01 martie 2019, 19:00 Caleidoscop views 4642
Horoscopul pentru 2 martie 2019
01 martie 2019, 19:00 Caleidoscop views 4642

Horoscopul pentru 2 martie 2019

BERBEC

Bucură-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveşte numai jumătatea plină a paharului pentru că sigur ai realizat multe din ce ţi-ai propus şi ai cu ce te lăuda. Lasă modestia la o parte, nu are rost să îmbraci o haină smerită care nu ţi se potriveşte, când tu ai atâtea lucruri minunate cu care te poţi prezenta lumii cu cea mai strălucitoare atitudine de învingător. Ai un mare motiv de satisfacţie, ori un succes recent, ori un an plin de reuşite care te face să extragi acum o concluzie pozitivă despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, aşteptând să te laude alţii, ci vorbeşte singur de motivele tale majore de satisfacţie.

TAUR

Ai făcut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat în jurul unui scop comun, dar nimic nu e veşnic. Nici prieteniile nu durează o viaţă, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea să te retragi din acest mediu şi să-ţi cauţi alt sens. Priveşte înapoi, la perioada în care ai fost parte din acest grup, cu deplină recunoştinţă, pentru că ai învăţat multe de la acei oameni care ţi-au ţinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul să pleci. Grupul se destramă şi numai de voi depinde ce amintire vă veţi purta unii altora de acum înainte.

GEMENI

Chiar dacă simţi că nu ai obţinut chiar ceea ce doreai, nu renunţa să speri! Nu cumva ţi-ai pierdut curajul să ceri mai mult de la tine, de la oameni, de la viaţă? Învaţă să ceri ca să primeşti, pentru că nu stă întotdeauna doar în puterile tale să ajungi acolo unde doreşti. O rugăciune trimisă spre cer, în felul cel mai confortabil ţie, face enorm, de parcă ai fi acum în conexiune directă cu cei care îţi pot ţie îndeplini dorinţa, deci nu te sfii să chemi în ajutorul tău toate forţele universului. Poţi primi mai mult decât ai putea crede, deci începe să-ţi creezi cu gândul şi cu inima lumea pe care ţi-o doreşti. Crede cu tărie că dorinţa ta se va materializa şi aşteaptă să devină realitate.

RAC

Nu te poţi exprima în voie, ca şi cum au pus stăpânire pe tine doar emoţii negative. Îndoiala, teama, nesiguranţa, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari duşmani pentru tine, pentru că nu te lasă să spui ce simţi sau ce gândeşti. Ai mereu impresia că ceva îţi blochează evoluţia, că nu ai voie să mergi mai departe, ci baţi pasul pe loc prins într-o capcană din care nu poţi evada momentan. Ia o pauză, profită de acest răgaz, chiar dacă nu e unul dorit, pentru a-ţi mai trage sufletul şi a analiza la rece ce anume te ţine pe loc. De mâine vor merge din nou lucrurile!

LEU

Marea ta preocupare e aceea de a lăsa trecutul în ordine perfectă, ca nimic să nu te întoarcă vreodată înapoi. Azi te preocupă situaţia financiară şi faci tot felul de calcule despre cum să termini anul cu un bilanţ pozitiv şi în echilibru perfect. Ai putea găsi o mulţime de idei profitabile prin care să reuşeşti să-ţi achiţi şi ultimele datorii, ca să rămâi după aceea, cu lista de restanţe goală. Nimeni nu te întrece la acest capitol, pentru că dai dovadă de spirit practic, de o bună organizare, de spirit econom şi un dram de zgârcenie, atât cât să nu dezechilibrezi nimic din nivelul la care ai ajuns. Bravo ţie pentru capacitatea ta de a-ţi administra atât de bine rezervele!

FECIOARĂ

Iubirea este cel mai minunat dar al acestei zile şi te laşi îmbrăţişat de emoţii, de senzaţii, de trăiri, de fluturii din stomac. Poate fi ziua când chiar Cupidon bate la uşa ta ca să-ţi aducă o surpriză minunată sau te transformi tu în mesagerul iubirii. Trimite iubire în jurul tău la cote maxime, pentru că ai de unde oferi, inima ta e plină, dă pe afară de sentimente puternice ce se cer împărtăşite, eliberate, transmise în eter, către cei care au nevoie de această energie minunată! Inima ta bate mai tare, poate pentru că şi tu primeşti pe tavă gesturi superbe de afecţiune, ce te fac să spui că eşti fericit şi că îţi place această senzaţie fantastică de a iubi şi a fi iubit cu adevărat!

BALANȚĂ

Visul tău cel mai important se construieşte sub ochii tăi, din mâinile tale, deci depinde doar de investiţia ta de energie şi timp. Nimic nu ţi se oferă pe tavă, deci nu pretinde ca alţii să-ţi ofere pe gratis ceea ce vrei să obţii, pentru că doar tu eşti cel care conduce această maşinărie spre succes. Deţii toate resursele pentru a clădi ce ţi-ai propus, dar trebuie să fii realist şi conştient că nimeni nu va face ceva în beneficiul tău, ci numai tu însuţi. Fiecare cu interesele proprii, deci să nu te mire că ceilalţi rămân surzi la cerinţele tale. Tu personal, pe cont propriu, poţi face orice, deci nu te baza pe alţii!

SCORPION

Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment demult anunţat, dar care tot întârzia să apară. Aproape că nici nu-l mai credeai posibil, dar iată că azi primeşti unele semnale că acesta e din ce în ce mai aproape! Foloseşte fiecare clipă care te mai desparte de acel moment, nu lăsa timpul să se scurgă doar stând şi aşteptând, deoarece vei vedea cât de important e fiecare minut care duce într-acolo! Toată investiţia ta de zile şi luni întregi se va materializa într-o reuşită de proporţii ce te va determina să spui mulţumit că a meritat aşteptarea!

SĂGETĂTOR

Situaţia în care te simţi, momentan, prins ca într-o capcană nu merită atâta stres cât consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai uşor la normal dacă priveşti totul detaşat, calm, pozitiv, ca şi cum e doar un impas banal peste care vei trece uşor. Fii convins că totul are rezolvare şi, cu cât te stresezi mai mult, cu atât poţi complica şi mai mult lucrurile, ca atare priveşte detaşat situaţia, ca şi cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru că această atitudine zen te va ajuta să clarifici mai repede situaţia. După ce va trece, vei uita atât de repede de ea, tocmai pentru că era ceva total neînsemnat, dar căreia i-ai acordat prea multă atenţie.

CAPRICORN

Nu căuta aproape de tine – în timp sau spaţiu – lucrurile cele mai bune, pentru că veştile excelente vin de departe. Priveşte dincolo de limitele lumii tale strâmte, la kilometri distanţă sau la luni de zile în avans, pentru că fiecare gând investit acum pentru ziua de mâine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite. Fă planuri, ai curaj să clădeşti, cu mintea şi cu sufletul, vise cât mai înalte, dar dă-le deja startul, pentru că eşti pe drumul cel bun spre împlinirea lor. Vei găsi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma în realitate! Nu aştepta ca miracolele să aibă loc chiar în curtea ta. Ele apar abia de acum sau de aici înainte!

VĂRSĂTOR

Eşti cam nervos şi, dacă nu ţii sub control manifestările agresive, poţi strica ziua altora! Fii mai atent ce spui şi cum te comporţi mai ales cu cei care ţin la tine. Nu ţi-ar păsa să scoţi din sărite un străin pe stradă, dar să îl faci să sufere pe omul cel mai drag ţie, nu ţi-ar cădea tocmai bine! Alege-ţi cu grijă vorbele, mai ales dacă cel de lângă tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru că nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multă înţelegere. Pune-te în pielea lui un pic şi vezi ce simţi…

PEȘTI

Uneori, îţi ascunzi marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele să nu mai prindă contur. Te înşeli, exact asta trebuie să faci, să verbalizezi, să spui clar şi răspicat ce anume doreşti, nu doar să ţii dorinţele tale ferecate în suflet. Dă-le voie să se manifeste printr-o atitudine optimistă, exprimă în cuvinte ce vrei să primeşti, lasă vocea aceea interioară care vorbeşte timid să strige şi în exterior ce vrei, pentru că numai aşa vei fi auzit. Găseşte o cale pentru a-ţi exprima dorinţele într-o formă mai sonoră, publică, scrie-le, rosteşte-le tare, fă ceva prin care ceea ce auzi în interior să se audă şi în afară.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1741 locuitori

Rădeni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Rădeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Călărași și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1741 de oameni. Satul Rădeni a fost menționat documentar în anul 1437.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.