03 ianuarie 2019, 12:20 Caleidoscop views 11728
Semnele zodiacale de foc, cele mai avantajate în 2019
03 ianuarie 2019, 12:20 Caleidoscop views 11728

Semnele zodiacale de foc, cele mai avantajate în 2019

Semnele zodiacale de foc sînt cele mai favorizate în anul 2019. Planeta Jupiter, planeta șansei, norocului și oportunităților, se află în Săgetător pînă la începutul lunii decembrie. Iar pentru că semnele de foc sînt în rudenie cu semnele de aer, într-o mare măsură sînt și ele favorizate față de celelalte elemente din zodiac, a comunicat astrologul Sergiu Iordachi.

Berbecii în 2019 au o mulțime de perspective și șanse pe care le pot implementa. În acest an, ei pot începe proiecte și planuri ambițioase și vor găsi răspunsuri la întrebările care-i frămîntă. Important este să-și depășească teama pentru că norocul merge într-un pas cu ei. Pentru că Jupiterul va traversa casa a noua a Berbecilor, este posibil ca ei să facă călătorii importante, inclusiv pentru a începe studii acolo. În domeniul afacerilor, berbecii pot contacta cu parteneri din străinătate și obține de la ei diverse avantaje.

Leii au un an plin de oportunități, dar este necesar să-și stabilească clar prioritățile. Prin faptul că Jupiter trece prin a cincea casă a lor, casă care guvernează dragostea, copii, hobby-urile, dar și scena, leii au mare reușită în activitatea lor pe scenă sau în general în activitatea publică, devenind mai creativi. Leii care nu sînt într-o relație, au oportunitatea de a întîlni dragostea. Planeta Jupiter încurajează achizițiile. Ei își pot cumpăra lucruri scumpe, chiar luxoase, precum case și mașini.

La Săgetători, Jupiterul trece prin casa întâi. Asta îi face să fie mai încrezători în sine, avînd astfel libertatea și curajul de a se antrena în orice activitate. În anul 2019 se pun bazele unui ciclu care va dura 12 ani și acum se pun începuturile. Săgetătorii au curajul de a începe o afacere și chiar le reușește. Tot în acest an este oportună creșterea lor în carieră.

Semnele de aer sunt și ele avantajate în acest an. Balanțele vor fi destul de selective în ceea privește anturajul lor ce ține de comunicare. Totodată, este șansa de a avea în mediul lor persoane influente care să-i ajute în atingerea obiectivelor, fie că e vorba de serviciu, studii sau afaceri. În dragoste balanțele trebuie să înțeleagă că există o limită pentru tot. În primăvara anului 2019, Uranusul traversează casa a șaptea, casa relațiilor, astfel pot avea loc unele fenomene surpriză ce ține de relații, creînd o instabilitate. Balanțele trebuie să dea dovadă de mai puțină încăpățînare și să manifeste mai multă tărie. În plan financiar nu trebuie să încurce risipa cu generozitatea. De asemenea, 2019 este un an bun pentru conceperea unui copil.

La Vărsători, Jupiterul trece prin casa a unsprezecea, casa prietenilor, a activităților colective, a planurilor comune. Pentru ei anul este o șansă bună de creștere intelectuală și spirituală. Vărsătorii au șanse mari ca visurile lor să se îndeplinească. Casa prin care trece Jupiterul e legată de activitățile publice, astfel în 2019 poate apărea o nouă direcție de activitate publică a vărsătorilor.

Pentru Gemeni, Jupiterul trece prin casa a șaptea, unde sunt oportunitățile parteneriale, cele legate de cuplu, afaceri și interacțiuni. Gemenii formează dependențe de anturaj și de mediu. Este necesar ca aceștia să fie mai cumpătați, că de altfel pot intra într-un conflict. Nu trebuie să meargă dintr-o extremă în alta.

Pentru a-și realiza scopurile, în 2019 vor trebui mai mult să muncească Capricornii. Pentru că actualmente Saturnul traversează zona Capricornului, oarecum sînt accentuate calitățile precum pragmatismul și seriozitatea acestui semn. Pe de altă parte, aceștia pot fi constrânși sau se pot plânge pe lipsa de timp pentru sine însuși. Saturnul poate avea influențe la nivel fizic. Capricornii pot slăbi în greutate. Tot în 2019, dușmanii ascunși se pot activa, ei trebuie să fie pregătiți pentru înșelăciuni din partea lor. Tot Capricornii trebuie să fie gata de vizite ale organelor de control sau ale forțelor de ordine, de care ei nu se vor putea ascunde.

Fecioarele au șansa să întîlnească partenerul sau partenera ideală în 2019, dar totodată sînt șanse să fie înșelate.

Taurii pe de o aparte au șanse bune în 2019 pentru a face anumite investiții, pe de altă parte se poate agrava situația pentru cei care au de întors un credit sau au datorii. Se pot accentua anumite crize în viața lor încă din primăvară anului. Partea bună e că sînt în fața unor schimbări cardinale. Este important ca să nu se piardă, să închidă ușa trecutului și să fie deschiși viitorului.

În viața Scorpionilor pot intra persoane noi cu care vor fi în viitor prieteni sau parteneri, dar care nu vor fi de mare nădejde.

Pentru Pești luna martie e cea mai norocoasă. 2019 e o perioadă în care ei sunt mai interiorizați, mai sensibili la lucrurile frumoase. Pot avea mare succes în artă, actorie. În 2019, Jupitorul va fi în casa a zecea a Peștilor, ceea ce oferă o șansă de ascensiune în carieră. Tot în 2019 este important ca relațiile cu părinții să fie îmbunătățite. Totodată, unii pot câștiga simpatia publicului, alții se pot căsători cu șefii de la serviciu.

Pentru Raci, anul 2019 este un an plin de muncă. Este important ca ei să acorde atenție sănătății, pentru că se pot acutiza probleme ce țin de sistemul endocrin și problemele cu ficatul. Tot în 2019, Racii au bune oportunități de a-și schimba job-ul. Racii nu vor fi atît de încrezătorii în parteneri și vor tinde să se țină la distanță, să creeze un zid în comunicare.

2019 este anul porcului galben de pămînt.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

zodie , 2019 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11575
Populația:
3003 locuitori

Feteşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Feteşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, fiind situat la 18 km de oraşul Edineţ, la 30 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi  la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3003 oameni. Denumirea veche a satului, cu care este  atestat documentar în anul 1575 este Hriţeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.