15 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2392
Horoscopul pentru 15 iunie 2019
15 iunie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2392

Horoscopul pentru 15 iunie 2019

BERBEC

Cineva încearcă să-ţi taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te aşteaptă, dar tu nu te laşi influenţat. N-au decât să bată pasul pe loc, blocaţi în depresie şi neputinţă, pentru că tu priveşti cu încredere spre viitor, pregătit pentru orice ar urma. Vei vedea că această atitudine pozitivă, încrezătoare va fi şi cea mai bună soluţie pentru a ajunge acolo unde doreşti, deoarece ceilalţi, care-şi fac griji din orice şi îşi toarnă cenuşă în cap, îşi reduc singuri şansele de a depăşi impasul. Nu te lăsa copleşit de veştile cu tentă negativă: în fond fiecare cu norocul lui!

TAUR

Nu poţi trece la etapele următoare, pentru că o acţiune începută mai demult a rămas nerezolvată şi îţi cere de urgenţă să te ocupi şi de ea. Este un moment bun să arunci o privire înapoi, la activităţi abandonate în trecut, deoarece acum deţii resursele necesare pentru a le duce la capăt cu brio. Fă ordine prin restanţe, prin datorii, prin chestiuni rămase neîncheiate, pentru că abia după aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poţi ocupa de chestiuni noi cât timp cari după tine atâtea treburi rămase în aer.

GEMENI

Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

RAC

Banii au un scop pozitiv astăzi: acela de a oferi o bucurie unui număr mai larg de persoane. Eşti darnic, gata de gesturi umanitare sau măcar să faci cinste prietenilor tăi cu o ocazie specială. Nici nu te uiţi la bani dacă ei sunt cheltuiţi cu acest scop, acela de a aduce zâmbetul pe chipul celor pe care îi ai aproape. Şi afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse în ultima vreme la un proiect în care ai investit tot ce aveai mai bun în tine. Eşti convins că viaţa îţi oferă triplu decât oferi, de aceea dai cât poţi!

LEU

Dacă vrei să primeşti de la viaţă ceva, mai întâi trebuie să oferi tu acelaşi lucru. Vrei respect, dar cum ai vrea să te respecte lumea dacă nici tu însuţi nu ai despre tine o părere prea bună? Iubeşte-te mai mult, meriţi mai multă grijă, pe care singur să ţi-o oferi, deci nu te mai privi în oglindă cu ochi critic. Apreciază ceea ce ai, ceea ce ştii, ceea ce eşti, şi arată lumii o imagine mai încrezătoare. Dacă tu emani încredere în propria persoană, vei vedea că şi oamenii din jur îţi acordă credibilitate. Respectul de sine naşte respectul lumii, şi dacă tu te vezi cu ochi buni, şi ceilalţi vor îndulci tonul.

FECIOARĂ

E o plăcere să-ţi revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulţime de lucruri interesante. Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora şi nici nu considera vorbele lor drept o cicăleală, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Când vei fi părinte, vei transmite şi tu mai departe aceste învăţături ca atare ţine-le bine minte şi transformă-le în principii sănătoase de viaţă. Prezenţa ta face bine celor dragi ţie, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faci o vizită sau să le dai un semn de viaţă.

BALANȚĂ

Ai multe motive de satisfacţie, de parcă ţi s-ar oferi din mai multe direcţii exact acele lucruri de care are nevoie inima ta. cel mai bine ar fi să te bucuri cu măsură, să nu te entuziasmezi prea tare, ci să aştepţi ca lucrurile să se aşeze pe un teren sigur înainte de a le spune tuturor! Cea mai mare bucurie a zilei e anturajul pozitiv în care te afli, pentru că ai norocul de a atrage alături de tine oameni tonici, veseli, optimişti, care îţi ridică şi ţie moralul. Totuşi, undeva în adâncul inimii a rămas o fărâmă de prudenţă care-ţi spune că ceva ciudat poate să se mai întâmple.

SCORPION

Ai nevoie de puţină linişte, pentru că sufletul tău e încărcat de emoţii care nu-ţi fac deloc bine. Detaşează-te de toate, ia-ţi o zi complet liberă şi ocupă-te de ceea ce-ţi bucură inima. Somn, muzică de relaxare, câteva ore de SPA, orice consideri că îţi umple bateriile merită pus azi în capul listei de sarcini, pentru că vor restabili nivelul tău optim de energie. Nu trebuie să faci nimic din ceea ce îţi provoacă stări negative ce teamă, de stres, de oboseală fizică sau psihică, deci adu-ţi aminte, pentru câteva ore, de tot ce doreşte sufletul tău şi oferă-i cu generozitate!

SĂGETĂTOR

Ai grijă ce-ţi propui, pentru că visul tău de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Rişti să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru tine. Eşti sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, ca atare poţi pica în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, ţi-ar putea crea mari neplăceri. Ai putea vedea cum visul tău cel mai important eşuează sau o ia pe o cale incorectă doar pentru că ai lăsat o tentaţie negativă să te conducă. Deschide bine ochii şi vezi şi punctele slabe din spatele aparenţelor înşelătoare!

CAPRICORN

Ai mai multe opţiuni în faţa ta, dar nu toate sună optimist. Sunt şi unele care conţin refuzuri, abandonuri, finaluri triste, dar şi mai multe care duc într-o direcţie optimistă şi bună. Acelea sunt calea potrivită, deci fă alegerea corectă dintr-o perspectivă clar pozitivă. Renunţă la negaţii, începe orice decizie sau alegere de-a ta cu o afirmaţie, cu termeni puternic pozitivi, şi ai să vezi că şi efectele deciziei tale de acum vor duce în cea mai promiţătoare direcţie. Spune da provocării şi apoi alege, din gama largă de variante pe care o ai la dispoziţie, pe cea care începe cu da! Da, pot, ştiu, fac, reuşesc!

VĂRSĂTOR

Copilul din tine cere să fie lăsat să se joace, deci ce-ar fi să uiţi vârsta din buletin şi să te comporţi ca şi cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viaţă? Sigur, e o figură de stil, dar ai şi tu dreptul să te distrezi, să zburzi, să-ţi cumperi jucării, deci lasă deoparte grijile specifice vârstei şi alătură-te celor mult mai tineri. Că ai sau nu proprii tăi copii, e ideal să-i ai alături şi să-i tratezi ca şi cum n-ai fi departe de vârsta lor. E modul tău de a te elibera de toarte şi vei vedea că a privi viaţa dintr-o perspectivă inocentă, pură, ca şi cum toate ar fi frumoase, e benefică oricui. Merită să vezi totul în roz!

PEȘTI

Petrece ziua aceasta în sânul familiei, pentru că acolo se naşte o atmosferă veselă, destinsă, ce va alunga orice problemă. Coboară-te cumva la nivelul celor mici care te vor copleşi cu bucuria lor. Glume, jocuri, feste, toate fac parte din meniu astfel încât să vă oferiţi unii altora, cu mult entuziasm, o zi de milioane. Nimic nu mai contează dacă şi tu îţi aduci aminte să mai fii copil, deci lasă haina celui matur şi plin de responsabilităţi deoparte şi fii gata de joacă! Umorul e la el acasă în familia ta, se râde în hohote, zâmbeşti cu gura până la urechi, deci totul sună a distracţie continuă!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1758 locuitori

Săseni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bahu și Săseni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Călărași și la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1758 de oameni. Satul Săseni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.