06 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2494
Horoscopul pentru 6 aprilie 2019
06 aprilie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2494

Horoscopul pentru 6 aprilie 2019

BERBEC

Nu ai parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă. Propunerile tale rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereţi, dar totuşi insistă să-ţi exprimi punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care eşti supus. Până la urmă tot vei convinge pe cineva să te asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine de la tine. Prin exemplu personal, poţi atrage atenţia asupra ideilor tale, ca atare trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu te supăra aşa de tare pe cei care resping dialogul.

TAUR

Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolvă ca prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectivă complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

GEMENI

Trebuie să te ocupi de un aspect care nu-ţi face nicio plăcere, dar de care nu poţi scăpa, ca atare taci şi suporţi situaţia aşa cum e. Consideră-l un sacrificiu necesar pentru a-ţi asigura mai apoi o evoluţie fără probleme. Orice început poate fi mai dificil, aşa cum simţi şi tu această zi, dar va veni momentul când vei aprecia forţa ta de sacrificiu de acum şi efectele acestui compromis se vor arăta într-o lumină optimistă. Să nu te sperii de eventuale surprize neplăcute picate din senin, deci lasă superstiţiile!

RAC

Situaţia financiară cunoaşte o clarificare, printr-o strategie nouă pe care o pui singur la cale. Nu neapărat o şi pui în practică tot acum, ci mai mult schiţezi direcţiile de abordare pentru perioada următoare ca să ştii pe ce poţi să te bazezi. Îţi pui mintea la contribuţie ca să găseşti soluţii salvatoare pentru a ţine sub control bugetul şi se pare că ai calităţile necesare pentru a face faţă cu brio! Poţi încheia noi contracte în avantajul afacerilor tale, poţi face o analiză retroactivă ca să ştii de unde vii şi încotro te îndrepţi.

LEU

Eşti chemat undeva departe de casă, dar pentru a onora invitaţia, ar trebui să renunţi la alte planuri făcute pentru azi. Se pare că merită să schimbi programul pe nepusă masă, pentru că la destinaţie te aşteaptă persoane care chiar au nevoie de tine şi te vor primi cu braţele deschise. Veştile pe care le primeşti din alte localităţi au un efect pozitiv asupra psihicului, de parcă ar fi informaţii pe care le aşteptai cu sufletul la gură şi care rezolvă ca prin farmec o serie de probleme care te stresau. Stai cu urechile la telefon şi cu ochii la uşă, pentru că nu se ştie ce surprize se ivesc!

FECIOARĂ

Nu te simţi bine în anturajul în care te afli astăzi. Dialogul e defectuos şi eforturile tale de a te face înţeles eşuează, pentru că nu ai parte de tovarăşi buni de discuţie. Unii sunt cu gândul doar la problemele lor şi nu aud ceea ce le spui tu, iar răspunsurile le care ţi le dau nu te satisfac. Fii pregătit să vorbeşti la pereţi, astăzi, pentru că nu prea te ascultă nimeni, dar tu insişti totuşi să-ţi expui punctul de vedere ca să-ţi faci datoria până la capăt.

BALANȚĂ

Începi şi tu să te îndoieşti că planul la care munceşti cu sârg are sorţi de izbândă când atâta lume se opune ideilor tale. Nu te lua după orice dispută care se naşte, ci ascultă mai întâi argumentele contra. Unii nu ştiu decât să contrazică, să critice, să pună beţe în roate, fără a oferi soluţii viabile în schimb. Cel care ţi se opune azi cu atâta încăpăţânare nu are o idee mai bună, ci aşa îi place lui să comenteze tot ce aude de la alţii. Dacă ar avea un sfat, ar merita ascultat, dar dacă e doar un refuz şi atât, fără nimic care să-i susţină punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atenţie.

SCORPION

Ai o mulţime de plăţi curente de adus la zi, dar înainte de a decide cât şi unde dai, mai bine te-ai gândi la datoriile cele mai mari. Ele cer atenţie mai mult ca oricând. Te vei simţi mult mai liber după ce vei şterge de la lista de restanţe o sumă cu multe zerouri. Fă un efort să scapi de o factură care îţi stă pe cap de ceva vreme. Chiar dacă nu e o sumă mare, ai tot amânat-o până când rişti deja să intri pe penalităţi, ca atare fă tot posibilul s-o plăteşti ca să scapi de-o grijă şi să te poţi gândi la alte plăţi viitoare.

SĂGETĂTOR

Nu ai parte de tovarăși de încredere, de parcă ai fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul să scape de responsabilităţi cât mai repede. Cum să te bazezi pe sprijinul lor când ei nu se gândesc decât la distracţie, la concediu, la orice, numai la muncă nu? N-ai cu cine lucra! Ori îi obligi să se apuce serios de treabă, ori îţi vezi singur de sarcinile asumate, pentru că, alături de ei, ai putea avea şi tu de suferit. Neseriozitatea lor ar putea afecta şi reputaţia ta.

CAPRICORN

E posibil să dai piept cu greutăţi de netrecut, care te-ar putea obliga să-ţi schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumită situaţie. Poate accepţi, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tău de acţiune, şi de aici vor apărea şi rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reuşitelor, dar este favorabilă altor abordări decât înainte, deci e bine să te foloseşti o astfel de conjunctură pentru a descoperi o altă viziune necesară evoluţiei tale viitoare.

VĂRSĂTOR

Finalul brusc la care ai ajuns te lasă fără replică şi te face să aluneci spre o depresie greu de controlat. Sigur că nu e rezultatul pe care l-ai preconizat atunci când ai pornit la drum, sigur că îl poţi considera un eşec şi pentru că te prinde într-o pasă proastă, din punct de vedere emoţional, ai teninţa de a agrava situaţia cu emoţii negative şi procese de conştiinţă în care te găseşti vinovat de toate. Ai avea nevoie de cineva care să te stimuleze să treci peste acest hop, dar nu prea ai pe cine te baza.

PEȘTI

Nu ştii ce să alegi în situaţia de faţă, pentru că ai la dispoziţie două variante, din care numai una duce cu adevărat la un rezultat. Dacă nu o alegi cu grijă pe cea potrivită, ai putea ajunge într-un impas din care singura soluţie ar mai fi renunţarea. Nu te grăbi să oferi răspunsul imediat, mai ai ceva timp să chibzuieşti, să cântăreşti argumentele pro sau contra, să te informezi din mai multe surse şi, după ce te vei edifica, vei extrage o concluzie. Nu-ţi cere nimeni să decizi pe loc, deci ia-ţi un răgaz de gândire!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
201 locuitori

Valea Florii este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Vale Florii a fost întemeiat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.