26 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2968
Horoscopul pentru 26 noiembrie 2018
26 noiembrie 2018, 09:00 Caleidoscop views 2968

Horoscopul pentru 26 noiembrie 2018

BERBEC

Dacă ţi-ai luat cândva angajamentul faţă de cineva că vei interveni în ajutorul lui la un moment dat, adu-ţi aminte de promisiune şi ţine-te de cuvânt. Tu oricum eşti un om foarte corect care-şi îndeplineşte întotdeauna legămintele, dar de data aceasta e posibil să nu fie tocmai uşor pentru tine să duci la capăt ce ai promis. Totuşi, pentru că eşti om de cuvânt, vei lăsa la o parte activităţile tale urgente şi vei pune umărul în soluţionarea problemei celuilalt. Încă o misiune îndeplinită pentru tine, meriţi felicitări, dar te va motiva fantastic recunoştinţa pe care o vei citi în ochii celui care a beneficiat de ajutorul tău. Nu te întreba, însă, dacă alţii ar face la fel pentru tine...

TAUR

Unii nu-şi dau seama că eşti într-o pasă cam vulnerabilă şi-ţi vorbesc pe un ton care va lăsa urme asupra ta. Te deranjează, desigur, felul în care ţi se adresează, pentru să unii te judecă, te critică, te atacă pe nedrept. Încearcă să nu pui la suflet tot ce auzi, ci să aştepţi ca furtuna emoţională să se mai liniştească, pentru că, după ce treci de şocul iniţial, s-ar putea să vezi şi tu lucrurile din aceeaşi perspectivă. Acum, când eşti afectat de ce auzi, e greu de crezut că le vei da dreptate, şi suferi în sinea ta.

GEMENI

Visezi la momentul în care vei culege roadele unui proces îndelungat la care îţi aduci contribuţia. Eşti sigur că vei ajunge la capăt, pentru că investeşti tot ce ai mai bun în tine pentru aceste rezultate. Cere ajutor divin, în situaţia în care te afli, pentru că ai să vezi că şi de acolo vor veni o serie de informaţii ajutătoare, de coincidenţe fericite sau de împrejurări benefice care să te ducă mai repede spre scopul cel mare. Sigur că poţi şi de unul singur, deţii toate resursele necesare unui succes deplin, dar simţi că dacă îţi legi dorinţele şi de un plan spiritual înalt, lucrurile vor evolua mult mai repede şi mult mai sigur spore împlinirea visului tău. Aşa e, deci cere de sus!

RAC

Uneori te simţi ca un animal de povară care tot duce şi duce în spinare greutăţi peste puterile ale, dar nu cumva ţi le-ai asumat tu singur fără să te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat să ţi se aşeze atâtea greutăţi pe umeri, când ai fi putut să spui mai clar că nu poţi să faci acel lucru, dar, ca să nu dezamăgeşti pe ceilalţi care au ştiut să profite de bunătatea ta, ai tot acceptat până, iată, ai ajuns la limita puterilor tale. Răzvrăteşte-te, dă jos acest jug la care te-ai înhămat într-un moment de slăbiciune, şi mai învaţă să spui şi nu. Nu e prea târziu să te eliberezi de greutatea care te apasă!

LEU

Nu prea ai motive de bucurie astăzi, pentru că ai impresia că nu te poţi înţelege cu nimeni. La toate eforturile tale de comunicare ţi se răspunde agresiv sau cu un dram de indiferenţă care te pune pe gânduri. Totuşi gândeşte-te dacă nu cumva ţi se răspunde de fapt cu aceeaşi monedă, pentru că şi tu, altădată, ai rămas la fel de rece la problemele altora, ca atare acum aceştia s-ar putea să reflecte de fapt propria ta reacţie la situaţii similare cu cele prin care treci acum. Regreţi că nu ai intervenit cândva în problemele altora, deci trebuie să te descurci cum ştii.

FECIOARĂ

Ca să te adaptezi din mers la schimbările care se prefigurează la orizont, trebuie să dai dovadă de multă flexibilitate şi încredere, să nu te cramponezi de lucrurile deja instalate în viaţa ta. Eşti într-un moment în care trebuie să fii ca o pană în vânt, ca o barcă pe valuri, deci nu te împotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cât eşti mai uşor, cu atât trecerea se va face mai lin spre noua etapă în care intri, deci lasă-te condus! Treci mai departe cu încredere deplină că ceea ce te aşteaptă la finalul acestei transformări e în armonie cu tine, deci n-are rost nici să te opui, nici să te temi. Fie ce-o fi!

BALANȚĂ

Ai facut candva o gluma ce parea a fi inofensiva, dar azi descoperi ca a avut efecte mai grave decat ai fi dorit. Te simti vinovat de situatia creata si te grabesti sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu-ti place sa vezi ca lumea te priveste cu raceala sau ostilitate. Nu exagera totusi cu sentimentul de vina, pentru ca exista riscul sa-ti iei pe umeri o povara mai mare decat ai merita si sa iti ceri scuze si pentru lucruri pe care nu le-ai spus. Inainte de a-ti recunoaste greseala, analizeaza un pic daca tu chiar esti pe deplin vinovat de tulburarea apelor sau e vorba si de hachitele celuilalt. Tot o gluma ar putea repara situatia, dar caut-o cu grija!

SCORPION

Ai tendinţa de a fugi de lume, de a te retrage în carapacea ta pentru a-ţi linge rănile, pentru a plânge în taină, pentru a te gândi numai la dorinţele tale neîmplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de aşa ceva, ci trebuie să profiţi de orice invitaţie de a te scoate din apatie şi melancolie. Nu ai motive să te izolezi aşa de oameni, când afară te aşteaptă acţiune, dinamism, veselie, distracţie. Te simţi oarecum neînţeles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tău ce nimeni nu-ţi oferă, dar nu te fixa pe o singură sursă a fericirii tale. Poţi primi altceva în loc, mult mai bun, totul e să accepţi tu alternativele fără să te încăpăţânezi să te auto-pedepseşti.

SĂGETĂTOR

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ţi se cere o investiţie masivă de energie, de ambiţie, de răbdare. Le deţii pe toate deci merită să le focalizezi pe toate în acelaşi sens, deoarece reuşita va fi deplină. Nu te aştepta însă nici la un drum uşor sau scurt, ci e cale lungă până acolo unde vrei să ajungi, dar la voinţa şi sârguinţa de care dai dovadă, eşti capabil de rezultate demne de toată lauda. Apucă-te chiar de azi să faci ceva în direcţia dorită: o cărămidă pusă acum va deveni punct de plecare spre o construcţie de excepţie, ce se ridică lent, cu ambiţie şi răbdare!

CAPRICORN

Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

VĂRSĂTOR

Ai tendinţa de a-ţi lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ţi aparţin. Nu aşa poţi fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situaţii, ci trebuie să le ridici moralul, să le arăţi că există soluţii, şi nu să plângi alături de ei în acelaşi glas. Da, poate unii aşteaptă compătimire şi în acest mod, dar nu cădea în plasa lor, pentru că pesimismul, negativismul, panica, împovărarea cu atâtea gânduri negative nu e soluţia optimă. Nu eşti vinovat de nimic, deci alungă acest gând din minte şi de pe umeri, revenind la normalitate. Îţi faci griji pentru alţii fără rost!

PEȘTI

Banii vin, dar se şi duc într-o clipă, pentru că mergi pe un teren destul de superficial în privinţa finanţelor familiei. Sumele care vin conţin puţine zerouri şi, pentru că sunt sume atât de mici, au şi plecat pentru diverse cumpărături obligatorii. Rezumă-te la strictul necesar, spune nu oricăror capricii costisitoare, pentru că nu e momentul potrivit pentru distracţii. Chiar dacă apar multe cheltuieli mărunte, una câte una în final, adunate, dau o cifră mai mare, deci nu te lăsa păcălit de cheltuieli de doi-trei lei! Ia adună-le şi vezi cât iese! Trebuie să-ţi administrezi cu grijă bănuţii, dar cu o atitudine totuşi optimistă, că vin şi vremuri mai bune.!

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2018

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
1359 locuitori

Zahoreni este un sat şi comună din raionul Orhei. Zahoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Orhei și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1359 de oameni. Satul Zahoreni a fost menționat documentar în anul 1577.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.