Arată noutățile începînd cu...

eye 5427 Vizualizări

De ce cei mai deștepți nu întotdeauna devin cei mai de succes


Alice Boyes, fost psiholog clinic din SUA, autorul cărților «The Healthy Mind Toolkit» și «The Anxiety Toolkit» consideră că înaintarea oamenilor deștepți în carieră este împiedicată de cinci cauze principale.

Marc a fost mereu unul dintre cei mai buni elevi din clasă. Cariera lui ar putea fi considerată bunicică, însă dacă intră pe Facebook el vede că colegii de clasă, care au învățat mai slab ca el, au obținut mai multe succese. La fel și în prezent: unii colegi l-au depășit în urcușul pe scara carierei. Uneori el se întreabă : «Unde greșesc?»

E o situație cunoscută? Posibil, și te afli într-o asemenea situație, sau un colaborator ori o persoană apropiată are o problemă similară. În formă pură, intelectul este, desigur, un mare avantaj, însă nu e suficient doar el. Uneori motivul pentru care oamenii inteligenți nu obțin tot ce-și doresc este faptul, că ei înșiși își pun piedici. Dacă te afli într-o asemenea situație, îți aducem o noutate bună: după ce-ți vei conștientiza defectele, le vei putea înlătura. Iată cinci probleme cu care se confruntă de cele mai multe ori oamenii deștepți.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Cuvinte cheie:

succes , minte

Localităţile Moldovei şi diasporei

Rîbnița

Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Citeşte mai departe