03 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4061
Horoscopul pentru 3 decembrie 2018
03 decembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 4061

Horoscopul pentru 3 decembrie 2018

BERBEC

Conflictele care se încing peste tot sunt cele mai grele obstacole în planurile tale, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că lumea îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Şi tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, şi tu te-ai opus, şi tu ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să judece părerile tale. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară aici şi trebuie reparată cumva. Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ţi nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi ai să vezi că lucrurile vor merge iar ca pe roate.

TAUR

Nu te grăbi să porneşti într-o direcţie nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun să stai şi să chibzuieşti profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul. Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm şi încredere în scopul pe care vrei să-l atingi, ritmul de evoluţie va fi unul bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simţi că toate sunt la cote maxime.

GEMENI

Ai două direcţii la dispoziţie, dar niciuna nu-ţi inspiră mai multă încredere pentru a te decide rapid. Stai în cumpănă, analizezi situaţie pe toate feţele, înainte de a spune la ce variantă te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, să alegi o cale iar peste câteva zile deja să regreţi, gândindu-te ce-ar fi fost dacă porneai în cealaltă direcţie? Dacă ai putea amâna marile hotărâri pe altădată, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reuşi să vezi lucrurile echidistant şi lucid, având mereu dubii şi semne de întrebare fără răspuns.

RAC

Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atragi alături de tine pentru acelaşi scop. Trebuie să fii foarte atent la colaboratori, pentru că ai tendinţa de a aduna oameni pesimişti, negativişti, care ţi-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas, şi degeaba ai tu chef de acţiune şi elan, dacă ceilalţi te trag înapoi ca o ghiulea prinsă de picior. Selectează cu mai multă exigenţă colegii pe care să te bazezi, pentru că nu poţi face treabă bună cu cei care se plâng întruna sau spun nu la orice hop.

LEU

Dacă vezi că s-au aliat o grămadă de rivali împotriva ta şi se opun cu vehemenţă părerilor tale, ar fi bine să nu ţii cont de aceştia. Unii nu ştiu altceva decât să critice ceea ce fac alţii, ca atare, ca să depăşeşti cu bine afrontul, ar fi bine să fii mai întâi de acord tu singur cu propriile tale alegeri. Dacă nici tu nu eşti sigur că ai făcut cea mai bună alegere, cum ar vrea ca ceilalţi să te aprobe? Fă pace cu tine, acceptă-ţi deciziile aşa cum sunt şi militează pentru deciziile luate, fără a te bloca în disputele din jur. Dacă vrei ceva anume, poţi obţine prin forţe proprii, chiar şi fără acceptarea lumii!

FECIOARĂ

Nu te baza pe ce îţi spun alţii că e mai bine să faci, pentru că tu vei obţine cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Eşti mult prea creativ şi liber ca să urmezi ordine date de alţii, deci permite-ţi libertatea de a o lua şi pe alte căi decât ţi se spune, de a mai încerca şi alte variante, pentru că vei descoperi căi mult mai interesante. Fii tu temerarul, deschizătorul de drumuri, exploratorul trăsnit care vine şi cu alte idei decât toată lumea şi, chiar dacă mulţi nu sunt de acord cu ideile tale, nu le abandona. Într-o zi îţi vor da dreptate şi te vor urma şi ei, dar, la început, orice pionier e privit cu un dram de ironie. Nu pune la suflet glumele lor, ci mergi pe calea ta cu elan!

BALANȚĂ

Eşti gata să te îndrăgosteşti de un vis, de o imagine, de o poveste care te face să zbori printre norişori. Visezi frumos, iubirea te face mai idealist, dar şi un pic mai credul, încât eşti gata să crezi orice dacă e legat de iubire. Da, e frumos să trăieşti într-un basm frumos, cu prinţi călare pe cal alb, dar înainte de a te lăsa purtat pe aripi de poveste, încearcă să lupţi cu vălul de iluzie care se lasă peste mintea şi inima ta, ca nu cumva să creezi o lume imaginară care, într-o zi, se va destrăma ca un balon de săpun. Mai bine priveşti iubirea realist, îl vezi pe cel din faţa ta aşa cum este, nu aşa cum ţi-l doreşti tu, nu-l mai învălui într-o aură idealizată, ca să nu cazi în mrejele unei idile imposibile. Ţine sub control tendinţa de a visa în iubire, pentru că s-ar putea să ajungi prin locuri unde relaţia voastră nu poate ajunge…

SCORPION

Ţine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multă experienţă, pentru că ştie ce spune şi merită ascultat. Îţi oferă un pont, o soluţie practică, o idee salvatoare care poate echilibra ca prin farmec una din problemele care te frământă. Nu sta să o analizezi pe toate feţele, pentru că sfatul e verificat şi şi-a arătat de multe ori eficienţa. Dacă pui la îndoială, nu faci altceva decât să consumi timp şi energie pentru a ajunge la aceleaşi rezultate şi la aceeaşi concluzie: că e soluţia optimă, Foloseşte-te de acest pont preţios, pentru că lucrurile revin la normal dacă îl valorifici cu încredere.

SĂGETĂTOR

Munceşti cu sârg, dar nu te preocupă sarcinile care se află acum pe rol, care ţi se par banale şi simple, ci nişte proiecte de viitor de la care ai mari aşteptări. Tu nu priveşti decât mult înainte, în perspectivă îndepărtată, pentru că rezultatele eforturilor de acum se vor arăta atunci, peste luni de zile! Ai mari speranţe de la aceste planuri de care te ocupi cu seriozitate şi sârg, şi eşti conştient că succesul depinde numai de resursele pe care le pui în joc pentru a ajunge acolo. Nimeni nu va munci pentru tine, deci hai, pune mâna pe unelte şi construieşte cerea ce vrei să obţii. Ceea ce proiectezi tu acum în viitor, va deveni realitate prin forţele tale.

CAPRICORN

Te laşi condus complet de o persoană care îţi inspiră maximă încredere. E un om respectabil, deosebit, care iese în evidenţă prin personalitatea sa luminoasă şi puternică, deci poate fi un exemplu demn de urmat de către tine. Ceea ce ştie, ceea ce face, ceea ce spune, toate sunt speciale, bine documentate, şi peste toate aceste calităţi mai are şi o carismă căreia nimeni nu-i rezistă. Şi tu cazi în mrejele sale, dar cu un scop benefic ţie, pentru a primi de la el sfaturile cele mai de încredere, o intervenţie salvatoare la momentul cel mai potrivit. Practic, depinzi de ce face el pentru tine şi te laşi complet în mâinile sale.

VĂRSĂTOR

Uneori, nu primeşti chiar ceea ce-ţi doreşti dintr-o anumită direcţie, deci nu-ţi agăţa toate speranţele de un singur scop! Încearcă să ai mai multe căi de a ajunge acolo unde visezi, ca, în caz că un plan pică, să poţi schimba rapid macazul în cealaltă direcţie. Azi poţi descoperi cât de frustrant e să ai o singură săgeată în tolbă şi că şansa de a ţinti păsărea din cer din prima încercare e infimă. E o lecţie bună să nu te cramponezi de un unic scop, să nu-ţi pui toate ouăle într-un coş, să nu mizezi pe o singură carte! Vezi câte vorbe din popor avertizau acelaşi lucru? Se pare că nu te-ai gândit din timp că ai nevoie şi de planuri de rezervă.

PEȘTI

Nu continua acel plan care vezi şi tu că nu mai înaintează deloc, ci caută să schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj într-o reuşită stă numai în mâinile tale, pentru că tu oricum eşti una din zodiile cele mai deschise spre schimbare, spre provocare, spre răsturnări masive de situaţie. Dacă eşti pregătit pentru aşa ceva, dând chiar complet peste cap ceea ce făceai înainte, vei vedea că lucrurile reintră în normal, deci nu te încăpăţâna să rămâi la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtună de evenimente, dar ce rămâne în urmă e o cale complet nouă ce te va mulţumi pe deplin. Demolează tot şi ia-o de la capăt!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1650 locuitori

Roşcani este un sat şi comună din raionul Străşeni. Roşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 6 m de orașul Strășeni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1650 de oameni. Satul Roșcani a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.