la cei mai înţelepţi, mai experimentaţi, care au trecut deja prin situaţia în care te afli. Ai multe de învăţat de la acel om, ba chiar e o onoare să te afli în compania sa şi să-ţi împărtăşească din ceea ce ştie. Ţine minte poveţele sale, informaţiile pe care ţi le oferă, experienţa pe care o expune acum prin exemplu personal, deoarece vei deveni şi tu ca el, cândva!

SCORPION

Eşti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind într-o continuă agitaţie toată ziua. Nu-ţi propune azi deplasări la distanţe foarte mari, pentru că nu deţii toate resursele pentru a face faţă unor călătorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasările scurte, prin împrejurimi, pentru că e nevoie de tine repede înapoi acasă. Chiar dacă eşti deja la drum, vei descoperi că apar tot felul de situaţii nedorite care nu te lasă să călătoreşti conform planurilor făcute de acasă, şi ori eşti nevoit să stai pe loc, ori să-ţi modifici traseul din mers.

SĂGETĂTOR

Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, ci gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc în care planează boala, tristeţea, sărăcia, pentru că te influenţează negativ mult prea tare, încât îţi va strica şi ţie ziua. Eşti o fire impresionabilă, ca atare poveştile celor din jur – care văd în tine o ureche bună de ascultat sau un umăr bun de plâns – te vor atinge rapid la coarda sensibilă. Nu ai nevoie de aşa ceva, pentru că ai şi tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie să accepţi să te împovăreze şi cu ale lor. Ieşi din acest mediu!

CAPRICORN

Nu ai prea multe motive de veselie astăzi, de parcă, la tot pasul, apar numai obstacole în planurile tale. Parcă nu te mai înţelegi cu nimeni, şi când vezi cât de agresivi sunt unii faţă de tine, preferi să te retragi în carapacea ta, nevăzut de nimeni, poate-poate aşa scapi de reacţiile pe care nu le meriţi. Izolându-te în spatele unei măşti de indiferenţă şi răceală doar ca să te protejezi de reacţiile negative ale celor care sunt irascibili şi răutăcioşi, ai putea respinge şi gesturi frumoase, care totuşi există în jurul tău. Dar ascuns în spatele acestei platoşe protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru că nu laşi pe nimeni să se apropie.

VĂRSĂTOR

Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei de azi, pentru că ai o orientare cu totul specială spre tot ce e legat de divinitate, biserică, de această latură mai sensibilă a vieţii. Probabil stai de vorbă cu cineva care are un efect major asupra ta prin astfel de discuţii cu tentă spirituală (cu un duhovnic, cu un teolog, cu un credincios practicant) şi te regăseşti foarte bine în spusele sale. Eşti gata să-l urmezi într-o călătorie spirituală ce are ca punct de pornire religia, relaţia ci divinitatea, pentru că rezonezi perfect cu acest domeniu. Nu e fanatism religios, e credinţă pură şi demonstrezi cât de puternică ţi-e credinţa!

PEȘTI

Chiar dacă e agitaţie mare în jurul tău şi părerile vehiculate par să se bată în cap, vei descoperi într-o zi că era necesară această luptă de idei. Tocmai prin varietatea lor şi prin energia emanată de acest conflict de opinii se va ajunge mai repede la o concluzie, pentru că fiecare îşi va pune mai intens mintea la contribuţie pentru a ajunge la o soluţie. Nu privi discuţiile cu ceilalţi ca pe un atac la persoană, ci ca pe o provocare ce are ca scop găsirea unei soluţii care să mulţumească pe toată lumea, dar trebuie să fii conştient că o vreme spiritele vor fi mai încinse!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

astrologie , horoscop , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
2240 locuitori

Podoimița este un sat din cadrul comunei Podoima din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Camenca și la 144 km de Chișinău. Populaţia satului Podoimița alcătuia 2 240 oameni în anul 2000. Satul Podoimița a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.