04 februarie 2019, 16:45 Caleidoscop views 12416
O chișinăuiancă ar putea deveni femeia cu cel mai bun zîmbet din Univers
04 februarie 2019, 16:45 Caleidoscop views 12416

O chișinăuiancă ar putea deveni femeia cu cel mai bun zîmbet din Univers

La sfîrșitul lunii ianuarie a început etapa de selecție pentru concursul internațional de frumusețe "Smile Universe 2020". Evenimentul este organizat pentru al patrulea an consecutiv, însă de data aceasta a avut schimbări semnificative.

De acum încolo, finala se va desfășura exclusiv în format offline, iar desemnarea cîștigătoarei este amînată pînă la sfîrșitul anului, informează bloknot-moldova.

În acest an, frumoasa cu cel mai bun zîmbet va fi aleasă la sfîrșitul lunii septembrie 2019, iar ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la Moscova. În următorii ani, organizatorii intenționează să desfășoare concursul la Cannes, Monaco sau Barcelona.

Astfel, în septembrie, dintre șapte finaliste va fi aleasă o singură cîștigătoare. Particularitatea concursului este acela că, deși participantele vor fi din țări diferite, în finală pot ajunge cîteva candidate din aceeași țară.

Compatrioatele noastre continuă să dovedească că sînt printre cele mai frumoase fete din lume – o mamă tînără din Chișinău, Lidia Șicica, a reușit deja să depășească mai multe concurente și să intre în sferturile de finală ale competiției. În chestionarul său, Lidia a notat că lucrează în calitate de manager de proiect într-o companie comercială, are 28 de ani și este mama unui copil. Cu toate acestea, pe lîngă faptul că este foarte frumoasă, ea este deținătoarea unui zambet cu adevarat hollywoodian.

Pentru a participa la concurs, trebuie îndeplinite mai multe condiții - în primul rînd, femeile cu vîrsta cuprinsă între 23 și 45 de ani trebuie să fie căsătorite și să fie mame cel puțin a unui copil. Pe lîngă toate acestea, nu există restricții în ceea ce privește cetățenia - la eveniment pot patricipa fetele din orice țară.

Alte participante pot completa chestionarul pe site-ul oficial al concursului pînă la sfîrșitul lunii februarie 2019.

Sursa: bloknot-molova.md

Cuvinte cheie:

Zîmbet , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
3108 locuitori

Trinca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Trinca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Drăghiște, la 25 km de orașul Edineț și la 40 de km de stația de cale ferată Lipcani. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3108 oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.