07 februarie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2523
Horoscopul pentru 7 februarie 2019
07 februarie 2019, 09:00 Caleidoscop views 2523

Horoscopul pentru 7 februarie 2019

BERBEC

E o plăcere să lucrezi într-un mediu stimulativ, în care ideile tale sunt îmbrăţişate imediat, în care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te încurajează să-ţi exprimi punctele de vedere şi te susţine să le şi pui în aplicare. Primeşti de la ei aprobări, confirmări, idei suplimentare, încât ţi-e mai mare dragul să colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urmă de competiţie în preajmă şi cât timp se menţine această atmosferă pozitivă şi primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Înconjoară-te de oameni care te apreciază dacă vrei să ai o zi de succes şi fugi de invidioşi sau critici!

TAUR

Cu tovarăşul potrivit alături, eşti gata să dai startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie şi ambiţie din partea amândurora. Împreună, totul va merge excelent, pentru că fiecare investeşte ce are mai bun şi ce ştie mai bine! Vă completaţi perfect unul pe altul, vă susţineţi reciproc, vă sfătuiţi în permanenţă, iar această bună colaborare se va lăsa cu succese de care veţi beneficia laolaltă. Singuri, fiecare, separat, nu aţi avea aceleaşi rezultate, dar în tandem totul evoluează mult mai uşor!

GEMENI

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ca să ştie că este cineva alături, dar nu insista să duci tu tot greul în locul său! El nu ar face la fel pentru tine.

RAC

Te simţi ciudat azi în pielea ta, parcă toată lumea te ocoleşte, parcă nimeni nu te înţelege sau nici măcar nu observă că exişti, ceea ce naşte o stare emoţională negativă în inima ta. Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezintă, tocmai de aceea lumea preferă să nu te bage în seamă, poate aşa îţi trece. Totuşi, tu eşti cel contradictoriu: vrei să te retragi în lumea ta şi să stai pe margine, dar în acelaşi timp suferi că lumea te ignoră, că nu eşti primit în societate cu braţele deschise. Hotărăşte-te odată: vrei să te izolezi şi să-ţi vezi de ale tale sau să te integrezi printre ceilalţi şi să comunici, fără să mai vezi în jur doar inamici, supărări şi persecuţii?

LEU

Oamenii pe care îi atragi azi alături de tine nu sunt compania cea mai potrivită pentru ce ţi-ai propus. Sunt pesimişti, negativişti, neputincioşi, îl iau pe nu în braţe şi se plâng întruna, încât asocierea cu ei mai degrabă te ţine pe loc, decât să te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fără ajutorul lor, pentru că ai să vezi că, în loc să pună umărul la planul comun, îţi iei pe umeri şi sarcinile lor, pentru că vezi că nu ştiu ce să facă sau nu au curaj să acţioneze. Decât cu asemenea ajutoare care te ţin blocat pe loc, mai bine singur. Cu ei sau fără ei, tot atât durează, dar măcar ajungi acolo unde vrei prin forţe proprii şi în stilul tău, fără să munceşti pentru alţii!

FECIOARĂ

În loc să stai şi să analizezi pe toate feţele o problemă, mai bine ai pune mâna pe unelte să rezolvi acea situaţie, pentru că e o chestiune care cere acţiune, nu analiză. Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fără să mai aştepţi confirmări de la alţii. Stă numai în puterea ta să rezolvi totul ca la carte, pentru că ai şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie ca să te apuci serios de treabă şi să ajungi la un rezultat demn de laudă. Nu e nevoie de teorie aici, ci de practică, de aceea eşti stimulat să te implici trup şi suflet în această acţiune şi s-o duci la capăt cu brio. Nu te crampona de întrebări inutile sau analize detaliate.

BALANȚĂ

Primeşti un stimulent mai mult decât binevenit într-un moment în care erai gata să abandonezi un plan care nu te mulţumea prea tare. Cineva este alături de tine şi îţi spune că se poate, că e un proiect cu sorţi de izbândă, iar susţinerea sa îţi face bine. Uneori ai nevoie de astfel de cuvinte de suport care să te îmbărbăteze pentru că slăbiciunile din tine devin mai puternice decât voinţa. Dar acum, iată, capeţi iar curaj şi energie şi mergi mai departe depăşind cu brio impasul ce te ţinuse pe loc.

SCORPION

Azi poţi fi cavalerul în armură strălucitoare pentru o persoană care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din întuneric, din suferinţă, din singurătate. Practic, tu lupţi pentru drepturile sale, uiţi de propria ta viaţă doar pentru a sări în ajutorul lui şi nimic nu te încântă mai mult decât să observi măcar o schiţă de zâmbet pe chipul lui. O faci dezinteresat, necondiţionat, sincer, cu dragă inimă, oferind tot ce ai mai bun în tine pentru a-l proteja. Deţii toate armele de care e nevoie pentru o victorie deplină, eşti persoana cea mai potrivită să preia pe umerii săi asemenea misiuni eroice, pentru că eşti curajos şi pregătit de orice.

SĂGETĂTOR

Nu poţi colabora cu grupul în care te afli astăzi, pentru că toţi par preocupaţi de cu totul alte probleme şi nu de scopul pentru care v-aţi adunat la un loc. Sunt împovăraţi de propriile necazuri de acasă şi de aceea nu le stă gândul la sarcinile de serviciu. Nu daţi randament împreună şi mai bine n-ar mai fi de faţă, că nu ai cu cine lucra. Dacă ar apărea cineva cu spirit de conducător care să-i motiveze pe toţi să se concentreze la o singură activitate, lucrurile ar putea să se mai urnească. Nu reuşeşti să-i stimulezi ce influenţează ei pe tine încât eşti gata să renunţi.

CAPRICORN

Te simţi binecuvântat azi de prezenţa unei persoane pe care o admiri enorm, pe care încerci să o imiţi din anumite puncte de vedere şi să-i calci pe urme. Ai şansa de a sta în preajma sa, de a-i simţi influenţa, de a-i primi îndrumările, şi te consideri de-a dreptul norocos pentru acest privilegiu! Ai enorm de învăţat de la acest om care îţi este superior, pentru că e un maestru în domeniul în care tu încă acumulezi cunoştinţe. Ia notiţe şi stai cu urechile pâlnie la lecţiile pe care ţi le oferă, poate deloc pe gratis, pentru că poate fi vorba şi de un curs plătit, dar eşti încântat de tot ce auzi. Închei ziua cu un sentiment de bogăţie intelectuală şi spirituală!

VĂRSĂTOR

Cariera este locul celor mai minunate evenimente, dar nu neapărat datorită calităţilor sau talentelor tale, ci mai degrabă datorită unor auspicii norocoase de care ai parte numai tu. Treci prin locul potrivit în momentul potrivit şi ai şansa rară de a arăta ce ştii şi ce poţi, ceea ce poate deveni punctul de plecare spre un succes neaşteptat. Nici nu e nevoie de eforturi susţinute, ci doar de un prilej excelent de a interveni cu o vorbă, cu un gest, cu o acţiune exact când era mai mare nevoie de ele, ceea ce va atrage atenţia asupra persoanei tale, adunând laude şi felicitări sincere.

PEȘTI

Ai mai multe planuri pentru perioada următoare, dar nu te poţi concentra asupra ambelor în acelaşi timp. Fă distincţie clară între marile tale proiecte şi nu te apuca de două în acelaşi timp, pentru că ştii cum se spune: nu fugi după doi iepuri că nu prinzi niciunul! Greu va fi să te decizi asupra unei singure direcţii, dar când vei vedea ce bine înaintează lucrurile chiar după primii paşi, vei avea garanţia că ai făcut alegerea cea bună. Nu renunţa la planul de rezervă, pentru că, după ce-l vei încheia pe primul, te vei putea ocupa şi de celălalt! Dar nu deodată!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2019

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1948
Populația:
1199 locuitori

Găleştii Noi este un sat din cadrul comunei Găleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Strășeni și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1199 de oameni. Satul Găleștii Noi a fost înființat în 1948.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.