29 mai 2019, 10:40 Caleidoscop views 10392
Moldoveanul - cel mai bun barman la un concurs național
29 mai 2019, 10:40 Caleidoscop views 10392

Moldoveanul - cel mai bun barman la un concurs național

Cel mai bun barman din Moldova a fost desemnat aseară în cadrul finalei unui concurs național. Cîştigătorul este Anton Comac, în vîrstă de 26 de ani, originar din Orhei.

Premiul mare este o călătorie în orașul Cognac din Franța. Bărbatul, care face cocktailuri de cinci ani, participă la concurs pentru a doua oară.

„Anul acesta am depus mult efort, multă stăruință, m-am pregătit. M-am așteptat pentru locul întîi? Sigur că nu pentru că concurenții au fost foarte puternici, dar totuși undeva speram că o să fiu printre primele locuri", a declarat Anton Comac, barman.Chiar dacă profesia de barman este considerată una pentru bărbaţi, la concurs au participat şi trei fete.

Potrivit regulamentului, timp de două minute barmanii trebuiau să vorbească despre propriul cocktail, iar în alte şapte minute să-l prepare. Finala concursului s-a desfăşurat sub privirea a patru membri ai juriului, printre care şi reprezentantul unei fabrici de divin din Rusia. Spectatorii au rămas impresionaţi de operativitatea şi ingeniozitatea participanţilor.

În total, la competiție au participat 13 tineri.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1760
Populația:
1353 locuitori

Bogdanovca Veche este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1353 de locuitori. Satul Bogdanovca Veche a fost menționat documentar în anul 1760.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.